Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Aynıymışız bnmde yarın olmam gerekiyor sabah bi test mi yapsam dedim sonra nasıl olsa negatif çıkacak diye vazgeçtim gecikme olursa tekrarla tersini belki geç döllenme fln olabilir
Ben zaten geç yumurtladım ekstradan geç döllenme olur mu ki ya da ikisi de aynı şey mi bilmiyorum bugün sabah yaptım negtifti

Dünmü gördün canım piki önemli değil güzel zamanı değerlendirmissin ama sen kocan gelince yine değerlendir cünkü bazen pik 2,3 gün sürebiliyor ve çatlama pikten sonra oluyor zaten
evet canim dun öğlen 1de pik gordum aksam yaptigim sanki hafif siliklesme vardi dun degerlendirdim 28 29 30 degerlendirdim 31 dinlenme 1 eylul degerlendirdim ama bugun ve yarini degerlendiremiyorum maalesef bugun oglen yaptigim testte siliklesmisti
tekli olan bugun oglen 12 de yaptigim iki tane olan ustteki oglen alttaki aksam yaptigim testler artik nasip

Eklentiler

• 20250902_195318.webp
    66,8 KB · Görüntüleme: 21
  • 20250901_211406.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 15
Aynen olabilir çünkü okuduğum kadarıyla adetten hemen sonra bile Pik yaşayan var. Herkesin değişken benim büyük ihtimal öyle oldu
nasip canim hic birsey olmaz bak bende sozde bu 3 gunu degerlendirecektim sadece dünü değerlendirebiliyorum bugun ve yarin bos gecicem malesef Yumurtamda catlamistir artik dun birsey olduysa oldu olmadiysa benim bu ay yinr kaldi

Ben zaten geç yumurtladım ekstradan geç döllenme olur mu ki ya da ikisi de aynı şey mi bilmiyorum bugün sabah yaptım negtifti
Benim yumurtlama 19-20 arasıydı bnde bekliyorum gecikmeyi o yüzden her ihtimal var canım kanama gelene kadar umut hep var

Benim artk pskoljkmi ne gögüslerm sızlıyor ve agrıyor halsizliğim de var ama gripte olabilirim bilmiyorum artık hayrlısı olsn hepimzn hakknda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…