BAT 11 VE 15 EYLUL OLAN CANLAR GELIN...

C

Sabahtan beri halsizlik baş ağrısı iştahsızlık cekiyorum aşırı derecede de uykum var surekli tuvalete çıkma falan. Acaba psikolojik bisey mi ki ?

Bu zaman nasil gecicek buyrun kizlar beraber bekleyelim ki zamanimiz aksin cooook var daha.. birbirimizi motive edelim... hamisler de bize destek olabilirler. RABBIM BU AY NASIP ETSIN INSALLAH
Yaa kızlar bişey sorcam 23 ağustosta asilama yaptım suan beklemedeyim test yapmama 7 gün var fakat acayip göğüs ağrıları çekiyorum normal midir sizce??

Yaa kızlar bişey sorcam 23 ağustosta asilama yaptım suan beklemedeyim test yapmama 7 gün var fakat acayip göğüs ağrıları çekiyorum normal midir sizce??
O konuda hic bi bilgm yok cnm ama 9 gun olmus galiba dmi tuttuysa normal olmasi lazm

Kızlar ben çok heyecanlıyım tam 10 gün var batima test yapmak istiyorum ama korkuyorum aynı zamanda sol kasıgımda çok felaket bir ağrı var

Kızlar ben çok heyecanlıyım tam 10 gün var batima test yapmak istiyorum ama korkuyorum aynı zamanda sol kasıgımda çok felaket bir ağrı var
Canım geçen ay ben de öyle olmuştum diyordum kesin hamileyim hatta yerleşme kanaması şüphem bile vardı ama stresten on gün önce adet oldum bence üzerine çok düşünme zor ama hayal kırıklığını kalsın da zor tabi inşallah hamişsindir de güzel haberlerini alırız

Inşallah canım çok isterim bugün eşimde göbeğimi öpüp oğlum nasıl bakalım dedi bi tuhaf oldum çok isterim bu ay hamile kalmayı bayramı çifte kutlayalim Ama nasip normalde aklıma bile takan degilm

Topigi bn actimda insallah hepinizin gobusleri dolsun bnm 8 gun kaldi bata ama hic bir blrtm yok mide ve bas agrisi var oda tahminimce migrenden dolayidir yani bn bu ay fos ciktm galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…