• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 15-16-17-18 kasım birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Akıntınız veya kanamanız oldu mu

• Akıntım var az

OY: 8 47,1%
  • Kanamam pembe renkte

OY: 0 0,0%
  • Kanamam kırmızı renkte

OY: 0 0,0%
  • Akıntım fazla

OY: 3 17,6%
  • kanamam kahverengi

OY: 1 5,9%
  • İkiside yok

OY: 5 29,4%

• Ankete Katılan
    17
Negatif benimkide

Eklentiler

• IMG_0687.webp
    IMG_0687.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 23
Rahim filmi bana da önerdi ben çekinmedim ya korkuyorum biraz
Bu arada kızlar ben ebeyim 🌸 ben henüz 5 aylık evliyim ve 2 aydır deniyoruz çocuk. O yüzden 1 sene kadar erteliyorum rahim filmini. Ama eğer 1 seneden fazla olduysa öneririm rahim filmini. Benim ablamın tüplerinden biri tıkalıydı. Film sayesinde öğrendi.

Rahim filmi bana da önerdi ben çekinmedim ya korkuyorum biraz
Bana daha onermedıler . Ama adet olursam cekılecem artık beklemek ıstemıyorum daha fazla . Ben korkmuyorum çünkü cekılen bır sürü ınsanla konuştum. Konuştuğum kısılerden çoğu devlette cekılmıs ılacsız . Adet sancısı gıbı düşün 5 dakıka sürüyor dıyor dayanılmayacak bır acı degılmıs . Bır gün sonra da bıraz ağrıyor ama zaten agrı kesıcı ve antıbıyotık kullanıyorsun dıyorlar . Kı ben adet sancısını çok yoğun yaşarım . Ona dayanıyorsam ona da dayanırım

Bu arada kızlar ben ebeyim 🌸 ben henüz 5 aylık evliyim ve 2 aydır deniyoruz çocuk. O yüzden 1 sene kadar erteliyorum rahim filmini. Ama eğer 1 seneden fazla olduysa öneririm rahim filmini. Benim ablamın tüplerinden biri tıkalıydı. Film sayesinde öğrendi.
Bizde 8 aydır deniyoruz 1 yıl olana kadar beklemek istiyorum bende çünkü ben doktora aşağı yukarı 1 yıldır deniyoruz dedim öyle önerdi :((

Bana daha onermedıler . Ama adet olursam cekılecem artık beklemek ıstemıyorum daha fazla . Ben korkmuyorum çünkü cekılen bır sürü ınsanla konuştum. Konuştuğum kısılerden çoğu devlette cekılmıs ılacsız . Adet sancısı gıbı düşün 5 dakıka sürüyor dıyor dayanılmayacak bır acı degılmıs . Bır gün sonra da bıraz ağrıyor ama zaten agrı kesıcı ve antıbıyotık kullanıyorsun dıyorlar . Kı ben adet sancısını çok yoğun yaşarım . Ona dayanıyorsam ona da dayanırım
Evet benim ablamda normal bi ağrı dedi adetim benimde ağır dayanırsın sen dedi ama yinede tedirginim

Kızlarr bana da bi fikir verin yaa
Sat 21 ekim bat 15 kasım 2 uygulamada 1 uygulamada 18 kasım ama günlerdir akıntım yok denecek kadar az ve âdet öncesi gelen lekelenmelerim de yok 11 kasım erken gebelik testim negatif başka da test yapmadım bekliyorum
Bende son adet tarihim 21 Ekim 17 kasımda adet günüm. Yumurtlamam 3 Kasımdı Lh testiylede doğruladım bir gün ve iki gün öncesini değerlendirebildim. Bugün gün içinde test yaptım kaset test negatif çıktı. Şuan göğüslerim acayip şiş acıyor akıntım var ama ne çok ne az dün arada kaşık bel ağrım vardı bugün çok hissetmedim

Bizde 8 aydır deniyoruz 1 yıl olana kadar beklemek istiyorum bende çünkü ben doktora aşağı yukarı 1 yıldır deniyoruz dedim öyle öne

Bizde 8 aydır deniyoruz 1 yıl olana kadar beklemek istiyorum bende çünkü ben doktora aşağı yukarı 1 yıldır deniyoruz dedim öyle önerdi :((
bir sene dolmasını bekle bence. Zaten 1 sene dolunca hem film çektirirsin hem de devlette bir kere ücretsiz aşılama yapılıyor diye biliyorum

Back
X