BAT 15 16 17 18 19 Temmuz olanlar beraber bekleyelimmi❤️

Merhaba kızlar benim bat 18 temmuz. Bu sabah yaptığım prodoctor test. İlk 15 dk içinde çıktı. Açıp bakınca daha belirgindi. Sizce kuruma çizgisi mi silik çizgi mi? Hiçbir belirtim yok. Ne ağrı ne kanama ne akıntı…

Eklentiler

• IMG_6212.webp
    12 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_6211.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 40
Canım catlama gününü biliyor musun ovulasyonla takip ettin mi

Yine erken gebelik testlerine bakıp inandım oldu sandım , tüple bile olmuyor ki doğal nasıl olsun. Bu arada bebetime yalancı çizgi çıksrtıyoru haberşniz olsun

Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Kaçıncı ayda hamile kaldınız acaba ?

Yine erken gebelik testlerine bakıp inandım oldu sandım , tüple bile olmuyor ki doğal nasıl olsun. Bu arada bebetime yalancı çizgi çıksrtıyoru haberşniz olsun
Öyle deme rabbimden umut kesme canım benim bebetime öyle evet yalancı pozitif days doctor , fregly prodoctorda yarı yarı sanki yanılması ondan tam emin olamadım ben bi kuru onu bitirdim yarı silik vermişti yarı negatif ama early predictör iyi sanırım innovita denedim oda iyiydi tavsiye ederim İnt almıştım , frelynin ovülasyonu iyi okuyanlar için aklınızda bulunsun

Ay inşallah canım ya yumurtlamadan kaç gün sonra öğrenmiştiniz peki ben kanı sayarsam 10. Gün de yinede artar diyebilir miyiz acaba
Ben 9.günde öğrendim sabırsızlıktan artar tabi ki dün gittim mesela 196 olmustu artıyor zamanla işte çok stres yapma sen 2 gün sonra tekrar kan ver bi için rahatlasın

Ben 9.günde öğrendim sabırsızlıktan artar tabi ki dün gittim mesela 196 olmustu artıyor zamanla işte çok stres yapma sen 2 gün sonra tekrar kan ver bi için rahatlasın
Aa sende yeni öğrendin o zaman ay kocaman bi umut koydum yüreğime vallahi Allah razı olsun dua et bana da inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…