- 13 Temmuz 2016
- 1.415
- 2.147
- 63
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Benim sol kasigim çok ağrıo canım sadeceYok canım hiç belirti yok sende varmı?
Selam kizlar size durumumu bahsetmek isderim bn ocak ayinda supriz bir sekilde hamile oldugumu ogrendim ve husranla mart ayinda 3.ayimda kalp atislrini durdugjnj ogrenerek kurtaj oldum ilk kurtajdan sonra adetim 27veya28gune bir oluyordum ama degisti artik 32gunde bir oluyorum moral sifir toplayamadim ke dimi 2yillik evliyim bebisim olsun cok isdedim rabbim bize boyle uygun gordu aklima geldikce agliyorum halaallahim dusmanima vermesin bu aciyi okadar zorki esim en buyuk destekcim benim bu ay bat13eylul ama umudum hc yok hic hemde
Allah yardmcn olsn uzuldum cnm unidini yitirme tmm mi Allahin izniyle hersey guzellesick hic belli olmazSelam kizlar size durumumu bahsetmek isderim bn ocak ayinda supriz bir sekilde hamile oldugumu ogrendim ve husranla mart ayinda 3.ayimda kalp atislrini durdugjnj ogrenerek kurtaj oldum ilk kurtajdan sonra adetim 27veya28gune bir oluyordum ama degisti artik 32gunde bir oluyorum moral sifir toplayamadim ke dimi 2yillik evliyim bebisim olsun cok isdedim rabbim bize boyle uygun gordu aklima geldikce agliyorum halaallahim dusmanima vermesin bu aciyi okadar zorki esim en buyuk destekcim benim bu ay bat13eylul ama umudum hc yok hic hemde
Aff allhimm kiyamm3 kere dusuk yapmis birisi olarak seni cok iyi anliyorum. Ama Rabbim yuzumuzu guldurucek buna inaniyorum :)
Insallah hersey guzel olacak allahimm herkesin gonlune gore versinAllah yardmcn olsn uzuldum cnm unidini yitirme tmm mi Allahin izniyle hersey guzellesick hic belli olmaz
Topigi bn actimda insallah hepinizin gobusleri dolsun bnm 8 gun kaldi bata ama hic bir blrtm yok mide ve bas agrisi var oda tahminimce migrenden dolayidir yani bn bu ay fos ciktm galiba
Son 8kaldi. bugun hep uyudum, içimde bi isteksizlik var basım yoğun şekilde agriyor kendimi duygusal hissediyorum. Ya psikolojik ya hamileyim bi geçse de kan testine gitsem
Allah buyuk cnm bklm sen ne drumdasnhiç öyle deme canım. beliryi yaşayanlarda hamilelik olmadığı gibi yaşamayanlarda da hamilelik olabiliyor. Bekleyeceğiz hepimiz için çok zor fakat bekleyeceğiz.
bende de hiç bir belirti yok. ne adet sancısı ne göğüs şişmesi. hiç yok. sadece cuma yani iki gün önce 6 saat süren ve yürümeme engel olacak kadar çok bi kasıkta batma oldu. ve o geceden sonra hep gelen beyaz akıntım da kesildi. hiç anlamadım. öyle bekliyorum. işte hayal kırıklığı olmasın diye heveslenmemeye çalışıyorum. belirti de yok. ama sizlere dürüst olayım ben hamile olduğumu hissediyorum. işte bilemiyor insan. mecbur bekleyeceğiz.... bat 10-11 eylül...Allah buyuk cnm bklm sen ne drumdasn
valla ev test dolu. gidip gidip geliyorum. ama çıkmayacağını bildiğim için geri dönüyorum. kimisinin bat günü kan değeri bile 20 oluyor. yani iki gün önce baktırsalar çıkmaz kanda. kiminin bat günü 500 çıkıyor. günler öncesinden idrarda görüyorlar... bakalım biz hangi grupta olacağız.. en erken 6-7 si bakmak daha iyi olacak sanırımKızlar şimdi gebelik testi yapsam doğru sonucu alamam di mi bat 10 eylül
Onmli olanda o hissedyrz dyo hamisler bn de oda yok umutsuzum bu ayi fazla degerlendiremedim senin insallah vardr cnm insallah emin ol cok sevncm az kaldi bklylm bklmbende de hiç bir belirti yok. ne adet sancısı ne göğüs şişmesi. hiç yok. sadece cuma yani iki gün önce 6 saat süren ve yürümeme engel olacak kadar çok bi kasıkta batma oldu. ve o geceden sonra hep gelen beyaz akıntım da kesildi. hiç anlamadım. öyle bekliyorum. işte hayal kırıklığı olmasın diye heveslenmemeye çalışıyorum. belirti de yok. ama sizlere dürüst olayım ben hamile olduğumu hissediyorum. işte bilemiyor insan. mecbur bekleyeceğiz.... bat 10-11 eylül...
Benim de bu ay yumurtlama döneminde acayip başım agrıdı ve midem bulandı. Vücut bebeğe odaklandıgı için mi oluyor ki bunlar? Daha önce olmuyordu bende.Akinti kesildi ama bas agrim mide bulntm devam edyo cok halszm acaba usuttum mu ya ilac kullnmak istmyrm
Canım batın nedir ne Mutlu hayırlı olsunkızlar daha bir kaç dakika önce size beklemek zorundayız dedim. aksi gibi eşim tutturdu test yapalım. olmaz dedim ısrar etti. yaptık. ben çizgi falan görmedim ama o tutturdu var diye. şizofren gibi dakikalarca baktık. ben hiç bişi görmedim. tutturdu hastaneye gidelim diye. zorla gittik. bi saat sonra hastaneyi aradı ben dinlemedim bile. sonucu mail attırmış bana gösterdi.inanamıyorum... hamileyim b hcg 12 çıktı hala inanamıyorum
Aaa çok sevindim canım hayırlı olsun eşinin içine doğmuş baba olacağı demekki :)kızlar daha bir kaç dakika önce size beklemek zorundayız dedim. aksi gibi eşim tutturdu test yapalım. olmaz dedim ısrar etti. yaptık. ben çizgi falan görmedim ama o tutturdu var diye. şizofren gibi dakikalarca baktık. ben hiç bişi görmedim. tutturdu hastaneye gidelim diye. zorla gittik. bi saat sonra hastaneyi aradı ben dinlemedim bile. sonucu mail attırmış bana gösterdi.inanamıyorum... hamileyim b hcg 12 çıktı hala inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?