- 30 Haziran 2025
- 352
- 222
- 18
- 25
- Konu Sahibi Hayalim kizim
Evet awoxta iyi diyorlar inşallah görürüm tüm isteyen herkes görsünAwox da hiç kuruma çizgisi çıkardığını bile duymadım gelirse onunla deneyin inşallah ikinci çizgiyi görürsünüz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet awoxta iyi diyorlar inşallah görürüm tüm isteyen herkes görsünAwox da hiç kuruma çizgisi çıkardığını bile duymadım gelirse onunla deneyin inşallah ikinci çizgiyi görürsünüz![]()
Siz ne kadardır deniyorsunuz? Bizimki 4 ay oldu ama elimde olmadan çok stres yapıyorum. Bu ay gecikme olmadan test yapmayacam dedim kendi kendime ovulasyon testim koyulaşınca biraz umutlandım dayanamayıp yaptımEvet awoxta iyi diyorlar inşallah görürüm tüm isteyen herkes görsün
Benimde 2. Denemem bu geçen ay ben baya emindim ilk denemeden tuttuğuna moda girmistim baya sonra reglim 2 gün erken geldi aldım boyumun ölcüsünü neyse ilk elin günahı olmaz dedim bu ay aslında umutsuzum ama şeytan dürttü yap diyeSiz ne kadardır deniyorsunuz? Bizimki 4 ay oldu ama elimde olmadan çok stres yapıyorum. Bu ay gecikme olmadan test yapmayacam dedim kendi kendime ovulasyon testim koyulaşınca biraz umutlandım dayanamayıp yaptım
Ay evet bir şey var gibi kan testi ver hemen ben de yaptım negatif ama dün sabah ısım 36.4 ken bu sabah 36.8 çıktıBen yaptım ve negatif ama cok dikkatli baktığımda şöyle bir sey gördüm tabi foto da belli olmuyo ama gözümle görüyorum
Benim de 28-29 ben de yaptım negatif bat ne zaman seninÇok erken yapmışsın tabi yumurtlama tarihini bilmiyorum ama benim çatlama 29 haziran bugün yaptım negatifti hala umudum var
Takip ediyor musun ısınıTeşekkür ederim![]()
29da çatlama oldu işte 13 temmuz yada sarkarsa 14 temmuzBenim de 28-29 ben de yaptım negatif bat ne zaman senin
Neyse gecikmeyi bekle ya da kan ver için rahat olsun29da çatlama oldu işte 13 temmuz yada sarkarsa 14 temmuz
BekleyeceğimNeyse gecikmeyi bekle ya da kan ver için rahat olsun
Dün baktım 36.7 di sabah baktım 36.5 di bilmiyorum ki deniyorum normal herhalde bat 12 TemmuzTakip ediyor musun ısını
Sanırım Regl yaklaşıyor canım yarın sabahki belli eder artıkDün baktım 36.7 di sabah baktım 36.5 di bilmiyorum ki deniyorum normal herhalde bat 12 Temmuz
Bilmiyorum ki kaşık ağrım bek ağrım var akıntım yok ama bakacağız görelimSanırım Regl yaklaşıyor canım yarın sabahki belli eder artık
Bilmiyorum ki kaşık ağrım bek ağrım var akıntım yok ama bakacağız görelim
Amin canım amin. Rabbim en kısa zamanda hepimize güzel haberler almayı nasip etsinevet bu ayda buradayız hadi hepimiz için hayırlısıben geçen ay regl zamanı doktora gidip hormonlarıma vs baktırdım bazıları yüksek bazıları düşük ama olumsuz denilecek çok bir şey yok deneyeceğiz bakalım bat 19 haziran, ovülasyon testi ile dün yumurtlama gördüm değerlendirdik
Amin canım amin. Rabbim en kısa zamanda güzel haberler almayı nasip etsinevet bu ayda buradayız hadi hepimiz için hayırlısıben geçen ay regl zamanı doktora gidip hormonlarıma vs baktırdım bazıları yüksek bazıları düşük ama olumsuz denilecek çok bir şey yok deneyeceğiz bakalım bat 19 haziran, ovülasyon testi ile dün yumurtlama gördüm değerlendirdik
Daha çok adet olacakmisim gibi hissediyorum canım ama test yaptım altada ekledim bakabilir misin anliyorsanBat 15 temmuz veya 16 temmuz olanlar gebelik belirtisi hissediyor musunuz test yapıyor musunuz? Çok erken değil miii
Benim de aynı akıntı yok adet olucağın zaman akıntın oluyor muyduBilmiyorum ki kaşık ağrım bek ağrım var akıntım yok ama bakacağız görelim
Canım benim testimde aynı böyle cıktı benimde 4 günüm var yaaMerhaba kızlar. Benim yumurtlamam 29 Haziran'daydı.Bugun 10. günüm ve erken gebelik testi yaptım.Hayalet çizgi görünüyor ama emin olamiyorum. Bata daha 5 gün var.Önceki ayda buna benzer hayalet çizgi olmuştu days comfort marka testte. Umutlanmak istemiyorum ama kendime engel olamıyorum.Belirti olarak sarı akıntı, adet olacakmış gibi agri ve aşırı yorgunluk var.Sizce var mıdır?