Offff benim de 2 gün var regleAy sızdede var çizgi
Hemen hemen aynıyız sızınle benımxe bat 26eylülde adet olmam lazımEki Görüntüle 3647657 Eki Görüntüle 3647658 Kızlar bana da bi bakın ya dpo10 bat 25 Eylül
Aynı zaman dılımındeyızOffff benim de 2 gün var regle
Kan verecekmısınız?Öfff ondan bende korkuyorum ama olmaz inşallah
Bu ayın son gebeşleri kontenjanına girelim yaAynı zaman dılımındeyız
Ben gecikmeyi bekleyeceğim yaKan verecekmısınız?
Ay ıns hayırlısıyla gırelım vallahiBu ayın son gebeşleri kontenjanına girelim yane zaman kan vereceksiniz
Benım bı kac kez kımyasal oldu korkuyırum beta vermeyedeBen gecikmeyi bekleyeceğim ya
Ağrınız falan varmı?Ben gecikmeyi bekleyeceğim ya
Dün felaket bel ağrım vardı bugün pelvik bölgemde hafif sancılar var biraz da sırt ağrım varAğrınız falan varmı?
Testle oynayınca boyle cıkdıBen gecikmeyi bekleyeceğim ya
Evet bak daha iyi gözüküyor şu anTestle oynayınca boyle cıkdı
İns gebesınızdr gebeyımdırDün felaket bel ağrım vardı bugün pelvik bölgemde hafif sancılar var biraz da sırt ağrım var
Olmasa cıkmaz dımı yaniEvet bak daha iyi gözüküyor şu an
Hıc agrım yok işin kotusu dün ara ara adet agrıısı gibi cok haff agrım oldu gecdı tuvalete gıtmek istemıyorumSiz de var mı
Ya ben de bu ikilemdeyim ama ne bileyim bu bile çıkar mıydı ki ya ben dünden beri test yapıyorum awox innovita hepsi mi yanılıyor yaniOlmasa cıkmaz dımı yani
Dahamı koyu olmalıydı bılemedım
Yok ya herkesin durumu farklı olabilir dün benimde regl ağrısı gibi böyle tatlı tatlı alt karın ağrım vardı ama rahimin pozisyonlanması nedeniyle de olabilir diyo gptHıc agrım yok işin kotusu dün ara ara adet agrıısı gibi cok haff agrım oldu gecdı tuvalete gıtmek istemıyorum
Hepsınde varsa bence dogdur ııcnızı ferah tutunYa ben de bu ikilemdeyim ama ne bileyim bu bile çıkar mıydı ki ya ben dünden beri test yapıyorum awox innovita hepsi mi yanılıyor yani
İnşallah bakalım yarın sabah daha netleşmiş olur inşallah ikimizin deHepsınde varsa bence dogdur ııcnızı ferah tutun
Awox yanılma yapmaz dıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?