BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Geçen ay silik görmüştüm ilk kan 0.01 di sonra 6 ya çıktı sonra 3 e düştü ondan geriliyorum sanırım ama bunlar baya net geçenkini flaşla falan bakmıştım belkide kurumaydı
Ama yok ya bu çok net bir çizgi o kadar düşük çıkmaz bu korkunu anlıyorum ama hiiç kötü düşünme

Kızlar ben hamileyim

Sıparis verdim bugün geldiler bayağı da çay içmiştim ama dayanamadım idrar testi yaptım sonuç bu elhamdülillah
Ay bu nasıl koyu bi test böyle ne güzel çıkmış ya hayırlı olsun canım ne kadar çok pozitif öğrendik bugün darısı başımıza

Ay bu nasıl koyu bi test böyle ne güzel çıkmış ya hayırlı olsun canım ne kadar çok pozitif öğrendik bugün darısı başımıza
Allah'ım bu mübarek günlerin hattına te zamanda sizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu şuan çok ağlıyorum çünkü benim için imkansız gibi birseydi. Allah'ım sizlere de nasip etsin

Allah'ım bu mübarek günlerin hattına te zamanda sizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu şuan çok ağlıyorum çünkü benim için imkansız gibi birseydi. Allah'ım sizlere de nasip etsin
Canım benim bisey sorabilir miyim ovülasyon testlerin adete kaç gün kala pik göstermeye başlamıştı benim 6 günüm var içim içimi yiyor acaba ovülasyon yapsam çok mu erken daha

Canım benim bisey sorabilir miyim ovülasyon testlerin adete kaç gün kala pik göstermeye başlamıştı benim 6 günüm var içim içimi yiyor acaba ovülasyon yapsam çok mu erken daha
Benim catlamadan 6 gün sonra pik çıkarmaya başladı canım. 5 hazirandan itibaren zaten o beni çok umutlandırdı. Çünkü normalde çok çok zor pik görurum yumurtlamada. Yumurtlama bozukluğu var bende. Çörekotu Kuru bayağı iyi geldi

Kaç aydır ovülasyon ile deneme yapıyorsunuz acaba hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…