- 13 Mayıs 2025
- 55
- 69
- 3
- 27
Açıkçası hiç belirtim yoktu. Sadece göğüslerim çok ağrıyodu o da bugün azalmıştı. Reglimin bugün gelmesi lazımdı. Onun dışında dün midem bulandı ama üşüttüm diye düşündüm çünkü erken . Yumurtlama üstünde 13-14 gün geçmiş olması lazım.
Ay inşallahhhhhEvet hamilesin net bnce
Tamamdır bu arada anında çıktı çizgiler kuruma değildir diye düşünüyorum sağlıkla gelsin inşallah
Ben de ilk gebeliğimde saklamıştım. Sonra bi temizlik esnasında ne saklıyorum ya deyip attımBen onu saklamak için alıyorum pozitif olursa diye
Eveeeet, hayırlı olsun tebrik ederimm. Bata ne kadar vardı baya net çıkmış maşallahKızlaaaaarrrrr hamileyimmmm sanırım
Ovülasyon testi ile kaçıncı denemeniz acaba hayırlı olsunTamamdır bu arada anında çıktı çizgiler kuruma değildir diye düşünüyorum sağlıkla gelsin inşallah
VivaLaJuicy kız senin belirtileri de söyleeee
nryyy troid ilacını benim arkadaş hamileyken bile kullanıyor
Biri early predictor diğeri artimed kaset
Ovülasyon kullanmadım 2. Denememdi. Ortalama yumurtlama zamanına göre ilişki yaşadımOvülasyon testi ile kaçıncı denemeniz acaba hayırlı olsun
Bugündü 10 haziranEveeeet, hayırlı olsun tebrik ederimm. Bata ne kadar vardı baya net çıkmış maşallah
Anladım teşekkür ederimOvülasyon kullanmadım 2. Denememdi. Ortalama yumurtlama zamanına göre ilişki yaşadım
Çok heyecanlı ve güzel bir anO kadar heyecanlandım ki yazan herkese teşekkür ederim şimdi kan vermeye gidiyorum
Kan verdim 2 saate sonuç çıkacak güzel bşr haber alırım inşallah çok gerildimÇok heyecanlı ve güzel bir anbizide haberdar edin
Teşekkürler inşallahMesajlara yetişemedim hastanede oluncahamilelik haberi alan arkadaşlarımı tebrik ederim , sağlıkla ilerler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?