- 13 Aralık 2023
- 1.157
- 762
- 43
- 32
- Konu Sahibi Hayalim kizim
-
Ben flo uygulamasını kullanıyorum yumurtlamayı kesin biliyorsam oraya giriyorum. O da yeni adet tarihimi hesaplıyor. İnşallah gebesinizdir öyleyseMerhaba benim normal regl tarihim 16 idi ama ben bu ay 3-6 arası yumurtlama ve çatlamayu gördüm regl sarkarmı bu durumda geç yumurtlama mı olmuş oluyor ben belirtilerime yenik düşüp farklı marka testler yaptım early Predictör bile belli belirsiz silik çıktı dün mesela bilginiz varmı bu muhabbetlerde yoksa etken mi daha test için felan
Regl gününe kadar test yapmayı düşünmüyorum geç döllenme falan olur çıkmazsa diyeBen bata 4 gün kala erken gebelik testi yaptım tertemiz negatif çıktı. Olsa çıkardı dimi silikte olsa çok üzülüyorum. Bata 2 gün kaldı kasıklarım sürekli batıyor göğüslerim özellikle ucu çok hassas sivilcelenme var baya ama adet olcam galiba ya. Erken gebelik testinin yanlış çikma ihtimali var mı acaba
Valla psikolojim bozuldu ya yoksa da reglim gelse bari de şu var mı yok mu olayından kurtulsakRegl gününe kadar test yapmayı düşünmüyorum geç döllenme falan olur çıkmazsa diye
Evet çok haklısın iyice stres oluyo insan olsakta kurtulsakValla psikolojim bozuldu ya yoksa da reglim gelse bari de şu var mı yok mu olayından kurtulsak
Regl oldum malesef
Ya berbat bişey bilinmezlik zor olmadı mi 2 gün migren çektim hasta oldummm şimdiBen asla ilac kullanmadım. Diş ağrısını bile çektim yine de ilaç içmedim. Sorsan belirti varmiydi diye hiçbir belirti yoktu aslinda
Ya gerçekten çok zor sol tarafımda bir vurdu iki gün önce çenem gözüm 2 gün çektim ve adet oldum boşuboşuna çektim ağrıyı ilaçsızBende kronik migren var canım tam adete yakın tutar genellikle. Migrenim tuttuysa ya o gün olurum ya da ertesi gün. İlaçlarım olmasa gözlerimi açamıyorum ama adete yakın tutarsa adet olmadan içmiyorum ilaçlarımı ya bişey varsa diye çekiyorum mecbur
Ben çocukluğumdan beri çektiğim için alıştım artıkYa gerçekten çok zor sol tarafımda bir vurdu iki gün önce çenem gözüm 2 gün çektim ve adet oldum boşuboşuna çektim ağrıyı ilaçsızneyse hayırlısı Rabbimin vardır bi bildiği
Ben ilk gebeligimi nornal kaset test ile ogrenmistim cikma ihtimali olabilir ama 1 gun varmış istersen bekle beta yeni artislarda ise gozukmeyebilir moralin bozulmasin durduk yereİyi akşamlar kızlar.. Elimde normal kaset test var(erken testlerden değil) reglime 1 gün var..Eğer gebelik varsa o normal kaset testte çıkar mı yoksa günümün geçmesi mi gerekiyor? Boşuna negatif görüp kötü olmak istemedim.
Haklısın canım çok teşekkür ederim..insan bazen dayanamıyor test perileri geliyor :)Ben ilk gebeligimi nornal kaset test ile ogrenmistim cikma ihtimali olabilir ama 1 gun varmış istersen bekle beta yeni artislarda ise gozukmeyebilir moralin bozulmasin durduk yere
Bu forumda test yapmayan bi sen bi de ben kaldım sanırım sjshsh benim bat yarın. Ama regl olacakmış gibi hissettiğim için test almadım yapmadım dadayanamıyor insan test yapmadan benim 3 gün kaldı kendimi zorluyorum bakmamak için
valla yapmayacağım kızlar belirtisizlikte çok kötüBu forumda test yapmayan bi sen bi de ben kaldım sanırım sjshsh benim bat yarın. Ama regl olacakmış gibi hissettiğim için test almadım yapmadım da
Benım de 4 gün kaldı ıkı gün önce yaptım negatif çıktı belırtınız var mıvalla yapmayacağım kızlar belirtisizlikte çok kötü
Çizgi görüyorum benAdete 4 gün kaldı sabah test yaptım sonuç bu
BENDE GÖRDÜM GİBİİİİİİAdete 4 gün kaldı sabah test yaptım sonuç bu
İnanılmaz bir şekilde yok bakalım yarın oalcak mı ama akıntı var beeyazBenım de 4 gün kaldı ıkı gün önce yaptım negatif çıktı belırtınız var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?