Bat 13,14,15,16 EKİM olanlar gelin birlikte bekleyelim 🐣

Merhaba kizlar benimde bat dündü 1 gün gecince biraz ümitlendim ama bugün adetim geldi .. dedim 1 gün daha bekleyip test yapayim ve size yazacaktim güya belirtilerimi filan. Ama bugün gelince dedim neyse artik bidahakine .. ama yinede yazayim dedim buraya.. yillar önce yine bu sitedeydim yine arkadaslarla uzun uzun yazismalarimiz umutlarimiz vardi , hem sevindik hem teselli verdik birbirlerimize. O zamanlar aklima geldi .. benim ilk cocugumda tam 1 sene sürdü ikinci cocugumda 1 bucuk sene sürdü hamileligim.. hersey normal birsey yoktu. Ama vallahi ne zaman ikisindede ümidi kestigim anda hamile kaldim ..
hatta birgün dr gittim biraz sancilarim oluyordu , dr migdene bakalim bi dedi elime bi bagirsan bosaltici sivi verdi sabah yap gel dedi.. asiri moralim bozulmustu.. hem bebek istiyorum olmuyo simdi bide bu diye düsündüm .. kizimla o gün eve gec geldik biraz dolastik. Eve geldigimde saat 21 di baktim ev telefonunda arama mesaji var.. aradim cikan olmadi hastaneydi.. sonra sabah tekrar aradim dedilerki.. dün size test yapmistik 15 dakka sonra positif cikti lütfen adetiniz gecikince tekrar yapin.. ben ama nasil havalara ucuyorum anlatamam sizlere .. gercekten de hamileydim .. dicem oku kizlar kusura bakmayin uzun oldu.. Rabbim herseyi zamaninda veriyor, yeterki hayirlisini isteyelim

Bu arada hamile olanlara hayirli dogumlar saglikli bebisler nasib etsin Yaradan.. hamile kalmak isteyenlerede Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasib etsin insaAllah

Kesinlikle her şeyin vakti saati var inanırım maşallah sizede gönlünüzce olsun insAllah

Benim de olmadı bu ay umudum gelecek aya kaldı

Bat bir gün geçmişti betahcg 10.87 çıkmıştı ama şuan adet oldum çok üzgünüm

ay hep taradım sayfaları bulamadım kaç gün kala yapmıştın pozitifmiydi, benim adetime 2 gün var 4 gn kala yaptım negatif umut olursun belki diye sordum :)
4 gun kala benimde negatifti 2 gun kala hayaletti hetfun pembelesti kan vermedim ama kaset testim pozitif bide ovulosyonda denedim orda cok koyu kirmizzi

4 gun kala benimde negatifti 2 gun kala hayaletti hetfun pembelesti kan vermedim ama kaset testim pozitif bide ovulosyonda denedim orda cok koyu kirmizz
Benim bat yarın yine de bir umudum var 4gün kala bi test yaptım garip çıktı bozuk heralde dedim 1 tane daha yaptım negatif çıktı karar vermiştim günüm geçmeden yapmamaya bakalım hayırlısı :)

Bat bir gün geçmişti betahcg 10.87 çıkmıştı ama şuan adet oldum çok üzgünüm
aa çok üzüldüm kimyasal gebelik olmuş , benimde martta 8 günüm geçti ama regli olucam diye test yapmamıstım eşimin isteği ile test yaptım pozitifti kan verdim 85 cıkmıstı 2 gün sonra 40 düştü 5 gün sonrada regli oldum seni cok iyi anlıyorum

Umarım sizin pozitif çıkar o kadar üzüldümki 7-8 aydır deniyoruz olmuyor bu ay ilk defa böyle oldu beta10.87 görünce sevinmiştim yine hüsran oldu

Umarım sizin pozitif çıkar o kadar üzüldümki 7-8 aydır deniyoruz olmuyor bu ay ilk defa böyle oldu beta10.87 görünce sevinmiştim yine hüsran oldu
Üzülme çünkü kimyasal gebelik geçirenler hemen hamile kalabiliyor diğer aylarda ben kalamadım ama bende çikolata kisti var muhtemelen ondan daha kalamadım

Kizlar size bir sey sormak istiyorum.Benim adetim 14 .gunun gecesi geldi size yazinca.15 inde bekliyordum neyse az geldi sonra oyle cokca.gelmese de lavaboya gittikce geldi.Cok cok fazla agrim oldu.zaten bir hafta once basladi agrilarim.Cok oldu bu ay.Sonrasinda dun sabah karin agrisi oldu yine biraz gordum.aksama kadar onla durdum.sonra aksam bitti ve hala yok.normalde 6 gune kadar hatta bazen 7 8 leke leke de olsa amca biterdi.biran da boyle kesilme olmaz yani.Hala bekliyorum gogsumde kasigimda tuhaf agri da var.Ben bir sey anlamadim bu isten.

Kizlar annemle konuştum.O hep oyle olmus.bir dahaki aya kadar bekle dedi.Boyle usutur gibi grip gibi oluyordum sonra anliyordum dedi.Hala gelen yok kesildi.beklicem bakalim

Hamile olabilirsin canım o zaman bir kaç gün sonra kan testi verebilirsin
Kizlar annemle konuştum.O hep oyle olmus.bir dahaki aya kadar bekle dedi.Boyle usutur gibi grip gibi oluyordum sonra anliyordum dedi.Hala gelen yok kesildi.beklicem bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…