- 14 Eylül 2025
- 361
- 54
- 13
Süt beyazı akıntıyı bende merak ediyorum gelipte hamile olan varmı bat29 eylül benimde dün sabah kan verdim bakalımKızlar bat 30 Eylül beklemedeyim normalde akıntım vardı sarımsı sefafımsı fakat bugün beyaz süt gibi akıntım geldi sizce gebelik olabilir mi kaşındı yanma felan yok enfeksiyonum da yok sadece kasıklarımda batmalar oluyor çok ayakta kalınca daha sancılanıyor felan
Amin ben yine yaptim test cikmadiawoxm
awAmin ben yine yaptim test cikmadi
Ama adetınızin üzerinden az bır sure gecmıs sonra tekrar kısa adet tarzımolmussunuz belkıde yerlesme oldu suan goremedım ben ama adet gununuzu bekleyın bı umut ıns vardır ya zor bekleyısler anlayabılıyorum sızı ama kısa kanama kafa karıstırıyoAmin ben yine yaptim test cikmadi
Bugun 1 gun kaldi az once tekrar yaptim boyle cikti var mıAma adetınızin üzerinden az bır sure gecmıs sonra tekrar kısa adet tarzımolmussunuz belkıde yerlesme oldu suan goremedım ben ama adet gununuzu bekleyın bı umut ıns vardır ya zor bekleyısler anlayabılıyorum sızı ama kısa kanama kafa karıstırıyo
Görüntü kalitesi buraya yükleyince düşüyor diye biliyorum adetinize de 1 gün kalmış isterseniz yarın sabah yapın bide o şekilde bakalım hakkınızda hayırlısı olsun inşallahmerhaba ben de test yaptım biraz ömce reglime 1 gün var sanki cok cok silik bi cizgi var gibi ama emin olamıyorum acaba görmek istediğim icin mi böyle siz de bakar mısınız bi böyle olan var mı
Bu son testim
Görüntü kalitesi buraya yükleyince düşüyor diye biliyorum adetinize de 1 gün kalmış isterseniz yarın sabah yapın bide o şekilde bakalım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
evet yarın yapıcam tekrar inşallah teşekkür ederiiimmmGörüntü kalitesi buraya yükleyince düşüyor diye biliyorum adetinize de 1 gün kalmış isterseniz yarın sabah yapın bide o şekilde bakalım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Merhaba herkese adetime 5 gün varken yaptım innivota çıkmadı ama sonra kuruma çizgisi gibi kaldı, yumurtlama testlerindende alışkın oldugum için kuruma çizgisi sandım ama bugun adet günüm son bir testim kalmıştı. Dayanamadım yaptım çizgi belirgin şekilde çıktı. Sizin markayı bilmiyorum benim sürecim bu şekilde olduBhiç bılmıyorum ki bilen arkadaslar gorrse yazar ıns gonlunuzce olur hersey
İkincisi kırmızı gıbı duruyo sankı ama bılemıyorum yanı testler cok yanıltıcı ama ara kanama yasamanız umutlandırıcı yarın olsun hayr olsun bakalımBugun 1 gun kaldi az once tekrar yaptim boyle cikti var mı
Bu konuya yanlislikla attim geri de alamadimİkincisi kırmızı gıbı duruyo sankı ama bılemıyorum yanı testler cok yanıltıcı ama ara kanama yasamanız umutlandırıcı yarın olsun hayr olsun bakalım
Gününüz nezamanAdet olmadim simdilik ama testim yok
Ay hadi bakalım ins güzel haberlerle gelirsin olmazsada nasip üzülmeBugun günüm
Uzulmem ben genelde yapip geregi unuturum cabukcak ins guzel olurAy hadi bakalım ins güzel haberlerle gelirsin olmazsada nasip üzülme
Boyle cikti en son ben anlamdim cok var mi yok muUzulmem ben genelde yapip geregi unuturum cabukcak ins guzel olur
Adet oldunuzmı?Eğer olsaydı daha belirgin olması gerekmezmıydıBoyle cikti en son ben anlamdim cok var mi yok mu
Yada gec döllenme oldu cızgı var yanı silikte olsa görüniyor ben umutluyum sizden vallahi niyeyseBoyle cikti en son ben anlamdim cok var mi yok mu
Olmadim.gecti simdilik beyaz akinti geliyor agri oluyor arada tam net cizgi bende göremedim henüz sabahki de boyle ciktiAdet oldunuzmı?Eğer olsaydı daha belirgin olması gerekmezmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?