BAT 15 16 17 18 19 Temmuz olanlar beraber bekleyelimmi❤️

Kızlar bir yerde görmüştüm eğer çok az görünen bir çizgi varsa suyla yıkayınca kalıyorsa gebelik vardır diye

Hayırlı olsun canım hamişsin kan testi ile destekle güzel haberlerini bekliyoruz
Merhaba canım uygulamaya göre yarın rengli günüm bekliycez kan tahlili en doğrusu çünkü yaptığım testler hep silik çıktı adet gecikince kan vericem canım. Şuan kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetim var bide beyazımsi bir akıntı bekliyorum

Yarın sabah ver bence çıkar zaten canım
yarın sabah ver canım çıkar zaten kesin benim de dündü uygulamya göre hala olmadım pazar erken gebelik yaptım çıkmadı ama senin silik çıkmış ver hemen

Akıntın var mı bir de benim cuma cumartesi pazar günde 2 kere ince beyaz sarımsı geldi dün ve bugün hiç akıntı yok

Canım birşey sormak istiyorum bu çatlatma iğnesinden sonra ne zaman adet olunmalı. Sende durumlar nasıl

Ateş basması var yani eğer onu demek istiyorsan canım. Evet ilk defa yaptırıyorum inşallah hayırlı sonuç alırım
İnşallah canım silik gördüysen testi vardır bence biz de 2 yıldır çalışıyoruz ocakta rahim filmi çektirdim ondan sonra da olmadı bu ay Klomen ile yumurtayı büyüttük extra vitaminler folik asit vs devam yumurta büyüdüğünü gördükten 1 hafta sonra da duphaston başlattı şu an hala duphastonla devam ediyorum regl 7 Temmuz gözüküyordu bekliyorum

Testler pozitif gösterdi ama kanda negatif gordum eşimle ben resmen yıkıldık o yüzden bir süre test yapmayı düşünmüyorum. Umarım inşallah vardır canım benim herşey gönlünce olsun bana da 1 sene olacak Şubat'ta kimyasal gebelik geçirdim bu ayda klomen+Çatlatma iğnesi yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…