15 Eylül bat yumurtlama 31 ağustostu değerlendirdik inşallah beklemedeyim kızlar hayırlısı kolaylıkla olsun hakkımızdaYok mu aramiza katilan arkadaslarrr
aminn insallahAminnn canım inşallah benm yaşımda biraz ilerledi 34 yaşındayım doktora gtmstım Haziran'da gebeliğe hazır rahmin yumurtalıkların iyi durumda demişti 2 çocugum var 8 yıl sonra deniyoruz tekrar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah canım beklemedeyiz bakalım
evet ovulasyonu da gec baslamissin ben mesela 12. gunu basladim direk pik gördüm onceki gunu de degerlendirmemistimYa sanırım ama beni yanıltan şey ovulasyon testi aslında. 14.gunume yakın yapmaya başladım ovulaayonda piki göremedim daha. Dedim acaba adetten hemen sonra mı yumurtladım ? Boşa gitmiş de olabilir bu ay. O kadar korkarak test yaptım ki, daha zamanida var aslında ama ne bileyim ümitleniyorum
negatif cikarsa uzulme regl olana kadar umut vardirBaşka testler deneyeceğim sabah ilk idrarla 12. Gün olacak artık
hayirlisi olsun canim nasip bu ay insallahKan verdım hamılılık yok canım
aminn benim bat 16 dün pik.gordum degerlendirdik ama maalesefe bugun ve yarını degerlendiremiyoruz umarim tutar15 Eylül bat yumurtlama 31 ağustostu değerlendirdik inşallah beklemedeyim kızlar hayırlısı kolaylıkla olsun hakkımızda
Dünmü gördün canım piki önemli değil güzel zamanı değerlendirmissin ama sen kocan gelince yine değerlendir cünkü bazen pik 2,3 gün sürebiliyor ve çatlama pikten sonra oluyor zatenaminn benim bat 16 dün pik.gordum degerlendirdik ama maalesefe bugun ve yarını degerlendiremiyoruz umarim tutar
benim 29,30 ağustos pikti , 31 de çatlama gördüm silikleşmeye başladı.Dünmü gördün canım piki önemli değil güzel zamanı değerlendirmissin ama sen kocan gelince yine değerlendir cünkü bazen pik 2,3 gün sürebiliyor ve çatlama pikten sonra oluyor zaten
İnsallah canımhayirlisi olsun canim nasip bu ay insallah
Ohh yumurtlama net görülmüş birde çatlama görürsek miss sonra bu çift çizgiyi gebelik testinde görürüz inşallahValla benimde bat 14 unde yumurtlama uc gun sordu gibi bisey oldubugun catlamis gozukuyor belim agriyo asiri yumurtlama sonrasi belirtiymis bakalim insallah bu ay olsun daha hshshs
Aslinda bugun siliklesmeye basladi ama yarin tamamen silinmis olur herhalde insallah tutar ya aminnnOhh yumurtlama net görülmüş birde çatlama görürsek miss sonra bu çift çizgiyi gebelik testinde görürüz inşallah
Silikleştiyse çatlamıştır canım değerlendirAslinda bugun siliklesmeye basladi ama yarin tamamen silinmis olur herhalde insallah tutar ya aminnn
Yumurtlmadan sonra adete kadar olan sürede ısı yükselir gebelik varsa yüksek kalır yoksa adete 1-2 gün kala düşer canımSelam kızlar bgun benım vücut ısım bayagı yüksek neyden kaynaklı olabılır hısedıyorum yanı normalın üzerinde vücut sıcaklığım
Yanı yumurtlama bitti mi ondanmı yükseldi bende ovulasyon testi hiç yapmadım sanırım ondanda sipariş vercem hiç takipp etmiyordum burayla tanışana kadr böyle şeyleriYumurtlmadan sonra adete kadar olan sürede ısı yükselir gebelik varsa yüksek kalır yoksa adete 1-2 gün kala düşer canım
Catlamadan oncesi onemli cnm ztn dun iliski oldu sprem yasiyordur shshdhSilikleştiyse çatlamıştır canım değerlendir
İnsallah cnm bende hayıt tohumu kullandim bu ay yumurtlamam ondan uzun surduMerhaba benim reglim bugün bitti çörekotu bal tarçın tüketiyorum bakalım bende istiyorum inşallah hepimiz bu aya hamile olduğumuzu öğreniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?