Ay kızlar bir soru size: bu predictor early testinde test çizgisinin çıkması gereken yer normalde daha beyaz ya çizgi şeklinde. İşte ben de hep o çizgi bembeyaz öyle kalıyordu. Bu gördüğüm gölge o beyaz kısmın ortasında değil. Tam başlangıç noktasında. Silik testler böyle mi oluyor? Anlatabildim mi sorumu bilmiyorum amaSabah yaptığım testteki incecik çizgi şimdi belirginleşmiş bu bir anlam ifade eder miheyecanlanayım mı? Daha 7 gün var bata
A adilebaytarovic çiçeğim sen test uzmanısın bilirsinAy kızlar bir soru size: bu predictor early testinde test çizgisinin çıkması gereken yer normalde daha beyaz ya çizgi şeklinde. İşte ben de hep o çizgi bembeyaz öyle kalıyordu. Bu gördüğüm gölge o beyaz kısmın ortasında değil. Tam başlangıç noktasında. Silik testler böyle mi oluyor? Anlatabildim mi sorumu bilmiyorum ama
Awox öyle diyor ama herkes çok daha düşük değerde ikinci çizgiyi görüyor. Laboquick kaset testinde de bir hafta, dört, beş gün erkenden gören çok. Predictor early hiç almadım çok pahalı. Laboquick ile genelde hep günümden erken öğrendim.Awox da iyi ama hassasiyeti 25ti onun da, en düşün hassasiyet 10 ile predictor earlyde. Ama o da eczanede çok pahalı
Valla pat diye hamile kalanlar nasil oluyor ben de anlamiyorum bacimo yuzden kendini sorgulayip hic uzulme, bak hepimiz ayni durumdayiz. Benim negatif cikan testlerimi ust uste koysak 3 katli bina çıkar öyle diyim kafana taksan da takmasan da olacağı zaman olacak bu iş. Artık böyle düşünüyorum
Muhteşem bilgilerAwox öyle diyor ama herkes çok daha düşük değerde ikinci çizgiyi görüyor. Laboquick kaset testinde de bir hafta, dört, beş gün erkenden gören çok. Predictor early hiç almadım çok pahalı. Laboquick ile genelde hep günümden erken öğrendim.
Awox da 8 betayı gördüm ama kimyasal olduAwox da iyi ama hassasiyeti 25ti onun da, en düşün hassasiyet 10 ile predictor earlyde. Ama o da eczanede çok pahalı
Valla pat diye hamile kalanlar nasil oluyor ben de anlamiyorum bacimo yuzden kendini sorgulayip hic uzulme, bak hepimiz ayni durumdayiz. Benim negatif cikan testlerimi ust uste koysak 3 katli bina çıkar öyle diyim kafana taksan da takmasan da olacağı zaman olacak bu iş. Artık böyle düşünüyorum
Evet luabcuk yaniltmiiyo ben 3 gün kala öğrenmişdim silik di ama anında çıkmıştı ztn pozitif ise hemen çıkıyor ya beklemene bile gerek kalmıyor şimdi de merakdan teste ışık tutupmu bakmiyorum bekliyorum belkii çıkar diye ama yok kendimi kandiriyorum varsa hemen belli oluyor bu awox denicem bakalım bir gelseAwox öyle diyor ama herkes çok daha düşük değerde ikinci çizgiyi görüyor. Laboquick kaset testinde de bir hafta, dört, beş gün erkenden gören çok. Predictor early hiç almadım çok pahalı. Laboquick ile genelde hep günümden erken öğrendim.
Yaa mahsallah 8 değerle inanılmaz hassas demek ben kasette İlk hamileliğimde öğrendiğim zaman değerim 250 falandiAwox da 8 betayı gördüm ama kimyasal oldu
Bende test konusunda profum birazYaa mahsallah 8 değerle inanılmaz hassas demek ben kasette İlk hamileliğimde öğrendiğim zaman değerim 250 falandi
AhhAwox da 8 betayı gördüm ama kimyasal oldu
Yok ben bu testler ilk kez bu ay fazla test yaptım meraklandim biraz oda trendyoldan 10 lu almışdim evde olunca da habire yaparsın geliyormuş demekki hergun yaptımBende test konusunda profum birazsayısız test yaptığım için gördüm yani ama anlamayanlara gösterdiğimde anlamadı
Amin inşallah hepimiz yakında huni takacağım yoksaAhhen kısa zamanda güzel haberler alın inşallah çoook içten diledim
İnşallah vardırYok ben bu testler ilk kez bu ay fazla test yaptım meraklandim biraz oda trendyoldan 10 lu almışdim evde olunca da habire yaparsın geliyormuş demekki hergun yaptımyarın yapmam ama yarın âdete 2 gün olacak kadın doğum doktoru ultrasonla bakar herhalde ne var ne yok diye kontrol için gidicem varsa görür inşallah
O zaman size de sorayımBende test konusunda profum birazsayısız test yaptığım için gördüm yani ama anlamayanlara gösterdiğimde anlamadı
Yani aslında bahsettiğiniz yerde çıkmaz çizgi siz kapağın gölgesini görüyor olabilir misiniz çünkü bende bazen orda çizgi varmış gibi görüyorum testi tamamen açıyorum belkide test bozuktur yarın tekrar edebilirsinizO zaman size de sorayımhani test sonucunun çıkması gereken ve testte daha beyaz duran bir alan var ya. Örneğin negatif olunca orası parıl parıl beyaz parlıyor. Benim silik çıkan çizgi o beyaz kısmın hemen dibinde, başlangıç kısmında yani. Ortasında değil. Böyle mi çıkıyor silik sonuçlar?
Evdeki takım süpermişMuhteşem bilgilerçook sağolun. Bende deneyim kısmı eksik, çünkü hep negatifti. şu an evde predictor, awox ve laboquick var benim; o zaman tek gereken şey azıcık daha dayanmam. Cuma günü bunlardan deneyeyim
Vallahi emin olamadım ama gölge değil pembe renkli ve telefonun flaşını arkadan tutunca da orda karaltı oluyor. Testi açtım hala görüyorum ama var mı ne dersiniz? :/ beynim bana oyun mu oynuyor artık emin de olamadımYani aslında bahsettiğiniz yerde çıkmaz çizgi siz kapağın gölgesini görüyor olabilir misiniz çünkü bende bazen orda çizgi varmış gibi görüyorum testi tamamen açıyorum belkide test bozuktur yarın tekrar edebilirsiniz
İnşallahh kuzuum ya artık biz de bir sevinelimEvdeki takım süpermişsonuç da öyle olur inşaAllah
Hayatum bu olması gereken yerde zaten hshshhds ben baya uçta çıktı sandım ya regle kaç gün varVallahi emin olamadım ama gölge değil pembe renkli ve telefonun flaşını arkadan tutunca da orda karaltı oluyor. Testi açtım hala görüyorum ama var mı ne dersiniz? :/ beynim bana oyun mu oynuyor artık emin de olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?