Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Hiç belli olmaz ya öyle hikayeler duydum ki daha günümüz var olsun umudunu kaybetme
Benim de bebetime strip bir daha silik vermedi o gün fazla tutmuşum anladığım kadarıyla... bat 15 ya da 16 sında benim testler de hem laboquick hem stripler negatif veriyor. Benim de umudum gitmeye başladı. Acaba o strip silik verdiğinde çok hafif artmaya başlamıştı da tutunamadı mı diyorum... cevapsız sorular dolanıp duruyor...

Ben bugün farklı bişey için kontrole gittim alttan baktılar. Sabahtan beri kasıklarımda bir sancı gibi bişey var aslında bi kaç gündür var da. Bu sabah arttı. Alttan bakmanın yan etkisi olabilir mi. Bir de eğer gebelik varsa bu alttan bakma etkiler mi? Haaaadi bakalım sjsjsjs

Bende de bat 21 eylül. O kadar umutla bekliyorum ki, umarım pozitif olur

Yok kiz etkilemez alttan bakmak sonuna kadar sokmuyo cunku ic rahim ağzına kadar erken gebeliklerde de alttan bakiliyor ztn

Bacılar bana bakın az hele ben 1 eylğlde birlikte oldum beyimle. 3 eylülde pikti. Sonra 6 eylülde de yaptım baktım silikleşti ovülasyon testim. Dün yaptım 9 eylülde koyu ve pembe. 3ünden beri de kasıklarımda korkunç bi sancı var aha da ekliyorum testi. Az yorumlayın bakalım shshshhs

Eklentiler

• 27E32E01-3DB6-48D3-ABBD-F854D4F16ED4.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 34
Kızçelerim bende diğer gruptan geldim maalesef ağustos ayını bende es geçtim normalde 2 eylülde olmam gerekirken ben dün yani 9 eylülde regl oldum
Bat günüm sizden sonra ama enerjinizi sevdim kovmazsanız burda olayım
Bugün regl ikinci günüm daha önce hamilelik yaşayan kardeşlerim ablalarım varsa tavsiye alabilir miyim.
Ben yaptıklarımı söyleyeyim dün doktorum vitamin değerlerime bakıp ilaçlarımı yazdı bir aydır folik asitte kullanıyorum ve ovü testi ile takipteyim.
Ekstra söylemek istediğiniz bir şeyler varsa her şeye açığım

Son ilişki yani 1'inde mi oldu? Hızlı yerleşmiş ve beta yükselmeye başlamışsa ovulasyon testine yansımıştır belki. Normalde sanki ovüye yansıması için erken gibi

Selam kızceler nasılsınz pek gıremedım sohbete beynimizin bize oynadıgı oyına bakarmsnz kan testinden sonra umudum kırıldı onla brlkte belırtılerımde kayboldu herşey pskolojkmiş demekki bu aydan umudum yok onumızdekı ayda ne kan ne evde test yapmayı düşünmüyorum salıcam çayıra mevlam kayıra taktık taktıkta ne oldu koca bı hayal kırıklıgı o yızden takip etmiycem artk gunlermı saldımm, size sohbetleri katlcam tammdr kendime bakmycam anamm

Şunun için biliyorum adet olacagımı, adet olmaya yakın afedersiniz alt bölgem uyuşur karıncalaşır gibi böyle, ondan bılıyorum ve bugün gene oluyor yanı adet olcam pert

Yok kuzum sorun olmaz rahat ol düşünme kötü iyi düşün onlar rahme kadar gırmyr uçtan bakyrlar

Bu arada protoctr hafıf bellı bıle değil ıkıncı cızgı veryr yanı yanlş baktm hepsne aynı awox bakyrm onda yok protoctrn kendı çızgısı olanı veryr ıkıncyı hamılelık olan değil yanı kafa karstryr o yüzden bıdaha almycam ondan awox net doğru sonuç gostryr sızede bilgi olsun

Ben hiç anlamıyorum ya bu ovulasyn testlernden akıl saglgım içinde bilmeyeyim daha iyi

BAT 22 Eylül, bugün sol kasık ağrımla mücadele ediyorum. Telefonumdaki uygulamaya göre doğurganlık dönemim bitmiş olması gerekiyordu... Son birkaç aydır böyle ağrılar çekiyorum çok sancılı. Yaşayan ya da bilgisi olan var mı? Yumurtlama ağrısı diye geçmek istemiyorum çok canımı acıtıyor.

Sanmıyorum kuzum ya aklına öyle şeyler gelmesin, hem daha 5-6 gün var az değil. Her an her şey olabilir

Erken gebelik testi patlat bir tane daha kuşum yarın sabah ilk idrarla, koyulaşmış çünkü ovü testin. Hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…