- 29 Haziran 2025
- 83
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi Hayalim kizim
-
Anladım bekle bakalım bı kaç gün test yaparsın bnmde cok sancım var kac gundur belirti aradıgım ıcınmı bılmıyorum akışına bırakmak lazım galıbaYok canım acı gibi tatlı gibi tat anlamadım ki
İnşallh çok ısterımReglini bekle canım yükselme ihtimali yüksek belli olmuyor 2 olup hamile olan çok var
İnşallah gebesindir kuzum güzel haberlerini bekliyorumAnladım bekle bakalım bı kaç gün test yaparsın bnmde cok sancım var kac gundur belirti aradıgım ıcınmı bılmıyorum akışına bırakmak lazım galıba
Laboquick silikse doğru çıkıyor ve hemen çıktıysaMerhaba herkese günaydınSat 22 hazirandı. 3-5 temmuzda akıntı görünce bat'ımı 17-18 temmuz sanıyodum ve her gün yazdıklarınızı okuyodum Ama sanırım benim ovülasyonum 8 temmuzdu ve bat'ım 22-23 temmuz sanırım. Tam net bilmiyorum düzensizlik var. Bu zamana kadar hep test yaptım negatifi gördüm. Bugün bi dürtü geldi ve yaptım. 2 tane laboquick , prodoctor ve awox. Hepsi 1 hafta öncesine kadar negatif veriyodu. Bugün silik çizgiyi gördüm hepsinde akşam kan vereceğim. Dualarınızı eksik etmeyin
Merhaba bi 10-15 sn içerisinde belirdiLaboquick silikse doğru çıkıyor ve hemen çıktıysahayırlı olsun. Fotoğrafı var mı
Hayırlı olsun pozitif duruyorMerhaba bi 10-15 sn içerisinde belirdi
sırasıyla laboquick, prodoctor ve awox
ilk fotoğraf 1 dk içerisinde çekildi. Diğer fotoğraf testleri yaptıktan 1-2 saat sonra çektim
kan testim 71 çıktı sizce nasılMerhaba bi 10-15 sn içerisinde belirdi
sırasıyla laboquick, prodoctor ve awox
ilk fotoğraf 1 dk içerisinde çekildi. Diğer fotoğraf testleri yaptıktan 1-2 saat sonra çektim
Beklenen regl tarihin neydi canım bence güzel hayırlı olsun belirtilerin neydikan testim 71 çıktı sizce nasıl
maalesef düzensiz olduğum için tam net tarih bilmiyorum canım. Sat 22 haziran yumurtlama da muhtemelen 6-9 temmuz arasında oldu. Hemşire arkqdaşıma göre reglime daha 2-3 gün varmışBeklenen regl tarihin neydi canım bence güzel hayırlı olsun belirtilerin neydi
Rabbim kucağına almayı nasip etsin belirtilerin neydi akıntı göğüs ağrıdı ya da başka bir şeymaalesef düzensiz olduğum için tam net tarih bilmiyorum canım. Sat 22 haziran yumurtlama da muhtemelen 6-9 temmuz arasında oldu. Hemşire arkqdaşıma göre reglime daha 2-3 gün varmış
Rabbim kucağına almayı nasip etsin belirtilerin neydi akıntı göğüs ağrıdı ya da başka bir şey
Canm naptın test yaptınmı hıcİnşallah gebesindir kuzum güzel haberlerini bekliyorum
Adetıne az kalmış test yapın isterseniz gebelık varsa eger çıkarİlk defa yorum yapacağım, 15 i yumurtlamaydı dört aydır istiyoruz. Adetime üç gün kaldı ama son bir kaç gündür aşırı sağ kasık ağrım ve batmam var adet ağrım gibi değil daha farklı ve gaz problemi yaşıyorum ayıp olmazsa kusura bakmayın adbestimi dahi tutamıyorum kabızlık yaşadım geçti. Son üç günüm kaldı çok heyecanlıyım. Ve benim prolaktinim 40 dk üç gün Dostinex kullandım ve 14 e düştü hamilelik düşünmeye başladığımız ay kontrole gittim çok şükür hiç bir problem yok sadece 40 günde bir adet oluyorum ama doktor senin normalin bu diyor çünkü düzenli ilerlediği içinnn
Göğüs ağrım var akıntım var canım kaşık ağrım da var hep regl belirtisi pek güvenemiyorum bat 4 Ağustos aslında sabah yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısıCanm naptın test yaptınmı hıc
Hadi bakalım inşlallh guzel haberını alırız ben napayım valla adet olmadım dahada 30unda felan kan vermeyı dusunuyorum tekrar bnmde cok sqncım var batmalarım gogusum sızlıyo ama nebılım olsa dıyorum cıkardı bılemıyorum artıkGöğüs ağrım var akıntım var canım kaşık ağrım da var hep regl belirtisi pek güvenemiyorum bat 4 Ağustos aslında sabah yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı
Sen ne yaptın canım? Değerin ne oldu
Ya hayırlısı canım kaç gün gecikti senin belirtilerin de akıntı var mı canımHadi bakalım inşlallh guzel haberını alırız ben napayım valla adet olmadım dahada 30unda felan kan vermeyı dusunuyorum tekrar bnmde cok sqncım var batmalarım gogusum sızlıyo ama nebılım olsa dıyorum cıkardı bılemıyorum artık
Akıntımı bılmıyorum camasırım ıslanıyo sankı ıslak gıbı mıdem yanıyo arada bulanıyor bılmıyprum doktor rahım duvarı kalınlasmıs dedı kac gun gectı olmam lazımdj adet anlamadım 8gun oldu bugunYa hayırlısı canım kaç gün gecikti senin belirtilerin de akıntı var mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?