BAT 15 16 17 18 19 Temmuz olanlar beraber bekleyelimmi❤️

Evet awoxta iyi diyorlar inşallah görürüm tüm isteyen herkes görsün
Siz ne kadardır deniyorsunuz? Bizimki 4 ay oldu ama elimde olmadan çok stres yapıyorum. Bu ay gecikme olmadan test yapmayacam dedim kendi kendime ovulasyon testim koyulaşınca biraz umutlandım dayanamayıp yaptım

Siz ne kadardır deniyorsunuz? Bizimki 4 ay oldu ama elimde olmadan çok stres yapıyorum. Bu ay gecikme olmadan test yapmayacam dedim kendi kendime ovulasyon testim koyulaşınca biraz umutlandım dayanamayıp yaptım
Benimde 2. Denemem bu geçen ay ben baya emindim ilk denemeden tuttuğuna moda girmistim baya sonra reglim 2 gün erken geldi aldım boyumun ölcüsünü neyse ilk elin günahı olmaz dedim bu ay aslında umutsuzum ama şeytan dürttü yap diye

evet bu ayda buradayız hadi hepimiz için hayırlısı :KK200: ben geçen ay regl zamanı doktora gidip hormonlarıma vs baktırdım bazıları yüksek bazıları düşük ama olumsuz denilecek çok bir şey yok deneyeceğiz bakalım bat 19 haziran, ovülasyon testi ile dün yumurtlama gördüm değerlendirdik

Merhaba kızlar. Benim yumurtlamam 29 Haziran'daydı.Bugun 10. günüm ve erken gebelik testi yaptım.Hayalet çizgi görünüyor ama emin olamiyorum. Bata daha 5 gün var.Önceki ayda buna benzer hayalet çizgi olmuştu days comfort marka testte. Umutlanmak istemiyorum ama kendime engel olamıyorum.Belirti olarak sarı akıntı, adet olacakmış gibi agri ve aşırı yorgunluk var.Sizce var mıdır?

Eklentiler

• IMG_20250709_134806.webp
    IMG_20250709_134806.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 51
evet bu ayda buradayız hadi hepimiz için hayırlısı :KK200: ben geçen ay regl zamanı doktora gidip hormonlarıma vs baktırdım bazıları yüksek bazıları düşük ama olumsuz denilecek çok bir şey yok deneyeceğiz bakalım bat 19 haziran, ovülasyon testi ile dün yumurtlama gördüm değerlendirdik
Amin canım amin. Rabbim en kısa zamanda hepimize güzel haberler almayı nasip etsin

Amin canım amin. Rabbim en kısa zamanda güzel haberler almayı nasip etsin
Bat 15 temmuz veya 16 temmuz olanlar gebelik belirtisi hissediyor musunuz test yapıyor musunuz? Çok erken değil miii
Daha çok adet olacakmisim gibi hissediyorum canım ama test yaptım altada ekledim bakabilir misin anliyorsan

Merhaba kızlar. Benim yumurtlamam 29 Haziran'daydı.Bugun 10. günüm ve erken gebelik testi yaptım.Hayalet çizgi görünüyor ama emin olamiyorum. Bata daha 5 gün var.Önceki ayda buna benzer hayalet çizgi olmuştu days comfort marka testte. Umutlanmak istemiyorum ama kendime engel olamıyorum.Belirti olarak sarı akıntı, adet olacakmış gibi agri ve aşırı yorgunluk var.Sizce var mıdır?
Canım benim testimde aynı böyle cıktı benimde 4 günüm var yaa

Back
X