Allah razı olsun canım benim sana da bu döngüde nasip etsin inşallahDua etcem cnım senin için benim bi kızım var Allah sana da en yakın zaman da hatta dilekte ayrıntı vermek gerekirse şu an bi evlat nasip etsin hayırlısı ile cnmyarın iyice anlaşılır
Senide bekliyoruzzzHadi sira sende ve evraa daguzel haberler icin
Çok sevindim güzel bir süreç geçirin inşallah benimde kan pozitif çıktı hepimiz için hayırlı olsun172 çıktı canım
Bence iyi hayırlı olsunnKızlar reglim iki gün gecikti kan 225.9 çıktı iyi mi değer ?
Teşekkür ederimBence iyi hayırlı olsunn
Amin kardesımmmTeşekkür ederimAllah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah
Benimde bugün 10. Gün bazen ara ara midem bulanıyor ama migren var bende onunla da alakalı olabilir sol tarafım arada ağrıyor gibi ama öyle iğne batıp çıkarma gibi değil adet ağrısı gibi hatta bütün karnım ağrıyor gibi göğüslerim yumurtlamadan beri ağrıyor tansiyonum düşüyor ara ara tansiyon için kan mı versek dedik ama geçe kaldı yarına belki veririz testim yok zaten test için de çok erkenO zaman için hatırladığım kasık batması iğne sokup çıkarıyorsun gibi bi ağrı ve aşırı karın ağrısı olmuştu. Ama akıntı oluyor muydu göğüs hassasiyeti var mıydı falan onları hatırlamıyorum. Mesela şu anda da bekliyorum işte bugün 9. Günüm yumurtalığım sızladı baya iki gündür bilemiyorum artık bi kaç güne belli olur :))
Öyle olabiliyor çok normalPozitif olan arkadaşlarım adet olacakmış gibi kasıklarınıza ağrı giriyor mu ara ara ?
O kadar yoğun değil ama arada hissettiriyorPozitif olan arkadaşlarım adet olacakmış gibi kasıklarınıza ağrı giriyor mu ara ara ?
İnsan korkuyor regl gelecek sanıyorumÖyle olabiliyor çok normal
Evet ayağa kalkınca yokluyor aradaO kadar yoğun değil ama arada hissettiriyor
Test yaptınız mıEvet ayağa kalkınca yokluyor arada
Evet 225.9 çıktıTest yaptınız mı
Ayy çok sevindim benimde kan testim bugün pozitif çıktı güzel bir süreç olsun hepimiz içinEvet 225.9 çıktı
Sizin kaç çıktıAyy çok sevindim benimde kan testim bugün pozitif çıktı güzel bir süreç olsun hepimiz için
1533 çıktı 3-4 günlük bir gecikmem varSizin kaç çıktıkaç gün gecikmeniz
Benim ki düşük sanırım hep bin küsürlerde değer okudum bugün1533 çıktı 3-4 günlük bir gecikmem var
Yok öyle düşünmeyin önemli olan yükselmesi herkesinki aynı olmuyor içiniz rahat olsun sağlıkla yükselir inşallahBenim ki düşük sanırım hep bin küsürlerde değer okudum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?