- 29 Ağustos 2025
- 192
- 50
- 13
- 32
Aynen öyle bir arkadaşımda hamileydi ve o ay imkan bile vermiyordu 1 kere oldu bu ay diye ama oldu yanimesela eltim hic beklemiyordu esi de sehir disindaydi 2 gunlugune geldi gitti bugun hamilelik haberini aldik hic oyle benim gibi de takip falan yapmiyor beklemiyordu nasipte olunca oluyor
ben ovulasyon yapip gunlerinde degerlendirme yapacaktim dun pik gordum degerlendirdim ama bugun degerlendiremedim maalesef yani bu ayda istedigim gibi olmadi, test almayacagim nasip diyop bekleyecegimsözde ben bu ay ovulasyon testi de yapmayacaktım ama evde olanlar vardı yaptım, hatta sonra yeni paket sipariş ettim. Aynı gece 4 gibi uykumdan uyanıp siparişi iptal ettim, niye hatırlamıyorum rüya gördüm sanırımşimdi kendime sözüm var, bat gelmeden hamilelik testi yapmayacağım. İnşallah dayanırım, evde var çünkü
muayene olamadim sadece kan verdim sonuclarini da gösteremedim reglin 2. gunu gel demisti gittim ama doktorum yoktu sonra sehir degistirdim baska doktora da gitmek istemedim kendi doktorumdan devam etmek istedim iste bu ay diyorum reglin 2. gunune denk gelecek sekilde randevumu alayim zaten regl olursam muayene falan olurum olmazsam da hamileyimdir zatenHiç muayene oldun mu benim adet ağrım başladı ateşimi ölçtüm 37 derece
Adet olmaya yakın ateeş düşmüyırmuydu yanlşmı biliyorum 37 yüksek değlmiHiç muayene oldun mu benim adet ağrım başladı ateşimi ölçtüm 37 derece
ben bu ay test yapmayacagim regli bekleyecegim zaten cok umudum yok bosuna
12 gün kaldı bat'a belkı de bi bakıcan olmuş beklemedgmz anda olur ya hep zatenben bu ay test yapmayacagim regli bekleyecegim zaten cok umudum yok bosuna heveslenmim
Bende öyle biliyorum ama ağrım var ateşim yüksek gün içinde ölçtüm birde sabah 36.8 dereceydiAdet olmaya yakın ateeş düşmüyırmuydu yanlşmı biliyorum 37 yüksek değlmi
İnşallah gerek kalmaz ve hamilesindir ama değilsende muayeneni olursun sorun varsa öğrenirsin bazen çok küçük şeyler bile neden olabiliyor ama inşallah hiçbir sorunun yoktur canımmuayene olamadim sadece kan verdim sonuclarini da gösteremedim reglin 2. gunu gel demisti gittim ama doktorum yoktu sonra sehir degistirdim baska doktora da gitmek istemedim kendi doktorumdan devam etmek istedim iste bu ay diyorum reglin 2. gunune denk gelecek sekilde randevumu alayim zaten regl olursam muayene falan olurum olmazsam da hamileyimdir zaten
Ne kadar var bat'a senin yakınmıBende öyle biliyorum ama ağrım var ateşim yüksek gün içinde ölçtüm birde sabah 36.8 dereceydi
Ya yarın ya da sonraki günNe kadar var bat'a senin yakınmı
Olsun da şok edelimOnu bende istiyorum ekimde yildonumumuz ama benimki sok edici olucak
İnşallah canım paylaş bizimledeBakalım ya inşallah güzel haberler alırız
İnşallah varsa paylaşırım tabii senin durumun nedirAmin canım inşallah paylaş bizim
İnşallah canım paylaş bizimlede
Demekki benim adetimi omu kesti acaba ondanda içmiştim çünküValla cnm icenler sabah aksam icmis ama ben sadcee sabahlari ictim tohum olarak satılıyor zaten bir çay bardağı sicak suyun icinde bir cay kasigi tohumu attim demlendi kendi kendine sonra ilikken ictim bu kadar adet bittikten sonra basladim adetliyken kesebiliyormus ve yumurtlamadan sonra birakmak gerekiyormus galiba ama burdaki biri yumurtlama olduktan bir hafta sonra birakmisti ve o ay hamile kalmisti
Sol kasık batması oluyor ara ara bel ağrım da var ama sabah Ankara'dan hızlı trenle konyaya geldim taksi servis derken bugün yolda geçiyor inşallah varsa da bir sorun olmazİnşallah varsa paylaşırım tabii senin durumun nedir
yani insallah oyledirrrr asla Allahtan umudumu kesmiyorum sadece diger aylara gore bu ay daha az yani12 gün kaldı bat'a belkı de bi bakıcan olmuş beklemedgmz anda olur ya hep zaten
insallah dedigin gibi gerek kalmaz ben hayatimdaki herseyi savasarak ve sabrederek aldim vazgecmedim varsa verilecek bir savasimiz bunun icinde veririz bunun icin de sabrederiz yeter ki guzel olsun sonuİnşallah gerek kalmaz ve hamilesindir ama değilsende muayeneni olursun sorun varsa öğrenirsin bazen çok küçük şeyler bile neden olabiliyor ama inşallah hiçbir sorunun yoktur canım
nasipte olunca oluyor, kimi istemedigi hic beklemedigi bir zamanda oluyor kimi aylarca uğraşıyor da olmuyor nasip işteAynen öyle bir arkadaşımda hamileydi ve o ay imkan bile vermiyordu 1 kere oldu bu ay diye ama oldu yani
Evet cnm yüksek ihtimalle arastirmadin mi hicDemekki benim adetimi omu kesti acaba ondanda içmiştim çünkü
Yok hiç aklıma gelmedi ben bal çörek otu tarçından sandım son iki gün çamur gibi geldi korktum hattaEvet cnm yüksek ihtimalle arastirmadin mi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?