- 7 Temmuz 2025
- 18
- 6
- 1
- 29
- Konu Sahibi Hayalim kizim
-
Evet awox. Daha önce çok defa awox yaptım hiç çizgi çıkan olmamıştı çok beklese biletestiniz awox galiba daha önce yalancı pozitif çok rastlamamıştım acaba testi çok mu beklettiniz
Evet çıkıyorsa siliniyor sa yani negatif ben denedim onu dogruKızlar bir yerde görmüştüm eğer çok az görünen bir çizgi varsa suyla yıkayınca kalıyorsa gebelik vardır diye
Benim de adet başlangıcım 16 temmuz..Ben de grubunuza dahil olmak istedim..Allah hepimizin gönlüne göre versin :)Benim adetim hep duzensiz 35 bazen dahada erteleniyor takvime göre 17 temmuz bat gözüküyor bakalim sizde durumlar nasil
Merhaba canım uygulamaya göre yarın rengli günüm bekliycez kan tahlili en doğrusu çünkü yaptığım testler hep silik çıktı adet gecikince kan vericem canım. Şuan kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetim var bide beyazımsi bir akıntı bekliyorumHayırlı olsun canım hamişsin kan testi ile destekle güzel haberlerini bekliyoruz
Merhaba canım uygulamaya göre yarın rengli günüm bekliycez kan tahlili en doğrusu çünkü yaptığım testler hep silik çıktı adet gecikince kan vericem canım. Şuan kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetim var bide beyazımsi bir akıntı bekliyorum
yarın sabah ver canım çıkar zaten kesin benim de dündü uygulamya göre hala olmadım pazar erken gebelik yaptım çıkmadı ama senin silik çıkmış ver hemenMerhaba canım uygulamaya göre yarın rengli günüm bekliycez kan tahlili en doğrusu çünkü yaptığım testler hep silik çıktı adet gecikince kan vericem canım. Şuan kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetim var bide beyazımsi bir akıntı bekliyorum
Akıntın var mı bir de benim cuma cumartesi pazar günde 2 kere ince beyaz sarımsı geldi dün ve bugün hiç akıntı yokYarın sabah ver bence çıkar zaten canım
yarın sabah ver canım çıkar zaten kesin benim de dündü uygulamya göre hala olmadım pazar erken gebelik yaptım çıkmadı ama senin silik çıkmış ver hemen
Canım birşey sormak istiyorum bu çatlatma iğnesinden sonra ne zaman adet olunmalı. Sende durumlar nasılYarın sabah ver bence çıkar zaten canım
yarın sabah ver canım çıkar zaten kesin benim de dündü uygulamya göre hala olmadım pazar erken gebelik yaptım çıkmadı ama senin silik çıkmış ver hemen
Evet canım akıntım da varAkıntın var mı bir de benim cuma cumartesi pazar günde 2 kere ince beyaz sarımsı geldi dün ve bugün hiç akıntı yok
En geç 14 gün canımCanım birşey sormak istiyorum bu çatlatma iğnesinden sonra ne zaman adet olunmalı. Sende durumlar nasıl
Ateş ölçerin var mı çubuk olandan evdeEvet canım akıntım da var
Aa öyle mi bugün benim iğneyle beraber 14 günüm ama uygulama yarını gösteriyorEn geç 14 gün canım
Maalesef canım neden sordun kiAteş ölçerin var mı çubuk olandan evde
Sabah uyandığında ateşini dil altından ölçerek kontrol edebilirsin gebeliğinin sağlıklı gidip gitmediğini ondan canımMaalesef canım neden sordun ki
İlk defa mı yaptırıyorsun tatlımAa öyle mi bugün benim iğneyle beraber 14 günüm ama uygulama yarını gösteriyor
Ateş basması var yani eğer onu demek istiyorsan canım. Evet ilk defa yaptırıyorum inşallah hayırlı sonuç alırımSabah uyandığında ateşini dil altından ölçerek kontrol edebilirsin gebeliğinin sağlıklı gidip gitmediğini ondan canım
İnşallah canım silik gördüysen testi vardır benceAteş basması var yani eğer onu demek istiyorsan canım. Evet ilk defa yaptırıyorum inşallah hayırlı sonuç alırım
Başka nasıl belirtilerin var canımAteş basması var yani eğer onu demek istiyorsan canım. Evet ilk defa yaptırıyorum inşallah hayırlı sonuç alırım
Testler pozitif gösterdi ama kanda negatif gordum eşimle ben resmen yıkıldık o yüzden bir süre test yapmayı düşünmüyorum. Umarım inşallah vardır canım benim herşey gönlünce olsunİnşallah canım silik gördüysen testi vardır bencebiz de 2 yıldır çalışıyoruz ocakta rahim filmi çektirdim ondan sonra da olmadı bu ay Klomen ile yumurtayı büyüttük extra vitaminler folik asit vs devam yumurta büyüdüğünü gördükten 1 hafta sonra da duphaston başlattı şu an hala duphastonla devam ediyorum regl 7 Temmuz gözüküyordu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?