Benim de bebetime strip bir daha silik vermedi o gün fazla tutmuşum anladığım kadarıyla... bat 15 ya da 16 sında benim testler de hem laboquick hem stripler negatif veriyor. Benim de umudum gitmeye başladı. Acaba o strip silik verdiğinde çok hafif artmaya başlamıştı da tutunamadı mı diyorum... cevapsız sorular dolanıp duruyor...Hiç belli olmaz ya öyle hikayeler duydum kidaha günümüz var olsun umudunu kaybetme
Ne kadar bensin şuan shshshshAy ben dayanamıyorum, yapıyorum arada; etkinlik gibi düşün
Yok kiz etkilemez alttan bakmak sonuna kadar sokmuyo cunku ic rahim ağzına kadar erken gebeliklerde de alttan bakiliyor ztnBen bugün farklı bişey için kontrole gittim alttan baktılar. Sabahtan beri kasıklarımda bir sancı gibi bişey var aslında bi kaç gündür var da. Bu sabah arttı. Alttan bakmanın yan etkisi olabilir mi. Bir de eğer gebelik varsa bu alttan bakma etkiler mi? Haaaadi bakalım sjsjsjs
Ben bugün farklı bişey için kontrole gittim alttan baktılar. Sabahtan beri kasıklarımda bir sancı gibi bişey var aslında bi kaç gündür var da. Bu sabah arttı. Alttan bakmanın yan etkisi olabilir mi. Bir de eğer gebelik varsa bu alttan bakma etkiler mi? Haaaadi bakalım sjsjsjs
Son ilişki yani 1'inde mi oldu? Hızlı yerleşmiş ve beta yükselmeye başlamışsa ovulasyon testine yansımıştır belki. Normalde sanki ovüye yansıması için erken gibiBacılar bana bakın az heleben 1 eylğlde birlikte oldum beyimle. 3 eylülde pikti. Sonra 6 eylülde de yaptım baktım silikleşti ovülasyon testim. Dün yaptım 9 eylülde koyu ve pembe. 3ünden beri de kasıklarımda korkunç bi sancı var aha da ekliyorum testi. Az yorumlayın bakalım shshshhs
Ay bilemedim kiii miratech aldım bugün bakalım ne çokacak sonuçSon ilişki yani 1'inde mi oldu? Hızlı yerleşmiş ve beta yükselmeye başlamışsa ovulasyon testine yansımıştır belki. Normalde sanki ovüye yansıması için erken gibi
Yok kuzum sorun olmaz rahat ol düşünme kötü iyi düşün onlar rahme kadar gırmyr uçtan bakyrlarBen bugün farklı bişey için kontrole gittim alttan baktılar. Sabahtan beri kasıklarımda bir sancı gibi bişey var aslında bi kaç gündür var da. Bu sabah arttı. Alttan bakmanın yan etkisi olabilir mi. Bir de eğer gebelik varsa bu alttan bakma etkiler mi? Haaaadi bakalım sjsjsjs
Paylaşırsınız sonucuAy bilemedim kiii miratech aldım bugün bakalım ne çokacak sonuçya nasiipp
Evet sonuçlar beklyrz kızlar heycanla paylaşın sevınelım hep beraberePaylaşırsınız sonucu
Ben hiç anlamıyorum ya bu ovulasyn testlernden akıl saglgım içinde bilmeyeyim daha iyiBacılar bana bakın az heleben 1 eylğlde birlikte oldum beyimle. 3 eylülde pikti. Sonra 6 eylülde de yaptım baktım silikleşti ovülasyon testim. Dün yaptım 9 eylülde koyu ve pembe. 3ünden beri de kasıklarımda korkunç bi sancı var aha da ekliyorum testi. Az yorumlayın bakalım shshshhs
Sanmıyorum kuzum ya aklına öyle şeyler gelmesin, hem daha 5-6 gün var az değil. Her an her şey olabilirBenim de bebetime strip bir daha silik vermedi o gün fazla tutmuşum anladığım kadarıyla... bat 15 ya da 16 sında benim testler de hem laboquick hem stripler negatif veriyor. Benim de umudum gitmeye başladı. Acaba o strip silik verdiğinde çok hafif artmaya başlamıştı da tutunamadı mı diyorum... cevapsız sorular dolanıp duruyor...
Erken gebelik testi patlat bir tane daha kuşum yarın sabah ilk idrarla, koyulaşmış çünkü ovü testin. Hadi inşallahBacılar bana bakın az heleben 1 eylğlde birlikte oldum beyimle. 3 eylülde pikti. Sonra 6 eylülde de yaptım baktım silikleşti ovülasyon testim. Dün yaptım 9 eylülde koyu ve pembe. 3ünden beri de kasıklarımda korkunç bi sancı var aha da ekliyorum testi. Az yorumlayın bakalım shshshhs
Çıkmaz ki ya çok erken değil mi sjsjsjjs uygulama 20 eylül gösteriyor batı.Erken gebelik testi patlat bir tane daha kuşum yarın sabah ilk idrarla, koyulaşmış çünkü ovü testin. Hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?