Bat 13,14,15,16 EKİM olanlar gelin birlikte bekleyelim 🐣

son durumlarr neeee olmadınız mı halaaaaa

Ayda 1 ilişkiyle tutanda var hayırlısı olsun hakkında ben yumurtlama günlerimi değerlendirmeme rağmen olmadı bu ay
Evet varmış.yumurtlama zamanim agrili oluyor ordan biliyorum.Esim de isteksiz biraz ikinci cocuk icin.Yani biraz da ondan tam odaklanamadim gunlere.Insallah hayirli zamanda olur.

Benim bir arkadaşım var yeni evlendi bebek istemiyor. Sadece 3 kez korunmamış hamile ve ağlıyor nasıl olur diye. ben yumurtlama günlerini değerlendirdim ilk elenen kırmızılardan. Çok ilginç acaba dedikleri gibi gerçekten rahatlıkla alakası var mı takmayınca mı oluyor bunu çok söyleyen var

Sorma canım ben de geçen ay her gün değerlendirdim ovu haftasında olmadı bu aydan da ümidim yok

Olabilir canım doktorlarda söylüyor zaten bunu rahat ol stres yapma diye benimde teyzemin gelini 3. Çocuğu istiyordu hemen olmaz inşAllah biraz uğraşırım diyordu korunmayo bıraktığı ay oldu

Teşekkür ederim bat 13'tü, ayın 10 da test yapmıştım adete 3 gün kala,yukarlarda vardı muhtemelenn
ay hep taradım sayfaları bulamadım kaç gün kala yapmıştın pozitifmiydi, benim adetime 2 gün var 4 gn kala yaptım negatif umut olursun belki diye sordum :)

ay hep taradım sayfaları bulamadım kaç gün kala yapmıştın pozitifmiydi, benim adetime 2 gün var 4 gn kala yaptım negatif umut olursun belki diye sordum :)
Adete 3 gün kala yapmıştım çok silik bi çizgi çıkmıştı, inşallah güzel haberler alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…