- 21 Ekim 2021
- 152
- 142
- 53
- Konu Sahibi Hayalim kizim
-
Yok canım vermedim sadece 13 itibarili şke test yaptım iki markada gün gün kötülük arttı ve anında çıktı 3 Dk sonrası bile değildi yarın sabah bi tane daha test yapcam koyuluk artmış ise kan vermeye gidicem inşallahCanım çizgi var gibi kan testi verdin mi
Bende inandım varlığına ilk defa bu kadar gün gün takıp edip renk artışını takıp ettim ve bi kaç keskin belirti ile inandım inşallah rabbim hevesimı boşa çıkartmaz hepimiz güzel sonuçlar alalım bu ay inşallahVar canım bence
Benimde günlerim sizinle aynı yumurtlama ve çatlama ben 13 itibari ile çizgi görmeye başladım kan vermedim ama daha gün gün artışı gördüm sadeceSelam kızlar ben de varım 20 temmuz bat yarın awox test yapacağım 5 temmuz pik 6 temmuz catlama yarın yumurtlama sonrasi 10.gun olacak cikar mi sizce
Çıkar sizdede inşallahSelam kızlar ben de varım 20 temmuz bat yarın awox test yapacağım 5 temmuz pik 6 temmuz catlama yarın yumurtlama sonrasi 10.gun olacak cikar mi sizce
Öyle mi baya erken öğrenmişsiniz erken yerleşmiş olabilirBenimde günlerim sizinle aynı yumurtlama ve çatlama ben 13 itibari ile çizgi görmeye başladım kan vermedim ama daha gün gün artışı gördüm sadece
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba kızlar , sizlerle bu ay tecrübelerimi paylaşacağım. Size de fikir olmuş olur. Ben 16 haziranda adet oldum 5 gün sürüyor. Genelde 32-34 arası adet oluyorum. Temmuz 3de Ovulasyon sipariş vermiştim geldi ve başladım yapmaya. Pik olmadı ama 5-6 da koyulaşma var diye piki o günü baz aldım. Belki de gece pik olup çatlamıştır diye düşündüm. Sonrasında Ovulasyon testi yapmaya devam ettim. Ama bu süreçte garip bir göğüs ağrım başladı. 2-3 gün sonra adet sancısı çekmeye başladım. Çok garipsedim. Ve ateşimi ölçmeye başladım. Ateş 36.8-37-2 arası çıkmaya başladı. Sonrasında sol kasıgım bariz kendini belli edecek şekilde batmaya başladı. 1-2 gün sürdü Ama sürekli battı. Yerleşme kanaması olmadı. Ve 12. Gün Ovulasyon da test yaptım pik çıktı. Akşam saatlerinde kaset gebelik testi yaptım. Silik çıktı. Burada da Ovulasyon ile gebelik anlaşılıyormuş. Anlamış oldum. Hastaneye gidip kan verdim. Sonuç 19.7 çok şükür48 saat sonra beta hcg 99 çıktı erkene öğrenmek de zor bir süreç kimyasal mı dış gebelik mi aklım çok karışık. İnşallah sağlıkla gelir. Sizler içinde güzel dualarım var. Allah hak eden annelerin kucaklarını boş bırakmasın inşallah en yakın zamanda bu mutlulugu sizlerde tadarsınız
Teşekkür ederim amin. Laboquick idi. Gebelik testi zaten mükemmel. 15 ml algılıyor. Ama benim yumurtlamam büyük bir ihtimalle 1-2 Temmuz oldu.Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinne zamandır istiyordunuz gebeliği? Birde hangi ovulasyon testi ile takip ettiniz markası ne idi
Ben hem pik gördüğüm günü hemde silikleştiği günü değerlendirdim ve tuttu şükürMerhaba yumurtlama gördüğünüzde kaç gün degerlendiriyorsunuz acaba
İnşallah vardır birazdan gitcem kan vermeyeÖyle mi baya erken öğrenmişsiniz erken yerleşmiş olabilirkanda da sonucu alırsınız inşallah
Benim 6 gün var ve tüm adet belirtilerim var o yüzden elendiğimi kabullendim.Hiç test falan da yapmıycam o tek çizgiyi görmek psikolojimi bozuyor.Merhaba arkadaşlar ne durumdasınız
İnşallahİnşallah vardır birazdan gitcem kan vermeye
Guzel haberlerini bekliyoruzİnşallah vardır birazdan gitcem kan vermeye
Bende bu sabah yaptım dünkü testime göre daha rengi solmuş çıktı geldi bana kan verdim geldim korkuyorumPredictor early hayalet çizg var ama ama çok hayalet sadece ben görüyorum fotolarda da çıkmıyor regl bir gün geçti. Böyle olanlar ya negatif çıkmış kanda, ya da kimyasala dönmüşyarın tekrar yapıcam
İnşallah canım benim verdim geldim sonucu bekliyorum teste göre korkuyorum koyu beklerken soluk çıktı gibi geldi bana kimyasala mı döndü acaba diyeGuzel haberlerini bekliyoruz
At bakalım canım hangi marka bir de sağlık ocağında mi verdin aynı gün çıkıyor muİnşallah canım benim verdim geldim sonucu bekliyorum teste göre korkuyorum koyu beklerken soluk çıktı gibi geldi bana kimyasala mı döndü acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?