Normalde neden sol kasığınız ağrıyordu acaba çünkü benim tek belirtim kasık batması şuanda önceden oluyor muydu bilmiyorum vücudumu bu kadar dinlememiştim bu arada benimde 6 eylülde bitti yumurtalamaCiddi misinizzz dün gece kanlı ay oldugu icinn gördüğünüz rüyalar habercii
Belirtileriniz varmı kızlar ya benim yumurtlama 6 eylül de bitti normalde hep sol kasıgım ağrır dün ikisi ağrıyordu baska da belirtim yok henüz cok erken ama insan ağrı bile cekmek istiyor dkfkdkdkd
Adetlerim ağrılı geçiyor biraz yumurtlama dönemimde öyle genelde sol kasıgım agrıyorfu bu dönemlerde. Hemen hemen aynıyız benimde 7 eylülde bitti yumurtlama o kadar cok dinliyorum ki vucudumu en ufak ağrıyı ona yoruyorum belirtilerimizde aynı ara ara kasık batmam-ağrısı oluyor sadeceNormalde neden sol kasığınız ağrıyordu acaba çünkü benim tek belirtim kasık batması şuanda önceden oluyor muydu bilmiyorum vücudumu bu kadar dinlememiştim bu arada benimde 6 eylülde bitti yumurtalama
Biraz araştırdım bu dönem luteal dönem diye geçiyormuş ve kasık batmaları normalmiş özellikle de ben sağdan yumurtaladığımı hissettim sağ da batma var buda kafamı karıştırıyorAdetlerim ağrılı geçiyor biraz yumurtlama dönemimde öyle genelde sol kasıgım agrıyorfu bu dönemlerde. Hemen hemen aynıyız benimde 7 eylülde bitti yumurtlama o kadar cok dinliyorum ki vucudumu en ufak ağrıyı ona yoruyorum belirtilerimizde aynı ara ara kasık batmam-ağrısı oluyor sadece
Tamamdır pazar günü yapalım bakalım inşallah güzel haberler veririz birbirimizeValla bende pazar yapmayı planlıyorum testi, seninle tarihlerimiz aynı.
12 gün sonra çıkma ihtimali ever var.Kızlar benim 2 Eylülde Ovülasyon pik oldu. 17 Eylül de bat olur. Göğüslerimde acı yok ama çok şişkinlik var. Aynı şekilde karnım da öyle. Gaz mı şişkinlik mi bilmiyorum. Adet öncesi de sanki karnım böyle şişiyordu o yüzden farklı bir belirti arıyorum kendimde ama bulamıyorumerken gebelik testini pazar günü yumurtlamadan 12 gün sonra yapsam mı acaba?
Teşekkür ederim12 gün sonra çıkma ihtimali ever var.
İnşaallah güzel haberler alırız ama benim çok umudum yok yaTamamdır pazar günü yapalım bakalım inşallah güzel haberler veririz birbirimize
Cnm ben goremedim ama sjjss ins vardir daha bir haftan var acelen neSabah predictor early yaptım, ilk başta silik bir çizgi gördüm sandım heyecanlandım ama chatgpt göremedibir kaç sonra yiine yaparım son 7 gün
Benim de öyle her ay belirtiler yaşıyormuş gibi hissedip kendimi kandırdıgımı düşünüyorum artıkİnşaallah güzel haberler alırız ama benim çok umudum yok ya
Ama gözüküyor çizgi zoom yapınca gayet de car çizgiSabah predictor early yaptım, ilk başta silik bir çizgi gördüm sandım heyecanlandım ama chatgpt göremedibir kaç sonra yiine yaparım son 7 gün
Ay ben dayanamıyorum, yapıyorum arada; etkinlik gibi düşünCnm ben goremedim ama sjjss ins vardir daha bir haftan var acelen nebak bana 4 gun kaldi yapmadim
Ahhah bende bgn ovulasyon yaptim yine dunde yapmistim umudum gitti ustteki dun alttaki bugun silindi cizgi resmenAy ben dayanamıyorum, yapıyorum arada; etkinlik gibi düşün
Öyle mi diyosunAma gözüküyor çizgi zoom yapınca gayet de car çizgi
Hiç belli olmaz ya öyle hikayeler duydum kiAhhah bende bgn ovulasyon yaptim yine dunde yapmistim umudum gitti ustteki dun alttaki bugun silindi cizgi resmen
O gördüğüm çizgi ışık gölgesi değilse kesinlikle görüyorumÖyle mi diyosuninşallah ya. Bu arada ben de görüyorum ama artık gözlerimden de emin olamıyorum. Sabah vaktim yoktu hemen fotoğraf çekip çıktım işe geldim. Akşam gidince de bir bakayım testi açıp
Nasip cnm hayirliis olsun ins hakkimizdaHiç belli olmaz ya öyle hikayeler duydum kidaha günümüz var olsun umudunu kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?