Bat 15-30 arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Süt beyazı akıntıyı bende merak ediyorum gelipte hamile olan varmı bat29 eylül benimde dün sabah kan verdim bakalım

Bende yarın sabah idrar testi yapıcam merak ediyorum sizin kan sonucu çıkmadı mı

Amin ben yine yaptim test cikmadi
Ama adetınızin üzerinden az bır sure gecmıs sonra tekrar kısa adet tarzımolmussunuz belkıde yerlesme oldu suan goremedım ben ama adet gununuzu bekleyın bı umut ıns vardır ya zor bekleyısler anlayabılıyorum sızı ama kısa kanama kafa karıstırıyo

Bugun 1 gun kaldi az once tekrar yaptim boyle cikti var mı

Eklentiler

• 1000203945.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 49
  • 1000203944.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 55
merhaba ben de test yaptım biraz ömce reglime 1 gün var sanki cok cok silik bi cizgi var gibi ama emin olamıyorum acaba görmek istediğim icin mi böyle siz de bakar mısınız bi böyle olan var mı

Eklentiler

• IMG_4681.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 60
merhaba ben de test yaptım biraz ömce reglime 1 gün var sanki cok cok silik bi cizgi var gibi ama emin olamıyorum acaba görmek istediğim icin mi böyle siz de bakar mısınız bi böyle olan var mı
Görüntü kalitesi buraya yükleyince düşüyor diye biliyorum adetinize de 1 gün kalmış isterseniz yarın sabah yapın bide o şekilde bakalım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Görüntü kalitesi buraya yükleyince düşüyor diye biliyorum adetinize de 1 gün kalmış isterseniz yarın sabah yapın bide o şekilde bakalım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
evet yarın yapıcam tekrar inşallah teşekkür ederiiimmm

Bhiç bılmıyorum ki bilen arkadaslar gorrse yazar ıns gonlunuzce olur hersey
Merhaba herkese adetime 5 gün varken yaptım innivota çıkmadı ama sonra kuruma çizgisi gibi kaldı, yumurtlama testlerindende alışkın oldugum için kuruma çizgisi sandım ama bugun adet günüm son bir testim kalmıştı. Dayanamadım yaptım çizgi belirgin şekilde çıktı. Sizin markayı bilmiyorum benim sürecim bu şekilde oldu

Eklentiler

• 1000204652.webp
    46 KB · Görüntüleme: 26
  • 1000204653.webp
    25 KB · Görüntüleme: 16
  • 1000204642.webp
    83,7 KB · Görüntüleme: 17
  • 1000204638.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 16
  • 1000204639.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 15
  • 1000204630.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…