D vitamini için d-colefor var doping gibi haftada 2-3 defa içiyorsun. Kutu bitiminde belli bir seviyeye çıkmış oluyor. Zaten içinde 14 tane falan oluyor. Ama kesinlikle doktorun belirlesin dozunu. Tsh benimde yüksekti hapını kullandım. Gebelikte bile 5-6 ay kullandım belli bir doz. Yüksek olması hem gebelik öncesi hem gebelikte iyi olmuyor. D vitamini de öyledir mutlaka ama Tsh gebe kalmada çok çok önemli bir hormon. Onu düşür dahiliye doktorunla görüşüp canımValla ben şimdi baktırdım d vitamini o kadar kötü çıktı ki bu gebeliği engeller dedi Tsh da gebelik için yüksek çıktı
Hatta yumurtlamanı bile etkiliyor diye biliyorum. Mutlaka eksik yüksek hangi değerlerin varsa dengele onlarıD vitamini için d-colefor var doping gibi haftada 2-3 defa içiyorsun. Kutu bitiminde belli bir seviyeye çıkmış oluyor. Zaten içinde 14 tane falan oluyor. Ama kesinlikle doktorun belirlesin dozunu. Tsh benimde yüksekti hapını kullandım. Gebelikte bile 5-6 ay kullandım belli bir doz. Yüksek olması hem gebelik öncesi hem gebelikte iyi olmuyor. D vitamini de öyledir mutlaka ama Tsh gebe kalmada çok çok önemli bir hormon. Onu düşür dahiliye doktorunla görüşüp canım
Evet şimdi aldım zaten ilaçlarımıD vitamini için d-colefor var doping gibi haftada 2-3 defa içiyorsun. Kutu bitiminde belli bir seviyeye çıkmış oluyor. Zaten içinde 14 tane falan oluyor. Ama kesinlikle doktorun belirlesin dozunu. Tsh benimde yüksekti hapını kullandım. Gebelikte bile 5-6 ay kullandım belli bir doz. Yüksek olması hem gebelik öncesi hem gebelikte iyi olmuyor. D vitamini de öyledir mutlaka ama Tsh gebe kalmada çok çok önemli bir hormon. Onu düşür dahiliye doktorunla görüşüp canım
Evet gittim baktırdım çok şükürHatta yumurtlamanı bile etkiliyor diye biliyorum. Mutlaka eksik yüksek hangi değerlerin varsa dengele onları
Hadi bakalım şifa olsun canımEvet şimdi aldım zaten ilaçlarımı
Yooo sorunlu bence sabah paylastim burda cizgi cikti net bir daha yaptim cikmadi tertemiz ayni marka bir cizgi yapti bir yapmadiEvet evet hem hassas hem de sorunsuz
Şimdi aldım ilaç canımHemen D vitamini takviyesine başlamanı öneririm, D vitamini düşük olanlar zor hamile kalıyormuş arkadaşım ebe o söylemişti
Ama beklemişti testin balımYooo sorunlu bence sabah paylastim burda cizgi cikti net bir daha yaptim cikmadi tertemiz ayni marka bir cizgi yapti bir yapmadi
Evet@Kittycattt benimde bitane zorunlu kürtajım oldu ondan sonra öğrendimben acile gidip adetim on gün gecikti karnım çok ağrıyor diyorum beta bakıyorlar nryyy tsh troid oluyor demi
Yooo sorunlu bence sabah paylastim burda cizgi cikti net bir daha yaptim cikmadi tertemiz ayni marka bir cizgi yapti bir yapmadi
Ama beklemişti testin balım
Bak tertemiz gönlüm cikandaAma bu da bekledi bunda cikmadi
İşte bu yüzden olmuyor büyük ihtimal özellikle TSH hormonu yüksekse sıkıntıValla ben şimdi baktırdım d vitamini o kadar kötü çıktı ki bu gebeliği engeller dedi Tsh da gebelik için yüksek çıktı
Evet hamilesin net bnceKızlaaaaarrrrr hamileyimmmm sanırım
Gelir bnce ya olsa erkende de çıkardi diye düşünüyorum diger aylara sans artiksimge43 işte benim iki gün önce kuruma çıktı bugün yaptım negatif çıktı. O yüzden kuruma olabilir dedi. Regl gelmezse tekrar yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?