- 7 Kasım 2025
- 32
- 5
- 1
- 27
Hayırlı olsun ona daBen kendimi beklerken ablam hamile çıktı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun ona daBen kendimi beklerken ablam hamile çıktı![]()
Amin inşallahHayırlı olsun ona dainşallah doğru zamanda bize de nasip olur
![]()
Lekelenme devam ediyor mu :/Negatif benimkide
Evet sabah peçeteye pembe kırmızı karışımı gelmişti 1 saat önce kahverengi olduLekelenme devam ediyor mu :/
Bi takip edin bakalım belki değildir :/Evet sabah peçeteye pembe kırmızı karışımı gelmişti 1 saat önce kahverengi oldu
Günlerdir yoktu bugün ilk defa geldi
Tam heveslenmemeye başlıyordum yine kursagimda kaldı
İnşallahBi takip edin bakalım belki değildir :/
Benımde 19 Kasım . Ben de rahım fılmı cektırecem18 kasım bat biraz önce test yaptım negatif. Artık çok yoruldum. Regl bitsin rahim filmi çektirip aşılama yaptırıcam
Ben de henüz olmadım ama ikinci kez test yaptım bu çubuk testlerden yine negatif16 kasım sabahı ben elendim kızlar
Sizin belirtileriniz var mı peki18 kasım bat biraz önce test yaptım negatif. Artık çok yoruldum. Regl bitsin rahim filmi çektirip aşılama yaptırıcam
Hayır belirtim yok. Bir oğlum var 8 yaşında ona hamileyken de hiç belirtim olmamıştı 3 gün regl gecikince test yapıp öğrenmiştim.Sizin belirtileriniz var mı peki
Rahim filmi bana da önerdi ben çekinmedim ya korkuyorum birazBenımde 19 Kasım . Ben de rahım fılmı cektırecem
Bu arada kızlar ben ebeyimRahim filmi bana da önerdi ben çekinmedim ya korkuyorum biraz
Bana daha onermedıler . Ama adet olursam cekılecem artık beklemek ıstemıyorum daha fazla . Ben korkmuyorum çünkü cekılen bır sürü ınsanla konuştum. Konuştuğum kısılerden çoğu devlette cekılmıs ılacsız . Adet sancısı gıbı düşün 5 dakıka sürüyor dıyor dayanılmayacak bır acı degılmıs . Bır gün sonra da bıraz ağrıyor ama zaten agrı kesıcı ve antıbıyotık kullanıyorsun dıyorlar . Kı ben adet sancısını çok yoğun yaşarım . Ona dayanıyorsam ona da dayanırımRahim filmi bana da önerdi ben çekinmedim ya korkuyorum biraz
Bizde 8 aydır deniyoruz 1 yıl olana kadar beklemek istiyorum bende çünkü ben doktora aşağı yukarı 1 yıldır deniyoruz dedim öyle önerdiBu arada kızlar ben ebeyimben henüz 5 aylık evliyim ve 2 aydır deniyoruz çocuk. O yüzden 1 sene kadar erteliyorum rahim filmini. Ama eğer 1 seneden fazla olduysa öneririm rahim filmini. Benim ablamın tüplerinden biri tıkalıydı. Film sayesinde öğrendi.
Evet benim ablamda normal bi ağrı dedi adetim benimde ağır dayanırsın sen dedi ama yinede tedirginimBana daha onermedıler . Ama adet olursam cekılecem artık beklemek ıstemıyorum daha fazla . Ben korkmuyorum çünkü cekılen bır sürü ınsanla konuştum. Konuştuğum kısılerden çoğu devlette cekılmıs ılacsız . Adet sancısı gıbı düşün 5 dakıka sürüyor dıyor dayanılmayacak bır acı degılmıs . Bır gün sonra da bıraz ağrıyor ama zaten agrı kesıcı ve antıbıyotık kullanıyorsun dıyorlar . Kı ben adet sancısını çok yoğun yaşarım . Ona dayanıyorsam ona da dayanırım
Bende son adet tarihim 21 Ekim 17 kasımda adet günüm. Yumurtlamam 3 Kasımdı Lh testiylede doğruladım bir gün ve iki gün öncesini değerlendirebildim. Bugün gün içinde test yaptım kaset test negatif çıktı. Şuan göğüslerim acayip şiş acıyor akıntım var ama ne çok ne az dün arada kaşık bel ağrım vardı bugün çok hissetmedimKızlarr bana da bi fikir verin yaa
Sat 21 ekim bat 15 kasım 2 uygulamada 1 uygulamada 18 kasım ama günlerdir akıntım yok denecek kadar az ve âdet öncesi gelen lekelenmelerim de yok 11 kasım erken gebelik testim negatif başka da test yapmadım bekliyorum
Bizde 8 aydır deniyoruz 1 yıl olana kadar beklemek istiyorum bende çünkü ben doktora aşağı yukarı 1 yıldır deniyoruz dedim öyle öne
bir sene dolmasını bekle bence. Zaten 1 sene dolunca hem film çektirirsin hem de devlette bir kere ücretsiz aşılama yapılıyor diye biliyorumBizde 8 aydır deniyoruz 1 yıl olana kadar beklemek istiyorum bende çünkü ben doktora aşağı yukarı 1 yıldır deniyoruz dedim öyle önerdi(