- 30 Eylül 2021
- 224
- 92
- 13
Benim günüm yarın inşallah olmamson durumlarr neeee olmadınız mı halaaaaa
inşallahhhh benimde 20 siBenim günüm yarın inşallah olmam
Evet varmış.yumurtlama zamanim agrili oluyor ordan biliyorum.Esim de isteksiz biraz ikinci cocuk icin.Yani biraz da ondan tam odaklanamadim gunlere.Insallah hayirli zamanda olur.Ayda 1 ilişkiyle tutanda var hayırlısı olsun hakkında ben yumurtlama günlerimi değerlendirmeme rağmen olmadı bu ay
Insallah hepimizinnHayırlısı olsun en yakın zamanda nasip olur inşAllah
Çatlatma iğnesi nasıl oluyor.Bende 28 Eylül de çatlatma iğnesi oldum. Bat bugün. Regl olacak gibi karın ağrısı başladı. Bekliyorum.
Sorma canım ben de geçen ay her gün değerlendirdim ovu haftasında olmadı bu aydan da ümidim yokBenim bir arkadaşım var yeni evlendi bebek istemiyor. Sadece 3 kez korunmamış hamileve ağlıyor nasıl olur diye. ben yumurtlama günlerini değerlendirdim ilk elenen kırmızılardan. Çok ilginç acaba dedikleri gibi gerçekten rahatlıkla alakası var mı takmayınca mı oluyor bunu çok söyleyen var
Benim haber olumsuzYaa aynı durumdayız benim de yarın bat testler çok silik kan testim çok düşük çıktı pazartesi tekrar test yaptıracağım umrım ikimizde güzel haberler alırız
Olabilir canım doktorlarda söylüyor zaten bunu rahat ol stres yapma diye benimde teyzemin gelini 3. Çocuğu istiyordu hemen olmaz inşAllah biraz uğraşırım diyordu korunmayo bıraktığı ay olduBenim bir arkadaşım var yeni evlendi bebek istemiyor. Sadece 3 kez korunmamış hamileve ağlıyor nasıl olur diye. ben yumurtlama günlerini değerlendirdim ilk elenen kırmızılardan. Çok ilginç acaba dedikleri gibi gerçekten rahatlıkla alakası var mı takmayınca mı oluyor bunu çok söyleyen var
Umarım birdahaki ay olur çok fazla kafaya takıyoruz sanırım o yüzden olmuyorBenim haber olumsuz
Hayırlısı olsun diğer aylar inşallah, ben bugün de regl olmazsam yarın kan vericem artık
Kan verdim bugunnnHayırlısı olsun diğer aylar inşallah, ben bugün de regl olmazsam yarın kan vericem artık
Tebrik ederim kaset test yapmış mıydın bat bugün müydü?Kan verdim bugunnnhamileyim
Teşekkür ederim bat 13'tü, ayın 10 da test yapmıştım adete 3 gün kala,yukarlarda vardı muhtemelennTebrik ederim kaset test yapmış mıydın bat bugün müydü?
Çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda sizlerden de güzel haber duyarız inşallahHayırlı olsun canım
ay hep taradım sayfaları bulamadım kaç gün kala yapmıştın pozitifmiydi, benim adetime 2 gün var 4 gn kala yaptım negatif umut olursun belki diye sordum :)Teşekkür ederim bat 13'tü, ayın 10 da test yapmıştım adete 3 gün kala,yukarlarda vardı muhtemelenn
Dr klomen verip yumurtalar oluşup belli olgunluğa gelince iğne ile yumurtaların çatlamasını kolaylaştırıyor sanırım. Ben şubatta ve eylülde olmak üzere 2 kez vuruldum. İkiside olumsuz.Çatlatma iğnesi nasıl oluyor.
Merhaba kaç gün geçti ve beta degeriniz kaç çıktı öğrenebilirmiyimKan verdim bugunnnhamileyim
Adete 3 gün kala yapmıştım çok silik bi çizgi çıkmıştı, inşallah güzel haberler alırsınızay hep taradım sayfaları bulamadım kaç gün kala yapmıştın pozitifmiydi, benim adetime 2 gün var 4 gn kala yaptım negatif umut olursun belki diye sordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?