Bat 13,14,15,16 EKİM olanlar gelin birlikte bekleyelim 🐣

Amiiin canım aynen ben zaten o silik çizgiye bile seviniyorum maksat 2çizgi olsun bana
Dimi tatlım aynen bende öyle çift çizgi çıkmasa ümitle bekleyemeyiz bile acaba tuttumu diye ben bazen ayda 2 sefer yumurtluyorum ama tutmuyor işte eşime diyorum git diye yok bende sorun deyip kaçıyor işin içinden

Aslan pencesini de kullandim porlaktin degerim yukseliyordu 3 ay regl ken kullandim yumurtlama zamanina kadar sonra biraktim 1 ay dan fazla kullanilmasi zararli oldugu icin biraktim kullanmayi

Kızlar adet sancısı vuruyor sizdede varmı ya erken mi olacağım acaba

Siz bugün nasıl hissediyorsunuz? Benim sabah hafif midem bulandı. Kasıklarımda ağrım arttı. Regl olacak gibiyim.

Şu an yoldayım. Akintim çok gibi hissediyorum. İnşallah regl değildir. Okula geçince bakacağım bakalim. Yazarım size kızlar.

Siz bugün nasıl hissediyorsunuz? Benim sabah hafif midem bulandı. Kasıklarımda ağrım arttı. Regl olacak gibiyim.
Benimde bulandı 5 dakika felan ilk uyandığımda şimdi geçti ama sudan felan olabilir benimki bilmiyorum çünkü bu kadar erkn başlamaz diye düşünüyorum ama adet olacakmışım gibi ağrım var belim ve göğüslerimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…