Test yaptım maalesef yine negatif regli bekleyeceğim artıknegatif cikarsa uzulme regl olana kadar umut vardir
Aynen olabilir çünkü okuduğum kadarıyla adetten hemen sonra bile Pik yaşayan var. Herkesin değişken benim büyük ihtimal öyle olduevet ovulasyonu da gec baslamissin ben mesela 12. gunu basladim direk pik gördüm onceki gunu de degerlendirmemistim
Pcos yada hormonel bir dalgalanma olmuyorsa genellikle ısı artışı yumurtlamadan sonra başlar ama yumurlama zmanını bilmediğiniz için değerlendirmeye devam edinYanı yumurtlama bitti mi ondanmı yükseldi bende ovulasyon testi hiç yapmadım sanırım ondanda sipariş vercem hiç takipp etmiyordum burayla tanışana kadr böyle şeyleri
Çatlama dan sonra da 3 gün değerlendirin diyor doktorlar garantiye almak içinCatlamadan oncesi onemli cnm ztn dun iliski oldu sprem yasiyordur shshdh
Adet takvımım var yumurtlamamı pazar ve pazrtesı yüksek olarak göstermişti bende hepsnı degerlendırdım hayrlısı olur hepımız için inşallahPcos yada hormonel bir dalgalanma olmuyorsa genellikle ısı artışı yumurtlamadan sonra başlar ama yumurlama zmanını bilmediğiniz için değerlendirmeye devam edin
Regl ne zaman sizinTest yaptım maalesef yine negatif regli bekleyeceğim artık
AMİN inşallah hepimizin pozitifleri gördüğü bir ay olsunAdet takvımım var yumurtlamamı pazar ve pazrtesı yüksek olarak göstermişti bende hepsnı degerlendırdım hayrlısı olur hepımız için inşallah
Valla cnm ben onceki aylar o kadar degerlendirdim ki bisey olmadi saldim yani bende napim hdhdhdÇatlama dan sonra da 3 gün değerlendirin diyor doktorlar garantiye almak için
3-4 EylülRegl ne zaman sizin
Bnde aynı bu ay çok umutluydum ama sanırım yarın kırmızı kartı yerim bndeValla cnm ben onceki aylar o kadar degerlendirdim ki bisey olmadi saldim yani bende napim hdhdhd
Aynıymışız bnmde yarın olmam gerekiyor sabah bi test mi yapsam dedim sonra nasıl olsa negatif çıkacak diye vazgeçtim gecikme olursa tekrarla tersini belki geç döllenme fln olabilir3-4 Eylül
Ahahha niye kirmizi kartBnde aynı bu ay çok umutluydum ama sanırım yarın kırmızı kartı yerim bnde
İncir kürü falan nedir anlatır mısınız?bende pcos var. Yarından itibaren soğan kürü, hayıt otu, incir kürü, kabak çekirdeği, ovulasyon testleri ne varsa artık tüm tuşlara basmayı düşünüyorum
Hamilelik testlerini ise bata 1 gün kala yapmaya başlarım. Çok erkenden başlayınca stres oluyorum sonra
Henüz tam elenmiş sayılmam regl günüm yarınAhahha niye kirmizi kart
Yani aynen oyle bekle bakalim ne olucakHenüz tam elenmiş sayılmam regl günüm yarıngelecek belirtileri veriyor
Bu ay da olmazsa 11 ay olacak siz ne kadardır istiyorsunuzYani aynen oyle bekle bakalim ne olucak
Cnm ben iki aydir deniyorum bu ucuncu ay iste biraz arastirdim hayit tohumu kullanmaya basladim uc gun daha kullanip kesicem bakalim hakkimizda hayirlisi sen doktora gittin miBu ay da olmazsa 11 ay olacak siz ne kadardır istiyorsunuz
Gittim canım geç yumurtluyormuşum inofolic combi hp kullanmaya başladim bu ay bakalım artık hayırlısıCnm ben iki aydir deniyorum bu ucuncu ay iste biraz arastirdim hayit tohumu kullanmaya basladim uc gun daha kullanip kesicem bakalim hakkimizda hayirlisi sen doktora gittin mi
İnsallah tutmustur cnmGittim canım geç yumurtluyormuşum inofolic combi hp kullanmaya başladim bu ay bakalım artık hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?