BAT 11 VE 15 EYLUL OLAN CANLAR GELIN...

Ya bilgisi olan varmi bat 12 eylul ama bu gun akintim var belim ve basim cok agriyo bide midem agzima geliyo sanki gebelik degildr zatnde yumurtlama olabilirmi bu belirtiler oluyomuyumurtlamada bi kacyerde sordm cvp alamadm

Ya bilgisi olan varmi bat 12 eylul ama bu gun akintim var belim ve basim cok agriyo bide midem agzima geliyo sanki gebelik degildr zatnde yumurtlama olabilirmi bu belirtiler oluyomuyumurtlamada bi kacyerde sordm cvp alamadm
yumurtanın habercisi onlar canım gerçi dönemin geçmiş olması lazım ama belki geç yumurtluyorsundur

benim ovulasyon bitti hala sulu akıntım ve acayip bel ağrım var ama hsg çektirdim 1 hafta önce ondandır belki

Akinti kesildi ama bas agrim mide bulntm devam edyo cok halszm acaba usuttum mu ya ilac kullnmak istmyrm

Akinti kesildi ama bas agrim mide bulntm devam edyo cok halszm acaba usuttum mu ya ilac kullnmak istmyrm
canım bencede ilaç kullanma. Bendede böyle oluyor yumurtlama olduğunu sanmıyorum. Bence bunlar döllenme ve tüplerden rahime ilerleme belirtisi. Çok ince bi noktaya girdim sanırım :) ama bu sürecin ortalama beş gün sürdüğünü düşünürsek muhtemel gebelik başlangıcına denk geliyor olabilir

Umitszm ama dogru her ihtimale karsi ilac icmiyim dimi sagol cnm

Hadi yaa benim de ovulasyon bittiğinden beri bu ay akıntım hiç kesilmedi bel ve kasık ağrım var tam yumurtlama günlerinde 2 gün üst üste ilişki oldu ama ilk defa bu ay böyle oldu genelde hep kupkuru olurum ovulasyondan sonra bat a kadar bugünde sol kasığımda sancı oldu ah dedirtecek kadar arada girdi şimdide batıyor yürüdükçe inşaAllah dediğin gibidir ben hiç böyle düşünmedim enfeksiyon diye çok endişelenmiştim gebelik belirtisi için erken olduğunu düşünmüştüm ama döllenme aklıma gelmedi

nekadar umutluyum dimi sizi de kendimide psikoloji ile hamile bırakacağım. Hadi tüm yumurtalara ve rahimlere beynimizden emirler verelim. döllen ilerle vetutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…