Teşekkür ederimBence pik
En sonIns oyledir bekleyip göreceğiz kardeşim belki test getirecekmis olurda getirirse haber ederim buraya atarim
Yine yaptim yine cikmadi 4 gun gecikme yarin randevum varİns öyle olacak
Ay iyi dayandın kan vermemk için vallahiYine yaptim yine cikmadi 4 gun gecikme yarin randevum var
Testlerde cok silik gözüküyor ama bılemıyroum testlerede güven yok bendede çizgi vardı kan verdım negatıf cıkdı sonucYine yaptim yine cikmadi 4 gun gecikme yarin randevum var
Sey burda oyke durup dururken kan veremiyorsun ondan vermedim adetide bekledom ilk. Defa gecikme yaşıyorum çünküAy iyi dayandın kan vermemk için vallahi
Yarın ola hayr ola kaçta randevun
Sey burda oyke durup dururken kan veremiyorsun ondan vermedim adetide bekledom ilk. Defa gecikme yaşıyorum neyse
Sey burda oyke durup dururken kan veremiyorsun ondan vermedim adetide bekledom ilk. Defa gecikme yaşıyorum çünkü
Yarına bısey kalmadı zaten hayırlısı olsun hakkında guzel haberler alırsın ınsSey burda oyke durup dururken kan veremiyorsun ondan vermedim adetide bekledom ilk. Defa gecikme yaşıyorum çünkü
naptın kız sonuç ne oldu <3Sey burda oyke durup dururken kan veremiyorsun ondan vermedim adetide bekledom ilk. Defa gecikme yaşıyorum çünkü
Canim daha tam belli degil az once doktordaydim simdi 5.gun gecikmedeyim ama bence yok çünkü ulturosonda da bir sey cikmadi yakinda adet olursun rahim kalinlasmis dedi kan sonucunu bekliyorum ama idrarlarim hep negatifsimgee
naptın kız sonuç ne oldu <
hayırlısı olsun canım inşallah güzel haber alırsın amaDha belli degil a
Canim daha tam belli degil az once doktordaydim simdi 5.gun gecikmedeyim ama bence yok çünkü ulturosonda da bir sey cikmadi yakinda adet olursun rahim kalinlasmis dedi kan sonucunu bekliyorum ama idrarlarim hep negatif
Negatif 1.20hayırlısı olsun canım inşallah güzel haber alırsın ama
Hayırlısı olsun simge şimdi yeni ay yeni umut
2.coxuk içindiHayırlısı olsun simge şimdi yeni ay yeni umutilk cocuk mu ikinci cocuk için mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?