Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Kızlar awox yaptım ama ancak renkleriyle oynadığımda hayalet çizgi görebiliyorum dpo9 az önce yaptım siz de görüyor musunuz

Çok teşekkür ederim açıklamanız için sizin geçmiş yani garanti olmuş rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Canim benim gec dollenme olmuş olabilir diyor hemsire arkadas beta iki gun icinde hizlica yukselir muhtemelen seninde oyle olmuş olabilir cunku regliden onceki testlerim negatifti hep
Ovu testi ama bahsettiğim hcg testi değil ona göre yorum yaptınız değil mi

Evet anladım her yerde 12. Gün yazıyor çok nadir 10. Günde çıkıyormuş zaten peki sizin belirtileriniz nelerdi? Bende doğru düzgün belirti yok da reglime 9 gün var ama sanki her an olacakmışım gibi hissediyorum garip hisler içerisindeyim

Cnm regl olmussun ztn o zmn sifirlanmasi gerekiyordu normalde bnm sifirlanmis yani bgn verdim kan suan devam ediyor mu regl

Doktorun dış gebelik veya kimyasal gebelik ihtimali için kan istiyordur canım bir sonraki kanda artış hızına göre netleşir durumun. İnşallah normal bi gebelik sürecidir
Ay cnm allah korusun tabiki de dis gebeleik dusuk degerle olmuyormus en az 300-400 arasi olmasi lzm dedi onu da sordum ben kimyasal olsa reglle sifirlanirdi bazen üstüne görme olabiliyor inşallah öyle bir şeydir

Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza mesajları okudum ama sizin yumurtlamadan kaç gün sonra test verdiniz gecikmeyi mi beklediniz acaba ? Belirtilerinizi daha ayrıntılı yazabilir misiniz
Canim pardon benim yumurtlamam 6-7 eyulde oldu 6-7-8 degerlendirdik cumartesi 21 eylulden onceki testler hep negatifti sonrakiler de silik silikti hatta yok gibiydi bugun kan verdim bende icim rahat etmeyince

Ay cnm allah korusun tabiki de dis gebeleik dusuk degerle olmuyormus en az 300-400 arasi olmasi lzm dedi onu da sordum ben kimyasal olsa reglle sifirlanirdi bazen üstüne görme olabiliyor inşallah öyle bir şeydir
Öyle mi canım bak bunu bilmiyordum bende valla bana da öyle geldi aslında bakırsan ama doktor onu net anlamak için test ister işte bazen öyle lekelenme vs oluyormuş evet inşallah öyledir

O zaman için hatırladığım kasık batması iğne sokup çıkarıyorsun gibi bi ağrı ve aşırı karın ağrısı olmuştu. Ama akıntı oluyor muydu göğüs hassasiyeti var mıydı falan onları hatırlamıyorum. Mesela şu anda da bekliyorum işte bugün 9. Günüm yumurtalığım sızladı baya iki gündür bilemiyorum artık bi kaç güne belli olur :))

Tuğçe ben bizde var gibi hissediyorum ya

Tuğçe ben bizde var gibi hissediyorum ya
Ay canım ağzından ne güzel cümleler dökülüyor ya inşallah. Az önceki testini yeni gördüm ya ben silikte olsa görüyor gibiyim ama inşallah doğru görüyorumdur. Yarın sabah hemen yapalım

Ay canım ağzından ne güzel cümleler dökülüyor ya inşallah. Az önceki testini yeni gördüm ya ben silikte olsa görüyor gibiyim ama inşallah doğru görüyorumdur. Yarın sabah hemen yapalım
inşallah inşallah belim çok ağrıyor yalnız böyle görüp görüp regl olmam umarım

inşallah inşallah belim çok ağrıyor yalnız böyle görüp görüp regl olmam umarım
Dua etcem cnım senin için benim bi kızım var Allah sana da en yakın zaman da hatta dilekte ayrıntı vermek gerekirse şu an bi evlat nasip etsin hayırlısı ile cnm yarın iyice anlaşılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…