Ayy senin daha var ya doğru, o zaman arada ovülasyona devam et evde fazla testin varsa, koyulaşıyor mu onu anlarız en azındanÇıkmaz ki ya çok erken değil mi sjsjsjjs uygulama 20 eylül gösteriyor batı.
KoyulaşırsaaaaaAyy senin daha var ya doğru, o zaman arada ovülasyona devam et evde fazla testin varsa, koyulaşıyor mu onu anlarız en azından
Olursa söylerimSanmıyorum kuzum ya aklına öyle şeyler gelmesin, hem daha 5-6 gün var az değil. Her an her şey olabilir
Bence sabredebılırsen bekle canmm moralını bozma sonra daha zamanın var 10 gün çok erkenÇıkmaz ki ya çok erken değil mi sjsjsjjs uygulama 20 eylül gösteriyor batı.
Bekleyeceğim aşkım inşallah yani niyetim tabii ki beklemek ama şeytan beni hiç rahat bırakmıyor inanır mısınBence sabredebılırsen bekle canmm moralını bozma sonra daha zamanın var 10 gün çok erken
Ahahha benimde hevesim kalmadi yapardim ama biraktim dahaBekleyeceğim aşkım inşallah yani niyetim tabii ki beklemek ama şeytan beni hiç rahat bırakmıyor inanır mısın
Sanki her dakika bana test yapıyodun he sjsjsjsjs olacaaaak sıkma tatlı canınıAhahha benimde hevesim kalmadi yapardim ama biraktim daha
Sanki her dakika bana test yapıyodun he sjsjsjsjs olacaaaak sıkma tatlı canınıbir bakmışsın regl olmamışsın
Allahım hem test yapmiiii hem tavuk kesecek diiiii sjsjsjsjsj çıkacak inşallah sen tavuğu hazırla kesme ama sakın bak besle hayvanıson umut artik millet bir hafta varken ogreniyor arkadas eger varsa regl sonrasi cikarsa insallah insallah tavuk kesicem param anca buna yeter
Yap bencebenim bata 4 gün kaldı direniyorum test yapmamak içinn günler geçmiyor sanki
Valla ilk defa yaşadığım belirtiler de var ama hüsrana uğramak istemiyorum eşim de test yapma diyor geçmesini bekleyeceğim hayatımda ilk defa test yapmadan bir süreç geçiriyorumYap bence
İnanırım aynı haltı ben çokkk yaptm balıömBekleyeceğim aşkım inşallah yani niyetim tabii ki beklemek ama şeytan beni hiç rahat bırakmıyor inanır mısın
Hahaha babamlarin bahcede var nasipse keserim oyle bisey olsa ya nolckaAllahım hem test yapmiiii hem tavuk kesecek diiiii sjsjsjsjsj çıkacak inşallah sen tavuğu hazırla kesme ama sakın bak besle hayvanı
Bende ayniyim 4 gun var adilenin israrina ovulasyon yaptim husran dun koyuydu bugun silik sjhshs senin belirtilerin neValla ilk defa yaşadığım belirtiler de var ama hüsrana uğramak istemiyorum eşim de test yapma diyor geçmesini bekleyeceğim hayatımda ilk defa test yapmadan bir süreç geçiriyorum
Bata az kaldıysa varsa çıkar idrar testinde.Ben 2.çocuğumu baya erken öğrenmiştim.Yapmadim cnm o yuzden bende denemek istedim bilmiyorum ki en alttaki bgn yaptim
Bende aynı durumdayım..Benim de öyle her ay belirtiler yaşıyormuş gibi hissedip kendimi kandırdıgımı düşünüyorum artık
Batlarımız aynı.Hakkimizda hayırlısı.Ben nasipse en erken 23 nde yapmayı planlıyorum testi.Yumurtlama ne zamandi sizinbenim de bat 24 eylül ilk defa deniyoruz çok heyecanlıyım umarım sağlıkla mutlulukla huzurla rabbim hepimize nasip eder çok heyecanlıyım gerçekten. sadece bir şey soracagım erken gebelik testini ne zaman yapmam gerekiyor? şimdiden teşekkür ederim
Ya bnm bat 14-15 Eylul de uygula 14 diyo ama bilmiyorum ovulasyonda belli olsaydi test yapardim ya emin olamadimBata az kaldıysa varsa çıkar idrar testinde.Ben 2.çocuğumu baya erken öğrenmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?