- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Ne kadarlık evlisin kaç yaşındasın ki dha rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olurSu an uyuyamiyorum lafi soktu bu gidislede hic olmayacak gbi diye simdi kendisi yatyr bn uyuyamurm
Üzülme canım bakınca nerden bilecek kotu düşünmüş kotu.soylemis sen iyi düşün iyi olsunSu an uyuyamiyorum lafi soktu bu gidislede hic olmayacak gbi diye simdi kendisi yatyr bn uyuyamurm
yok allah askina sakin inandim deme allahin gucune gider cnmKizlar moralim cok bozuk kaynnm oyle bebekten konuyu acti sonra dikkatlice bna bakti bu ayda hic biseyn yok dedi nerden anladn dyrum. Bakinca anliuor insan dyo.... bnm btun hevesimi kirdi bu ay artk bnde yoktr dyrm
allah askina bu gune kadar hangi kaynana gelinine yurekten iyi bisi demis istisnalar kaideyi bozmaz belki vardirda ben gormedim sirf moral bozulsun baska bisi degil yaniKizlar moralim cok bozuk kaynnm oyle bebekten konuyu acti sonra dikkatlice bna bakti bu ayda hic biseyn yok dedi nerden anladn dyrum. Bakinca anliuor insan dyo.... bnm btun hevesimi kirdi bu ay artk bnde yoktr dyrm
Bu 10. Ay cnm 22 yasindaymNe kadarlık evlisin kaç yaşındasın ki dha rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur
Ne bilim iste insana destek olacgna moral bozuyor baya sıktı cnmi ama en iyisini rabbim bilirÜzülme canım bakınca nerden bilecek kotu düşünmüş kotu.soylemis sen iyi düşün iyi olsun
Keske oyle olmasa bn kaynana olsam buyuk konusmymda oglumdan once gelinimin yuzunu guldururum heraldeallah askina bu gune kadar hangi kaynana gelinine yurekten iyi bisi demis istisnalar kaideyi bozmaz belki vardirda ben gormedim sirf moral bozulsun baska bisi degil yani
zaten oyle dusundugumuz icin boylesi geliuo cnm ne kadar vurdum duymaz olsan okadar iyisi olurdu dusunceli insan kaybeden oluyo tam tersiKeske oyle olmasa bn kaynana olsam buyuk konusmymda oglumdan once gelinimin yuzunu guldururum heralde
Haklisin cnm yapck biseyde yok beklemekten baskazaten oyle dusundugumuz icin boylesi geliuo cnm ne kadar vurdum duymaz olsan okadar iyisi olurdu dusunceli insan kaybeden oluyo tam tersi
Bende 22 yaşındayım canım 13 aylık evliyim ve daha bi kere söylemedi kayinvalidem çocuk lafını cahil insanlari umursama hayatına ve eşine bak sadece rabbim doğru zamanı biliodurBu 10. Ay cnm 22 yasindaym
Evet haklisiniz insanin kafasi daha cok bulaniyor destek olacagina kostek olan cok ama Allah buyuktur ne olcagi hic blli olmz nasip bklmBende 22 yaşındayım canım 13 aylık evliyim ve daha bi kere söylemedi kayinvalidem çocuk lafını cahil insanlari umursama hayatına ve eşine bak sadece rabbim doğru zamanı biliodur
Hayırlısı olsun inşallahEvet haklisiniz insanin kafasi daha cok bulaniyor destek olacagina kostek olan cok ama Allah buyuktur ne olcagi hic blli olmz nasip bklm
Kesinlikleeee evetZaman geçmiyooooooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?