Dimi tatlım aynen bende öyle çift çizgi çıkmasa ümitle bekleyemeyiz bile acaba tuttumu diye ben bazen ayda 2 sefer yumurtluyorum ama tutmuyor işte eşime diyorum git diye yok bende sorun deyip kaçıyor işin içindenAmiiin canımaynen ben zaten o silik çizgiye bile seviniyorum maksat 2çizgi olsun bana
Aslan pencesini de kullandim porlaktin degerim yukseliyordu 3 ay regl ken kullandim yumurtlama zamanina kadar sonra biraktim 1 ay dan fazla kullanilmasi zararli oldugu icin biraktim kullanmayiBenim fsh yüksek çıktığı için araştırıp aslan pençesi otunu buldum ona göre kullanacağım ama aslan pençesinin bütün hormonları düzenleyici etksi varmış birde sorunun yoksa ibrahim saraçoğlunun hamile kalmayı kolaylaştıran incir kürü var bi bak istersen
Evet ara verilmeli kürlerdeAslan pencesini de kullandim porlaktin degerim yukseliyordu 3 ay regl ken kullandim yumurtlama zamanina kadar sonra biraktim 1 ay dan fazla kullanilmasi zararli oldugu icin biraktim kullanmayi
Hadi inşallah hepimiz hamileyizdir umarimHiç belirti olmadan hamile olduğunu öğrenenlerde var burda
İnşAllah hayırlısı ileHadi inşallah hepimiz hamileyizdir umarim
Bende de var gibiKızlar adet sancısı vuruyor sizdede varmı ya erken mi olacağım acaba
Bende de var mide bulantisi ayakta duramadimSiz bugün nasıl hissediyorsunuz? Benim sabah hafif midem bulandı. Kasıklarımda ağrım arttı. Regl olacak gibiyim.
Benimde bulandı 5 dakika felan ilk uyandığımda şimdi geçti ama sudan felan olabilir benimki bilmiyorum çünkü bu kadar erkn başlamaz diye düşünüyorum ama adet olacakmışım gibi ağrım var belim ve göğüslerimdeSiz bugün nasıl hissediyorsunuz? Benim sabah hafif midem bulandı. Kasıklarımda ağrım arttı. Regl olacak gibiyim.
Yaz mutlaka inşallah kırmızılar gelmemiştirŞu an yoldayım. Akintim çok gibi hissediyorum. İnşallah regl değildir. Okula geçince bakacağım bakalim. Yazarım size kızlar.
İnşallah. Aslında benim ilk ayım olduğu için çok umutlanmiyorum. İlk aydan hamile kalma olasılığı yüzde yirmiymis sanirim.Yaz mutlaka inşallah kırmızılar gelmemiştir
Bellide olmazİnşallah. Aslında benim ilk ayım olduğu için çok umutlanmiyorum. İlk aydan hamile kalma olasılığı yüzde yirmiymis sanirim.
Gelmemiş çok akintim var amaYaz mutlaka inşallah kırmızılar gelmemiştir
Hadi inşAllah senin kaçtı batGelmemiş çok akintim var ama
15. Senin?Hadi inşAllah senin kaçtı bat
2 gün yumurtlama olduğu için ya çarşamba yada perşembe diye düşünüyorum15. Senin?
Ay hadi bir şey kalmamış. Güzel haberler alırsın inşallah2 gün yumurtlama olduğu için ya çarşamba yada perşembe diye düşünüyorum
İnşAllah hepimiz alırızAy hadi bir şey kalmamış. Güzel haberler alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?