Bat 13,14,15,16 EKİM olanlar gelin birlikte bekleyelim 🐣

neden yükselmesinki olumlu düşünün hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz inşAllah

Tebriklerrrr. Hamilesiniz Kahverengi akıntı ne kadar süredir devam ediyor? Kan verin 2 gün sonra tekrar verin sağlıkla ilerlesin inşallah
İnşAllah.1 gün geldi geldi diğer günler daha berrakti.Rabbim isteyen herkese versin

Merhaba kahverengi akinti ve sık idrar çikma hafif kramp bide testin gorselinide ekliyorum yorumlarsaniz sevinirim
Testinde ikinci çizgi bariz Belli canım umarım güzel haberler alırsın bence kan testi vermelisin kahverengi akıntınında olduğunu söyle belki geçen adetten kalan kan kalıntısıdır bilemiyorum

İnşAllah yükselir stres yapma sen erken yaptırmışsın daha adet tarihin bile gelmemiş

Kızlar ben de olmadım henüz. Normalde 25-28 arasi oluyorum. Bugün 27. Gün. Ama hiç umudum yok artık. Hayırlısı inşallah hepimizin olur tez zamanda

Tabi ki yükselir. Insallah iyi haberlerini alırız. Tebrikler.

Benim bat 16 ama bugün sabah baş ağrısı mide bulantısı kasik ağrısı alt karında ağrıyla uyandım akşam oldu hala devam ediyor daha önce böyle olmamıştım acaba gebelik mi 1 yıldır istiyoruz her ay bir belirtin olurdu ama bugün çok farklı oldu

Benim de yarin bat
Bugün şeffaf içinde pembelik göründü
Testler hep silik
Kan vermek bile istemiyor insan,adet olmaya razı geliyor kaybetmektense...

Benim de yarin bat
Bugün şeffaf içinde pembelik göründü
Testler hep silik
Kan vermek bile istemiyor insan,adet olmaya razı geliyor kaybetmektense...
Yaa aynı durumdayız benim de yarın bat testler çok silik kan testim çok düşük çıktı pazartesi tekrar test yaptıracağım umrım ikimizde güzel haberler alırız

Kizlar merhaba.Ben de araniza yeni katildim.yarin bat.Ben bu ay yumurtlamayi kacirdim bir gunle sanirim.Bakalim bekliyorum.Diger adetlerimden fark olarak bu ay cok bel sirt bacak karin agrim.oldu.Hala.da boyle afedersiniz ishal olcak gibi karin agrim var.Goguslerkmde de ara ara agri girip cikiyor.genel.olarak agrili.Yani.adet olumca normalde boyle pik yapardi.Niyeyse pek de bir umudum yok.ama.bakalim.bekleyip gorecez.Herkese bol şans olmazsa diger ay artik

Bir dahaki ay olur inşallah. Dualarım sizlerle
Şehir dışına çıkacağım 1 hafta sonra 1 ay eşimle ayrı olacağız benimkisi olursa aralığa kalır folikasite başlayacağım yeniden. Bal propolis ve polen karışımı yaptım onu içiyorum dünde aslan pençesine başladım bir ay içerisinde baya toparlanırım bomba gibi dönüş yapar hemencicik hamile kalıveririm belki

Ayda 1 ilişkiyle tutanda var hayırlısı olsun hakkında ben yumurtlama günlerimi değerlendirmeme rağmen olmadı bu ay

Süpersin masAllah bu bal propolis balnkarisimi nasıl yapiyirsun anlatır mısın gönlünüzce olsun insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…