Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Benimde bat 19 Eylül hafifte olsa belirtiler var hafif kasık ağrısı , ara sıra sol göğüs ucumda yanma , mide bulantısı ve baş ağrısı 5 Eylül yumurtlama günümdü 2 gün önce ve 2 gün sonrasını değerlendirdik hamile olabilir miyim 9 gün nasıl geçiçek bilmiyorum sabretmeye çalışıyorum

Sabah yaptığım testteki incecik çizgi şimdi belirginleşmiş bu bir anlam ifade eder mi heyecanlanayım mı? Daha 7 gün var bata

Eklentiler

• IMG_1287.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 64
Testin varsa yarın ilk idrarla tekrar test yap bence
eveet hemen bugün stokladım predictor early aldım yine, bir gün daha bekleyip cuma sabah yapacağım gögüslerimdeki ağrı ve kasıklarımdaki bıçak saplanma hissiyatları devam ediyor, özellikle solda. İnşallah psikolojik değildir predictor earlyde ilk defa böyle bir silik çizgi gördüm, aylardır negatiflerle devam ediyorum. Allahım inşallah bu ay hepimiz için çok güzel sürprizler olur

Amin inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun

Bende bugün trendyoldan sipariş verdim 5li erken gebelik testi o gelsin gelir gelmez bi tane diycem 9 gün var şuan adetime gelen kadar 6 yada 5 gün kalır inşallah pozitifi görürüz

Benimde 3 gün var bata ama sabah test yaptım luabcuk marka olan kaset test yine negatif normalde diğer hamileligimde 3 gün kala öğrenmişdim o yüzden umudum kırıldı yok diye düşünüyorum yarın kadın doğuma gidicem en son 6 yıl önce doğum için gittiydim dedim bir kontrol olayım kansızlık için kan ilaçları verdi doktor onlara da basladim

Bide biz eşimle yaklaşık bir yıldır hiç korunmadik o çok istiyordu çocuk ben istemiyordum ama ilaç falanda hiç kullanmadım sadece hemen tuvalete gider yikanirdim bide kalmayayim diye ve hiç tutmadı da şimdi 2 aydır sadece bende istediğim için ayaklarımı havayami kaldirmadim kalkmayip yatakdami uzanmadim ama olmadı bilmiyorum diğer hamilelikde geç oldu istedik 1 buçuk sene sonra olmuştu neden kaynaklı hiç anlayamadım

Kaset testler regl gününden önce çıkarmıyor genelde diye biliyorum, hassasiyetleri çok yüksek değil. O yüzden siz yine de umudunuzu kaybetmeyin, erken gebelik testi varsa onla deneyin

Kaset testler regl gününden önce çıkarmıyor genelde diye biliyorum, hassasiyetleri çok yüksek değil. O yüzden siz yine de umudunuzu kaybetmeyin, erken gebelik testi varsa onla deneyin
Sipariş verdim Awox marka burdan memnun kalanlar olmuş ama o gelene kadar sanırım adet günum gelir...bide ben diğerinde 3 gün kala normal kaset test silik çıkmıştı ya dedim bundada çıkar ama bide hiç belirti falanda yok yani hissetmiyorum da ne yalan söyleyeyim olursa varsa bile supriz olacak çünkü umutsuzum bu ay hep bir dolu bir boş yaptık yani bu kazara hamile kalan nasıl oluyorsa tuttuğu günü buluyorlar anlamaidm ben hiç kazara kalamadim istemediğim kafama takmadigjm zamanda bile kaza olmadı hiç yani bence bu kafaya takma falan da hep bahane olacaksa oluyor yoksa yok

Awox da iyi ama hassasiyeti 25ti onun da, en düşün hassasiyet 10 ile predictor earlyde. Ama o da eczanede çok pahalı
Valla pat diye hamile kalanlar nasil oluyor ben de anlamiyorum bacim o yuzden kendini sorgulayip hic uzulme, bak hepimiz ayni durumdayiz. Benim negatif cikan testlerimi ust uste koysak 3 katli bina çıkar öyle diyim kafana taksan da takmasan da olacağı zaman olacak bu iş. Artık böyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…