BAT 11 VE 15 EYLUL OLAN CANLAR GELIN...

Kizlar moralim cok bozuk kaynnm oyle bebekten konuyu acti sonra dikkatlice bna bakti bu ayda hic biseyn yok dedi nerden anladn dyrum. Bakinca anliuor insan dyo.... bnm btun hevesimi kirdi bu ay artk bnde yoktr dyrm

Su an uyuyamiyorum lafi soktu bu gidislede hic olmayacak gbi diye simdi kendisi yatyr bn uyuyamurm

Kizlar moralim cok bozuk kaynnm oyle bebekten konuyu acti sonra dikkatlice bna bakti bu ayda hic biseyn yok dedi nerden anladn dyrum. Bakinca anliuor insan dyo.... bnm btun hevesimi kirdi bu ay artk bnde yoktr dyrm
yok allah askina sakin inandim deme allahin gucune gider cnm

allah askina bu gune kadar hangi kaynana gelinine yurekten iyi bisi demis istisnalar kaideyi bozmaz belki vardirda ben gormedim sirf moral bozulsun baska bisi degil yani

allah askina bu gune kadar hangi kaynana gelinine yurekten iyi bisi demis istisnalar kaideyi bozmaz belki vardirda ben gormedim sirf moral bozulsun baska bisi degil yani
Keske oyle olmasa bn kaynana olsam buyuk konusmymda oglumdan once gelinimin yuzunu guldururum heralde

Bende 22 yaşındayım canım 13 aylık evliyim ve daha bi kere söylemedi kayinvalidem çocuk lafını cahil insanlari umursama hayatına ve eşine bak sadece rabbim doğru zamanı biliodur
Evet haklisiniz insanin kafasi daha cok bulaniyor destek olacagina kostek olan cok ama Allah buyuktur ne olcagi hic blli olmz nasip bklm

Gececek bitaneler Rabbimin izniyle sonuclarda guzel olcak sitres yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…