- 11 Mart 2025
- 11
- 4
- 1
- Konu Sahibi Hayalim kizim
-
Canım catlama gününü biliyor musun ovulasyonla takip ettin miMerhaba kızlarbenim bat 18 temmuz. Bu sabah yaptığım prodoctor test. İlk 15 dk içinde çıktı. Açıp bakınca daha belirgindi. Sizce kuruma çizgisi mi silik çizgi mi? Hiçbir belirtim yok. Ne ağrı ne kanama ne akıntı…
maalesef edemedim bu ayCanım catlama gününü biliyor musun ovulasyonla takip ettin mi
Ay hadi inşallah şeninde güzel sonucunu görürüz evet tam 1 saatte çıktı özelde verdim 8.58 d everdim 10 da çıktıÖzelde mi verdin kanı çok hızlı çıktı
Prodoctor da kuruma çizgisi görenler çok awox bulma şansın varsa yada predictor daha güvenilirmaalesef edemedim bu ay1-6 temmuz arası görünüyordu uygulamada. Her günü değerlendirdik.
Teşekkür ederimProdoctor da kuruma çizgisi görenler çok awox bulma şansın varsa yada predictor daha güvenilir
Harika valla testim gelemedi bir türlü gelse de yapsamAy hadi inşallah şeninde güzel sonucunu görürüz evet tam 1 saatte çıktı özelde verdim 8.58 d everdim 10 da çıktı
Sonuca beni etiketle muhakkak kalbim seninle inşallah önce testte sonra kanda güzel bir değerin seni karşılasınHarika valla testim gelemedi bir türlü gelse de yapsampozitif çıkarsa bende akşam kan veririm
Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Kaçıncı ayda hamile kaldınız acaba ?Merhaba kızlar , sizlerle bu ay tecrübelerimi paylaşacağım. Size de fikir olmuş olur. Ben 16 haziranda adet oldum 5 gün sürüyor. Genelde 32-34 arası adet oluyorum. Temmuz 3de Ovulasyon sipariş vermiştim geldi ve başladım yapmaya. Pik olmadı ama 5-6 da koyulaşma var diye piki o günü baz aldım. Belki de gece pik olup çatlamıştır diye düşündüm. Sonrasında Ovulasyon testi yapmaya devam ettim. Ama bu süreçte garip bir göğüs ağrım başladı. 2-3 gün sonra adet sancısı çekmeye başladım. Çok garipsedim. Ve ateşimi ölçmeye başladım. Ateş 36.8-37-2 arası çıkmaya başladı. Sonrasında sol kasıgım bariz kendini belli edecek şekilde batmaya başladı. 1-2 gün sürdü Ama sürekli battı. Yerleşme kanaması olmadı. Ve 12. Gün Ovulasyon da test yaptım pik çıktı. Akşam saatlerinde kaset gebelik testi yaptım. Silik çıktı. Burada da Ovulasyon ile gebelik anlaşılıyormuş. Anlamış oldum. Hastaneye gidip kan verdim. Sonuç 19.7 çok şükür48 saat sonra beta hcg 99 çıktı erkene öğrenmek de zor bir süreç kimyasal mı dış gebelik mi aklım çok karışık. İnşallah sağlıkla gelir. Sizler içinde güzel dualarım var. Allah hak eden annelerin kucaklarını boş bırakmasın inşallah en yakın zamanda bu mutlulugu sizlerde tadarsınız
Öyle deme rabbimden umut kesme canım benimYine erken gebelik testlerine bakıp inandım oldu sandım , tüple bile olmuyor ki doğal nasıl olsun. Bu arada bebetime yalancı çizgi çıksrtıyoru haberşniz olsun
Tabii canım mutlaka yazacagimSonuca beni etiketle muhakkak kalbim seninle inşallah önce testte sonra kanda güzel bir değerin seni karşılasın
2. Denememizde oldu şükürler olsunKaç aydır istiyordunuz acaba
Artar canım ben 9,41le öğrenmiştimKızlar sonucum 26,1 çıktı kimyasal mı geçiriyorum sizce bilenler lütfen söylesin ya 16 Temmuz son regl tarihim 5 6 yumurtlama her ay aynı tarihte yada genelde 18 de oluyorm normal mi bu değerin böyle çıkması yaşayan varmı artar mı
Ay inşallah canım ya yumurtlamadan kaç gün sonra öğrenmiştiniz peki ben kanı sayarsam 10. Gün de yinede artar diyebilir miyiz acabaArtar canım ben 9,41le öğrenmiştim
Ben 9.günde öğrendim sabırsızlıktanAy inşallah canım ya yumurtlamadan kaç gün sonra öğrenmiştiniz peki ben kanı sayarsam 10. Gün de yinede artar diyebilir miyiz acaba
Aa sende yeni öğrendin o zaman ay kocaman bi umut koydum yüreğime vallahi Allah razı olsun dua et bana da inşallahBen 9.günde öğrendim sabırsızlıktanartar tabi ki dün gittim mesela 196 olmustu artıyor zamanla işte çok stres yapma sen 2 gün sonra tekrar kan ver bi için rahatlasın
Son adet tarihin ne canımBen 9.günde öğrendim sabırsızlıktanartar tabi ki dün gittim mesela 196 olmustu artıyor zamanla işte çok stres yapma sen 2 gün sonra tekrar kan ver bi için rahatlasın
Bende pcos car canım düzensiz adetim en son 21 mayıstı 40.gün yumurtlama gördüm zaten tahmini reglim 13 temmuzduSon adet tarihin ne canım
Ay maşallah o zaman canım ne kadar zamandır bekliyordun pekiBende pcos car canım düzensiz adetim en son 21 mayıstı 40.gün yumurtlama gördüm zaten tahmini reglim 13 temmuzdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?