Ah nasıl geçiçek günlerrrevet arkadaslar maalesef agustos ayını da bos geçtik ben 6 ayı geride biraktim ama eylul ayi bize guzellikleriyle gelsin suprizleriyle gelsin ve bol bol bebis haberleriyle gelsinnnbu ayda neler yapicaksiniz ben esimle doktora gidecegim bir iki dogal kür deneyecegim incir kürü ve badem ceviz kürü, ekstra olarak zikirlere başladim, sizin bildiginiz seyler var mii varsa paylasin birbirimize destek olalimmm insallah eylul ayinda guzel haberler alirizz
Ah nasıl geçiçek günlerrr
Canım sen naptınevet arkadaslar maalesef agustos ayını da bos geçtik ben 6 ayı geride biraktim ama eylul ayi bize guzellikleriyle gelsin suprizleriyle gelsin ve bol bol bebis haberleriyle gelsinnnbu ayda neler yapicaksiniz ben esimle doktora gidecegim bir iki dogal kür deneyecegim incir kürü ve badem ceviz kürü, ekstra olarak zikirlere başladim, sizin bildiginiz seyler var mii varsa paylasin birbirimize destek olalimmm insallah eylul ayinda guzel haberler alirizz
canim ben bu ayda adet oldumCanım sen naptın
yok canim yeni degil bunu yanlis acmistim digerinden devam ediyoruzYeni grup mu aynisi var gibu sanki
İçin rahatlar en azından kuzum kafada soru işareti kalmaz çok iyi yapmışsın. Reglime 5 gün vardı lekelendim kahverengi doktora gittim kistten de olabilir dedi beta baktı negatif. Reglin 21. Günü çağırdı yumurtalara bakacak sonra yumurta büyütme çatlatma falan ilerleriz dedicanim ben bu ayda adet oldumdoktora gittim hsg istedi onu cektirecegim kan tahlillerim e nabizdan baktigimda normal gorunuyor ki zaten aynisini mayista vermistim doktorum gecen gun bakti iyi dedi yumurta sayimda iyi sag 7 sol 8 tane.toplam 15 esimden de sperm testi istedi onlarda gayet iyi çıktı 29unda hsg cektirecegim orda da bir sıkıntı yoksa ki insallah yoktur kafamda hic bir soru isareti olmadan daha buyuk umutlarla devam edeceğim, bu arada okudum hsg cektirenlerin cogu hsg den sonra hamile kalmış umarim onumuzdeki ay guzel.sonuclar alırım sen ne yaptin canim
hadi onumuzdeki ay daha guzel sonuclar aliriz insallah doktora gidince bi icim rahatladi sanki ozellikle esimin sonuclari da temiz çıkınca iyi rahatladimİçin rahatlar en azından kuzum kafada soru işareti kalmaz çok iyi yapmışsın. Reglime 5 gün vardı lekelendim kahverengi doktora gittim kistten de olabilir dedi beta baktı negatif. Reglin 21. Günü çağırdı yumurtalara bakacak sonra yumurta büyütme çatlatma falan ilerleriz dedi
durumuna göre her ikisine de bakabilir canim hayirli olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olurMerhabalar Bat 5 akşamüstü yaptığımda bu şekilde silik çıktı acaba günüm geçmediği için mi yoksa testte mi bir sıkıntı var araya haftasonu girdi ilk fırsatta gidip detaylı bir şekilde doktor ile görüşme sağlayacağım ama günüm gelmeden doktora gitsem beta'ya bakıp mı konuşma yapar yoksa ultrasona göre mi cevapladığınız için şimdiden teşekkür ederim 4 sene sonunda bazı şeyler unutulmuş
Dilerim darısı isteyen herkese nasip olsun ben endometriozis olduğum için gönlüm buruk bir şekilde test yapmıştım sonuç ne olursa olsun hayırlısıyla olsun inşallah hepimiz içindurumuna göre her ikisine de bakabilir canim hayirli olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olur
insallah canim dua edelim birbirimizeDilerim darısı isteyen herkese nasip olsun ben endometriozis olduğum için gönlüm buruk bir şekilde test yapmıştım sonuç ne olursa olsun hayırlısıyla olsun inşallah hepimiz için
Ya ben de test yaptım bugün sabah testi atınca çok bulanık gidiyor buraya ama çok silik bi çizgi var göstermek istiyorum birilerine ama olduğu gibi gitmiyor ne yapacaminsallah canim dua edelim birbirimize
flaş tutup çekmeye çalış yada testi sabah tekrarla sabah gonder istersen şimdi gonder buna da bi bakalimYa ben de test yaptım bugün sabah testi atınca çok bulanık gidiyor buraya ama çok silik bi çizgi var göstermek istiyorum birilerine ama olduğu gibi gitmiyor ne yapacam
Rahatlamaz mısın canım çok iyi anlıyorum seni onda mı bişey var bende mi diye düşünüyor insan bundan sonra daha sağlıklı ilerleme olur en azından kafan boşaldı Buda çok iyi kafadan atmamız lazım ki ilerleyelimhadi onumuzdeki ay daha guzel sonuclar aliriz insallah doktora gidince bi icim rahatladi sanki ozellikle esimin sonuclari da temiz çıkınca iyi rahatladim
o yuzden gittim zaten insan acaba mi diyince olmuyor en azindan bu sekilde kafada soru işareti kalmiyorRahatlamaz mısın canım çok iyi anlıyorum seni onda mı bişey var bende mi diye düşünüyor insan bundan sonra daha sağlıklı ilerleme olur en azından kafan boşaldı Buda çok iyi kafadan atmamız lazım ki ilerleyelim
Canım benimde aynı oldu bat 18 eylüldü 4 gün önce yaptım ilk 10 dakikada birşey çıkmadı soradan çizgi çıktı bende kuruma çizgisi sandım ama değil galiba 18 eylülde tekrar yaptım biraz daha belirgin çizgi çıkı ilk foto 4 gün önce ikincisi yeni regl günümde yaptımKızlar merhaba kuruma çizgisi dedikleri şey su damlatınca kesin gidiyormu bebetime kaset şaptım kuruma gibi belli belirsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?