Canım benim seninki baya çizgi kan vermelisin sen inşallah yalancı pozitif değildir de hamile gelirsin inşallahCanım benimde aynı oldu bat 18 eylüldü 4 gün önce yaptım ilk 10 dakikada birşey çıkmadı soradan çizgi çıktı bende kuruma çizgisi sandım ama değil galiba 18 eylülde tekrar yaptım biraz daha belirgin çizgi çıkı ilk foto 4 gün önce ikincisi yeni regl günümde yaptım
Belirtin varmıydı canımCanım benimde aynı oldu bat 18 eylüldü 4 gün önce yaptım ilk 10 dakikada birşey çıkmadı soradan çizgi çıktı bende kuruma çizgisi sandım ama değil galiba 18 eylülde tekrar yaptım biraz daha belirgin çizgi çıkı ilk foto 4 gün önce ikincisi yeni regl günümde yaptım
Sadece göğüs hassasiyeti birde kasık ağrılarım vardı o kadar bugün beta hcg verdim sonuç 172 çıktıBelirtin varmıydı canım
Ay hayırlı olsun canım benim çok mutlu oldum sağlıcakla artsın inşallahSadece göğüs hassasiyeti birde kasık ağrılarım vardı o kadar bugün beta hcg verdim sonuç 172 çıktı
Çok teşekkür canım inşallahAy hayırlı olsun canım benim çok mutlu oldum sağlıcakla artsın inşallah
Hayirli olsunCanım benimde aynı oldu bat 18 eylüldü 4 gün önce yaptım ilk 10 dakikada birşey çıkmadı soradan çizgi çıktı bende kuruma çizgisi sandım ama değil galiba 18 eylülde tekrar yaptım biraz daha belirgin çizgi çıkı ilk foto 4 gün önce ikincisi yeni regl günümde yaptım
Bebetime mı bu testSabah yaptim bende belli belirsiz cikti cizgi resimde cok zorr görünüyor 6 gun kaldi tek belirtim 4 5 gun once lekelenme görmüş olmam
Yok rooll markaBebetime mı bu test
Görebiliyorum çizgiyi inşallah. Vardır benimde bebetime öşle çıktı ama şuan adete doğru gidiyorumY
Yok rooll marka
Adetiniz kaç gün geçtikten sonra verdiniz benim adetimde 3 gün geçti 17,18 ve 20 Eylül de 3 test yaptım çizgi belirginleşti kan vermek için adetin 1 hafta geçmesini beklemeli miyimSadece göğüs hassasiyeti birde kasık ağrılarım vardı o kadar bugün beta hcg verdim sonuç 172 çıktı
Hayır tabiki gidip kan verin beta takibi yapınAdetiniz kaç gün geçtikten sonra verdiniz benim adetimde 3 gün geçti 17,18 ve 20 Eylül de 3 test yaptım çizgi belirginleşti kan vermek için adetin 1 hafta geçmesini beklemeli miyim Eki Görüntüle 3646639
Ben gecikmemin 3 gününde yani bugün kan testi verdimAdetiniz kaç gün geçtikten sonra verdiniz benim adetimde 3 gün geçti 17,18 ve 20 Eylül de 3 test yaptım çizgi belirginleşti kan vermek için adetin 1 hafta geçmesini beklemeli miyim Eki Görüntüle 3646639
Sağlıcakla kucagınıza almak nasıp olsun inssssssMerhabalar Bat 5 akşamüstü yaptığımda bu şekilde silik çıktı acaba günüm geçmediği için mi yoksa testte mi bir sıkıntı var araya haftasonu girdi ilk fırsatta gidip detaylı bir şekilde doktor ile görüşme sağlayacağım ama günüm gelmeden doktora gitsem beta'ya bakıp mı konuşma yapar yoksa ultrasona göre mi cevapladığınız için şimdiden teşekkür ederim 4 sene sonunda bazı şeyler unutulmuş
İnsan zaten en cok burda ne yapacagını bılemıylr ya keske yuklerken goruntu kalıtesı bozulmasaYa ben de test yaptım bugün sabah testi atınca çok bulanık gidiyor buraya ama çok silik bi çizgi var göstermek istiyorum birilerine ama olduğu gibi gitmiyor ne yapacam
İnsan zaten en cok burda ne yapacagını bılemıylr ya keske yuklerken goruntu kalıtesı bozulmasa
Bhiç bılmıyorum ki bilen arkadaslar gorrse yazar ıns gonlunuzce olur herseyBende bebetime gebelik testi yapmıştım kuruma cizgisi cikartiyomu acaba bu şekilde çıktı benimde sonradan Eki Görüntüle 3648093
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?