BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Valla ben şimdi baktırdım d vitamini o kadar kötü çıktı ki bu gebeliği engeller dedi Tsh da gebelik için yüksek çıktı
D vitamini için d-colefor var doping gibi haftada 2-3 defa içiyorsun. Kutu bitiminde belli bir seviyeye çıkmış oluyor. Zaten içinde 14 tane falan oluyor. Ama kesinlikle doktorun belirlesin dozunu. Tsh benimde yüksekti hapını kullandım. Gebelikte bile 5-6 ay kullandım belli bir doz. Yüksek olması hem gebelik öncesi hem gebelikte iyi olmuyor. D vitamini de öyledir mutlaka ama Tsh gebe kalmada çok çok önemli bir hormon. Onu düşür dahiliye doktorunla görüşüp canım

Hatta yumurtlamanı bile etkiliyor diye biliyorum. Mutlaka eksik yüksek hangi değerlerin varsa dengele onları

Evet şimdi aldım zaten ilaçlarımı

Bak bunda var

Eklentiler

• 1000165453.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 37
  • 1000165450.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 34
@Kittycattt benimde bitane zorunlu kürtajım oldu ondan sonra öğrendim ben acile gidip adetim on gün gecikti karnım çok ağrıyor diyorum beta bakıyorlar nryyy tsh troid oluyor demi
Evet 3.17 çıktı gebelik için 2.5 altına düşmesi lazım dedi düşük doz tiroid ilacı başladık

simge43 işte benim iki gün önce kuruma çıktı bugün yaptım negatif çıktı. O yüzden kuruma olabilir dedi. Regl gelmezse tekrar yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…