- 30 Ocak 2016
- 756
- 187
- 103
- 31
En koyusu dimi bugün yaptığın. Bekle sen az daha çocuk karnındayken okula yazıdırırsınYapmadim cnm o yuzden bende denemek istedim bilmiyorum ki en alttaki bgn yaptim
Evet alttaki isteEn koyusu dimi bugün yaptığın. Bekle sen az daha çocuk karnındayken okula yazıdırırsın
Ölcez sanki yoksa sjshshsh önümüzdeki maçlara bakcaz. Bi de neden hep olumsuz eüşünüyoruz sjsjsj ya varsaEvet alttaki isteabartma ya belki yoktur diye yapmak istemiom sjjsjs
Henüz teste yansımamışKızlar bi bakar mısınız regle 11 gün var
Ahahha ölmicem ama acelem de yok tekrarlarim belki yarin yada diger gun ya nasipÖlcez sanki yoksa sjshshsh önümüzdeki maçlara bakcaz. Bi de neden hep olumsuz eüşünüyoruz sjsjsj ya varsa
Ne yaparsan yap beAhahha ölmicem ama acelem de yok tekrarlarim belki yarin yada diger gun ya nasip
Slm canm foto varsa atarken yada yenıle testıKızlar selammm Awox test yaptım 2.cizginin orda iki tane nokta çıktı test bozuk mu
Slm canm foto varsa atarken yada yenıle testı
Ekledim canım bakar mısınSlm canm foto varsa atarken yada yenıle testı
Cnm bisey yok amaEkledim canım bakar mısın
Ay yalancı çıktım valla benim elimde görünüyorCnm bisey yok ama
Kalite dusmus olabilir belki sen goruyorsan sabah ilk idrarla yapAy yalancı çıktım valla benim elimde görünüyor
Valla bende pazar yapmayı planlıyorum testi, seninle tarihlerimiz aynı.Kızlar benim 2 Eylülde Ovülasyon pik oldu. 17 Eylül de bat olur. Göğüslerimde acı yok ama çok şişkinlik var. Aynı şekilde karnım da öyle. Gaz mı şişkinlik mi bilmiyorum. Adet öncesi de sanki karnım böyle şişiyordu o yüzden farklı bir belirti arıyorum kendimde ama bulamıyorumerken gebelik testini pazar günü yumurtlamadan 12 gün sonra yapsam mı acaba?
Hoşgeldin çiçeğimKızlar bi bakar mısınız regle 11 gün var
Ben de güncelleme vereyim, bugün kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi oldu hep, işyerinde çok zorlandım. Gögüsler aynı devam ediyor. Başka bir gelişme yokBen şu an dpo 10dayım. Ama döngüm uzun sürüyor bat:17 eylül. 10 gündür gögüslerimde hassasiyet var dokunamıyorum; bir de kasıklarımda arada adlandıramadığım bir şeyler oluyor sancı gibi. Bugün de yataktan mide bulantısıyla kalktım ama erken kalkmıştım belki de ondandır. Bir de avuç içlerimde yanma hissettim dün gece ilk defa. Bunlardan psikolojik olmadığına emin olduğum tek belirti gögüslerimonun dışındakiler beynimin bir oyunu olabilir. Yarın ya da perş sabah bir predictor early yapacağım sanırım
Sjsjsjsj umut fakirin ekmeği çiçeğim ne yapacan işte sjsjsjsHoşgeldin çiçeğimbence 2-3 güne çıkacak az kalmış, devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?