Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Dua etcem cnım senin için benim bi kızım var Allah sana da en yakın zaman da hatta dilekte ayrıntı vermek gerekirse şu an bi evlat nasip etsin hayırlısı ile cnm yarın iyice anlaşılır
Allah razı olsun canım benim sana da bu döngüde nasip etsin inşallah

Herkese merhaba. 12 ağustos son adet tarihim. 5-6 eylül ve 12 eylülde ovülasyon testinde pik gördüm. Pcosluyum 40 günde bir regl oluyorum. 20 eylül cuma bir kaset bir erken gebelik testi yaptım silik çizgi gördüm. 21 eylül ctsi kan testi verdim 1.8 çıktı negatif. Regl olmadım. Sizce sebebi nedir? Geç döllenme olmuş olabilir mi?

Benimde bugün 10. Gün bazen ara ara midem bulanıyor ama migren var bende onunla da alakalı olabilir sol tarafım arada ağrıyor gibi ama öyle iğne batıp çıkarma gibi değil adet ağrısı gibi hatta bütün karnım ağrıyor gibi göğüslerim yumurtlamadan beri ağrıyor tansiyonum düşüyor ara ara tansiyon için kan mı versek dedik ama geçe kaldı yarına belki veririz testim yok zaten test için de çok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…