- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Bu ay herkese bişiler oluyor benim de 14 ovulasyon bitti ama kasık ağrım bel ağrım şeffaf akıntım bitmedi hayırlısı olsun hakkımızda13 eylül canim
Bu ay herkese bişiler oluyor benim de 14 ovulasyon bitti ama kasık ağrım bel ağrım şeffaf akıntım bitmedi hayırlısı olsun hakkımızda
Ama sen ovulasyon döneminde olabilir misin acaba canım[/QUOTE
Canım bu ovulasyom
Bu ay herkese bişiler oluyor benim de 14 ovulasyon bitti ama kasık ağrım bel ağrım şeffaf akıntım bitmedi hayırlısı olsun hakkımızda
Ama sen ovulasyon döneminde olabilir misin acaba canım[/QUOTE
Canım senin dediğin ovulasyom yumurtlama donemiyse eğer dün bitti inşallah hayırlısı olsun benimde akıntım var beyaz yapışkan
Yaa kızlar bişey sorcam 23 ağustosta asilama yaptım suan beklemedeyim test yapmama 7 gün var fakat acayip göğüs ağrıları çekiyorum normal midir sizce??Bu zaman nasil gecicekbuyrun kizlar beraber bekleyelim ki zamanimiz aksin cooook var daha.. birbirimizi motive edelim... hamisler de bize destek olabilirler. RABBIM BU AY NASIP ETSIN INSALLAH
O konuda hic bi bilgm yok cnm ama 9 gun olmus galiba dmi tuttuysa normal olmasi lazmYaa kızlar bişey sorcam 23 ağustosta asilama yaptım suan beklemedeyim test yapmama 7 gün var fakat acayip göğüs ağrıları çekiyorum normal midir sizce??
Her gün yapmayın kızlar birşey farketmez zaten sperm 2 gün yaşıyor hem kalitesiz sperm gelir 3 günde bir demişti Dr bana
su an erken cnm daha yok ama insallah olacakKızlar hamile oldugunu öğrenen var mı aranızda
Erken dollenmısse bıle hassas teste anca cıkabılır canım ama onda bıle 6 gün oncesı dıyo yapınca dahada gerılıyo ınsan cıkmayıncaKızlar şimdi gebelik testi yapsam doğru sonucu alamam di mi bat 10 eylül
O zaman hiç ellemeyimErken dollenmısse bıle hassas teste anca cıkabılır canım ama onda bıle 6 gün oncesı dıyo yapınca dahada gerılıyo ınsan cıkmayınca
Canım geçen ay ben de öyle olmuştum diyordum kesin hamileyim hatta yerleşme kanaması şüphem bile vardı ama stresten on gün önce adet oldum bence üzerine çok düşünme zor ama hayal kırıklığını kalsın da zor tabi inşallah hamişsindir de güzel haberlerini alırızKızlar ben çok heyecanlıyım tam 10 gün var batima test yapmak istiyorum ama korkuyorum aynı zamanda sol kasıgımda çok felaket bir ağrı var
Inşallah canım çok isterim bugün eşimde göbeğimi öpüp oğlum nasıl bakalım dedi bi tuhaf oldum çok isterim bu ay hamile kalmayı bayramı çifte kutlayalim Ama nasip normalde aklıma bile takan degilmCanım geçen ay ben de öyle olmuştum diyordum kesin hamileyim hatta yerleşme kanaması şüphem bile vardı ama stresten on gün önce adet oldum bence üzerine çok düşünme zor ama hayal kırıklığını kalsın da zor tabi inşallah hamişsindir de güzel haberlerini alırız
Canım benimde bat 13 eylül ikimizde güzel haberlerimizi veririz inşallahhhh13 eylül canim
Inşallah canımm inşallah belirtilerin varmiCanım benimde bat 13 eylül ikimizde güzel haberlerimizi veririz inşallahhhh
Yok canım hiç belirti yok sende varmı?Inşallah canımm inşallah belirtilerin varmi
Daha cok erken hıcbır belırtı olmadan kalan hamıslerımız çok canımTopigi bn actimda insallah hepinizin gobusleri dolsun bnm 8 gun kaldi bata ama hic bir blrtm yok mide ve bas agrisi var oda tahminimce migrenden dolayidir yani bn bu ay fos ciktm galiba
Ya hani icinde hissedersn ya bi umut bnde o yok niye blmyrm bu ay yok heyecn umut panik bekleys yok yani yine Allah'im en iyisini bilir ama ne blmDaha cok erken hıcbır belırtı olmadan kalan hamıslerımız çok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?