- 29 Haziran 2025
- 83
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi Hayalim kizim
-
Kan verelide 5guj olduAkıntımı bılmıyorum camasırım ıslanıyo sankı ıslak gıbı mıdem yanıyo arada bulanıyor bılmıyprum doktor rahım duvarı kalınlasmıs dedı kac gun gectı olmam lazımdj adet anlamadım 8gun oldu bugun
Test yapsana bir daha canımAkıntımı bılmıyorum camasırım ıslanıyo sankı ıslak gıbı mıdem yanıyo arada bulanıyor bılmıyprum doktor rahım duvarı kalınlasmıs dedı kac gun gectı olmam lazımdj adet anlamadım 8gun oldu bugun
Yaptım bugun boyle cıktı bnm gordugum sılık cıkıypr ama zaten varsada 2den cok az yukselmıştır bılmıyorum artık carsamba gunu bellı olur hersehTest yapsana bir daha canım
Yaptım clear blue ile ve bir silik çizgi bile çıkmadıAdetıne az kalmış test yapın isterseniz gebelık varsa eger çıkar
İnşllh güzel haber alırsınız daha zamanı var bekleyın bakalım bnm gecıkıyoda bısey yokYaptım clear blue ile ve bir silik çizgi bile çıkmadı
Keşkeee, hayırlısı olsun Rabbim aratmasınİnşllh güzel haber alırsınız daha zamanı var bekleyın bakalım bnm gecıkıyoda bısey yok
Canm sankı yeşilde silik var gibi sen daha net goruyorsundur yarın tekrar dene bakalımKızlar testlerime bakarmısınız yeşil olan awox diğeri bir gebein günlüğü reglime 6 gün var
Cok met goruyorum ben var gıbı 2gun kala bı daha yap koyulasacktır ne samandır dusunuyodnuz sız bence var gıbı ınsallhEki Görüntüle 3623420 bugün de böyle gibi bilemedim 6 gün kalmış takvime göre canım
Ay bilmiyorum canım bugün daha belirgin gibi düne nazaranla 10 aydır deniyoruz hiç gebeliğim yok ağrılarım var pek emin değilim bat 6 gün kaldı her gün yapacağım herhaldeCok met goruyorum ben var gıbı 2gun kala bı daha yap koyulasacktır ne samandır dusunuyodnuz sız bence var gıbı ınsallh
Bence kan vermen daha ıyı gıbı bekle ıkı gun sonra git kan ver net cıkar bı problemınız yoksa eger hamılesındır bende bugun regl oldum valla ekım gıbı tüp bebege baslarım bendeAy bilmiyorum canım bugün daha belirgin gibi düne nazaranla 10 aydır deniyoruz hiç gebeliğim yok ağrılarım var pek emin değilim bat 6 gün kaldı her gün yapacağım herhalde
Öyle yapacağım bakalım üzüldüm ne zamandır gebelik istiyorsun benim yaşım 35 36 ya az kaldı o yüzden acele ediyorumBence kan vermen daha ıyı gıbı bekle ıkı gun sonra git kan ver net cıkar bı problemınız yoksa eger hamılesındır bende bugun regl oldum valla ekım gıbı tüp bebege baslarım bende
Bnm çok şükür bitane oğlum var rabbım ona sağlıklı uzun omur versın 25yasındayım bn ıkıncıyıde oglum buyumeden yapmak ıstıyorum ama kendılıgınden olsun ıstıyprum tekrar tup bebek surecıne gırmek ıstemıyorum yorucu bı surecÖyle yapacağım bakalım üzüldüm ne zamandır gebelik istiyorsun benim yaşım 35 36 ya az kaldı o yüzden acele ediyorum
Naptın canm kan verdınmıÖyle yapacağım bakalım üzüldüm ne zamandır gebelik istiyorsun benim yaşım 35 36 ya az kaldı o yüzden acele ediyorum
6 gün kala kan verdim 0.2 negatif çıktı herhalde çıkmaz diye düşünüyorum bata 4 kaldı artık zorNaptın canm kan verdınmı
Nasıl cıkmadı ama erken vermıssın testte bile zaten cok sılikti bugun test yap bakalım koyulasır herhalde6 gün kala kan verdim 0.2 negatif çıktı herhalde çıkmaz diye düşünüyorum bata 4 kaldı artık zornasip diğer aya artık
Morelini bozma test yap bakalım tekrardnNasıl cıkmadı ama erken vermıssın testte bile zaten cok sılikti bugun test yap bakalım koyulasır herhalde
Regle son 3 gün ve lekem geldi ağrım var regl olacağım kesinleştiMorelini bozma test yap bakalım tekrardn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?