eger nasibimizde varsa olurAynen öyle nasip artik
mesela eltim hic beklemiyordu esi de sehir disindaydi 2 gunlugune geldi gitti bugun hamilelik haberini aldik hic oyle benim gibi de takip falan yapmiyor beklemiyordu nasipte olunca oluyorÖyle valla canım nasip
Aslında doğrusu o sanki biz böyle bekleyerek strese sokuyoruz kendımızı olcaksa da olmuyor sanki yamesela eltim hic beklemiyordu esi de sehir disindaydi 2 gunlugune geldi gitti bugun hamilelik haberini aldik hic oyle benim gibi de takip falan yapmiyor beklemiyordu nasipte olunca oluyor
Gerçekten öyle ya nasip belkide takip etmemek gerekiyor kafanın rahat olması gerekiyormesela eltim hic beklemiyordu esi de sehir disindaydi 2 gunlugune geldi gitti bugun hamilelik haberini aldik hic oyle benim gibi de takip falan yapmiyor beklemiyordu nasipte olunca oluyor
Ay buna ben de cok sasiriyorum ya denedigi ilk ay hesaplama bile yapmadan hamile kalan arkadaslarim var. Ben doktora da gittim herhangi bir sorun gorunmuyor ama 7 aydir deniyoruz tik yokmesela eltim hic beklemiyordu esi de sehir disindaydi 2 gunlugune geldi gitti bugun hamilelik haberini aldik hic oyle benim gibi de takip falan yapmiyor beklemiyordu nasipte olunca oluyor
Vlla ıkı hamılelıgımıde takip etmeden öğrendim bat geçiktiğinde ama bunda yaştan dolayımıdır nedir çok üstüne düşüyorum olmuyor salmak en ıyısı sanki ama, oda mümkün olmuyor işte, ister istemez takıyoruz kafamızaAy buna ben de cok sasiriyorum ya denedigi ilk ay hesaplama bile yapmadan hamile kalan arkadaslarim var. Ben doktora da gittim herhangi bir sorun gorunmuyor ama 7 aydir deniyoruz tik yokyaştan dolayı mı acaba diyorum ben 35 yaşındayım ama benim yaşımda pat diye hamile kalan arkadaşlar da var bilemedim. Doktor ne zaman kafaya takmazsan o zaman olur demişti ama nasıl takmayayım şimdi
Benim bir de ilk olacak, aklımdan çıkmıyorVlla ıkı hamılelıgımıde takip etmeden öğrendim bat geçiktiğinde ama bunda yaştan dolayımıdır nedir çok üstüne düşüyorum olmuyor salmak en ıyısı sanki ama, oda mümkün olmuyor işte, ister istemez takıyoruz kafamıza
galiba bende buna inanmaya basladim ama o ilk çocuğunda da tek seferde hamile kalmıştı 6 7 aydir deniyorum ben artik bir sorun oldugunu dusunmeye basladim bu sekilde bizde strese giriyoruz her ay daha cok bekliyoruz umutlaAslında doğrusu o sanki biz böyle bekleyerek strese sokuyoruz kendımızı olcaksa da olmuyor sanki ya
oyle galiba ya ama olmadikca acaba neden olmuyor diye strese giriyoruz acaba bi sorun mu car diye düşünüyoruz o yuzden takip ediyoruz gun denk getirmeye çalışıyoruz döngüler kisa olunca mecbur kaliyoruz bir yandan daGerçekten öyle ya nasip belkide takip etmemek gerekiyor kafanın rahat olması gerekiyor
ya gercekten oyle bak mesela eltim ilk cocugunda düşünmüyordu esi bi supriz yapmis ve soylememisti haberi bile yoktu sonra hamile oldugunu ogrenmissti, bu sefer de korunmayi birakti ama esi gitti sonra 2 gunlugune gelip geri gitti oda beklemiyordu bizim gibi yumurtlama vs takibi asla yapmaz bilmez bile yani esinin je zaman geldigini bile hatirlamiyor o derece ama bugun hamilelik haberini aldik nasil denk gelmis bilmiyorum dedi testi gorunce aklina ben gelmisim cok dua ettim sana dedi insallah bu ay tutar benimde degerlendirmem istedigim gibi olmadi ama Allahtan umut kesilmezAy buna ben de cok sasiriyorum ya denedigi ilk ay hesaplama bile yapmadan hamile kalan arkadaslarim var. Ben doktora da gittim herhangi bir sorun gorunmuyor ama 7 aydir deniyoruz tik yokyaştan dolayı mı acaba diyorum ben 35 yaşındayım ama benim yaşımda pat diye hamile kalan arkadaşlar da var bilemedim. Doktor ne zaman kafaya takmazsan o zaman olur demişti ama nasıl takmayayım şimdi
Evet doktorlarda söylüyor stres yaptıkça olmuyor sadece yumurtlama ya dıkat etsek yeter gibi dediğim gibi ben iki çocugumdada adetim gecktginde test yapıp öğrendim akışına bırakmak lazım aslında bunda biraz fazla taktım uzun yıllar ara verınce vakit alıcak olmasıoyle galiba ya ama olmadikca acaba neden olmuyor diye strese giriyoruz acaba bi sorun mu car diye düşünüyoruz o yuzden takip ediyoruz gun denk getirmeye çalışıyoruz döngüler kisa olunca mecbur kaliyoruz bir yandan da
İnşallah Rabbim bütün isteyenlerin kucağını doldursun canım sabır en güzeli biraz dayanacaz artıkya gercekten oyle bak mesela eltim ilk cocugunda düşünmüyordu esi bi supriz yapmis ve soylememisti haberi bile yoktu sonra hamile oldugunu ogrenmissti, bu sefer de korunmayi birakti ama esi gitti sonra 2 gunlugune gelip geri gitti oda beklemiyordu bizim gibi yumurtlama vs takibi asla yapmaz bilmez bile yani esinin je zaman geldigini bile hatirlamiyor o derece ama bugun hamilelik haberini aldik nasil denk gelmis bilmiyorum dedi testi gorunce aklina ben gelmisim cok dua ettim sana dedi insallah bu ay tutar benimde degerlendirmem istedigim gibi olmadi ama Allahtan umut kesilmez
yumurtlamaya dikkat ediyoruz bu sefer de acaba oldumu diye dun sayiyoruzEvet doktorlarda söylüyor stres yaptıkça olmuyor sadece yumurtlama ya dıkat etsek yeter gibi dediğim gibi ben iki çocugumdada adetim gecktginde test yapıp öğrendim akışına bırakmak lazım aslında bunda biraz fazla taktım uzun yıllar ara verınce vakit alıcak olması
amin amin insallah hayirlisiylaİnşallah Rabbim bütün isteyenlerin kucağını doldursun canım sabır en güzeli biraz dayanacaz artık
Vlla öyleee ben burdan okuyarak test sipariş verdm beklyrum gelmesni sabrszlkla bata bı hafta kala elımde oluryumurtlamaya dikkat ediyoruz bu sefer de acaba oldumu diye dun sayiyoruz
Ben daha bu konularda yeniyim pek bilemiyorum ama hayıt çayını nasıl içtinizYok cnm normalde ztn. 24-36 saat suruyor ya
sözde ben bu ay ovulasyon testi de yapmayacaktım ama evde olanlar vardı yaptım, hatta sonra yeni paket sipariş ettim. Aynı gece 4 gibi uykumdan uyanıp siparişi iptal ettim, niye hatırlamıyorum rüya gördüm sanırımyumurtlamaya dikkat ediyoruz bu sefer de acaba oldumu diye dun sayiyoruz
Valla cnm icenler sabah aksam icmis ama ben sadcee sabahlari ictim tohum olarak satılıyor zaten bir çay bardağı sicak suyun icinde bir cay kasigi tohumu attim demlendi kendi kendine sonra ilikken ictim bu kadar adet bittikten sonra basladim adetliyken kesebiliyormus ve yumurtlamadan sonra birakmak gerekiyormus galiba ama burdaki biri yumurtlama olduktan bir hafta sonra birakmisti ve o ay hamile kalmistiBen daha bu konularda yeniyim pek bilemiyorum ama hayıt çayını nasıl içtiniz
Hiç muayene oldun mu benim adet ağrım başladı ateşimi ölçtüm 37 derecegaliba bende buna inanmaya basladim ama o ilk çocuğunda da tek seferde hamile kalmıştı 6 7 aydir deniyorum ben artik bir sorun oldugunu dusunmeye basladim bu sekilde bizde strese giriyoruz her ay daha cok bekliyoruz umutla
ben bu ay test yapmayacagim regli bekleyecegim zaten cok umudum yok bosuna heveslenmimVlla öyleee ben burdan okuyarak test sipariş verdm beklyrum gelmesni sabrszlkla bata bı hafta kala elımde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?