Birde awox mu buVallahi emin olamadım ama gölge değil pembe renkli ve telefonun flaşını arkadan tutunca da orda karaltı oluyor. Testi açtım hala görüyorum ama var mı ne dersiniz? :/ beynim bana oyun mu oynuyor artık emin de olamadım
Pozitif çıkanı o kadar bilmiyorum ki negatif görmekten sjdksjdkHayatum bu olması gereken yerde zaten hshshhds ben baya uçta çıktı sandım ya regle kaç gün var
Yok predictor early, 7 gün var en hassas o diye onla yapmıştımmBirde awox mu bu
Aynen tam olarak öyle aynı sorgulamayı ben de yaptım millet Çat diye planladığı ayda hamile kalıyor ben yedi aydır hala tık yokAwox da iyi ama hassasiyeti 25ti onun da, en düşün hassasiyet 10 ile predictor earlyde. Ama o da eczanede çok pahalı
Valla pat diye hamile kalanlar nasil oluyor ben de anlamiyorum bacimo yuzden kendini sorgulayip hic uzulme, bak hepimiz ayni durumdayiz. Benim negatif cikan testlerimi ust uste koysak 3 katli bina çıkar öyle diyim kafana taksan da takmasan da olacağı zaman olacak bu iş. Artık böyle düşünüyorum
İnşallah sizde haber verinAyy inşallah ya, haberdar edin bizi de
Ay inşallah vardır çok heyecanlı Bencede tekrarlarsın ama olması gereken yerde bu çizgiPozitif çıkanı o kadar bilmiyorum ki negatif görmekten sjdksjdkregl tarihim 17 eylül, daha var aslında baya, ben öyle denemek için yaptım sabah alışkanlıktan. Belli belirsiz çizgiyi gördüm sonra işe gittim. Şu an sana attığım hali aslında 15 saat beklemiş hali. Yani her türlü testi yenileyeyim ama en azından nereye bakmam gerektiğini öğrendim çook teşekkür ederim
İnanılmaz heyecanlandım şu anAy inşallah vardır çok heyecanlı Bencede tekrarlarsın ama olması gereken yerde bu çizgi
Kızlar gebelik belirtilerinde başı ağrınız oldu mu hiç?İnanılmaz heyecanlandım şu anhaber edeceğim
Yüzde yüz net görüyorum çizgiyiVallahi emin olamadım ama gölge değil pembe renkli ve telefonun flaşını arkadan tutunca da orda karaltı oluyor. Testi açtım hala görüyorum ama var mı ne dersiniz? :/ beynim bana oyun mu oynuyor artık emin de olamadım
Benim olmadı ama forumda olanların yazılarını okumuştum.Kızlar gebelik belirtilerinde başı ağrınız oldu mu hiç?
Yok kuzum bende olmadı ama henüz bilmiyorum tabi hamilemiyimKızlar gebelik belirtilerinde başı ağrınız oldu mu hiç?
Vallahi eğer hamile çıkarsam ilk haberi alan/veren hatta farkeden kişi sen olacaksın kuzumYüzde yüz net görüyorum çizgiyi
Ben testlerin yalancısıyımVallahi eğer hamile çıkarsam ilk haberi alan/veren hatta farkeden kişi sen olacaksın kuzumtest yaptığımı hiç kimse bilmiyor etrafımda
Aah ne güzel dileklerBen testlerin yalancısıyımama o testler de genelde yalan söylemiyor hiç. Ay inşaAllah söylemiyorlardır. İnşaAllah günbegün koyulaşır. Heyecanını ben de inan paylaştım. Allah’ım tamamına kolaylıklarla, güzelliklerle erdireceği müjdesini ulaştırır inşaAllah
İnşaAllah canım sağolasın senin de öyle çok güzel kalbin hissediyorumAah ne güzel dilekleramin inşallahhh canım benim…. Kalbin çook güzel allahım senin de tüm dileklerin hayırlısıyla en kısa sürede gerçekleşsin inşallah; beraber burda birbirimizi kutlayalım
Bi yorumu olan yok mu kızlarKızlar benim ovulasyon testlerim hep aynı gibi 4-5 gündür çok koyu olmadı hiç.Ben yanlış bir şey mi yapıyorum acaba.Yumurtlama akıntısı oldu ama testler koyulasmadı.Yumurtlamadim mi ya da yumurtlama henüz olmadi mi acaba?Son 3 gündür günde 2 şer tane yaptım.
Ben 16 ağustosta regl oldum 19unda bitti 31inde pik görüdm 28-29 gibi de koyulaşmaya başlamıştı eğer 4-5 gündür deniyosanız normal 10 gün bekledim ben deBi yorumu olan yok mu kızlar
Ben de 25 ağustosta regl oldum.30 da bitti.1 eylülden itibaren ovulasyon testi yapıyorum.4-5 gündür aynı koyulukta.Ne çok silik ne çok koyu.Ben 16 ağustosta regl oldum 19unda bitti 31inde pik görüdm 28-29 gibi de koyulaşmaya başlamıştı eğer 4-5 gündür deniyosanız normal 10 gün bekledim ben de
Belirtiniz varmı?benim de bat 24 eylül ilk defa deniyoruz çok heyecanlıyım umarım sağlıkla mutlulukla huzurla rabbim hepimize nasip eder çok heyecanlıyım gerçekten. sadece bir şey soracagım erken gebelik testini ne zaman yapmam gerekiyor? şimdiden teşekkür ederim
akıntım normalde 1 gun surer bu sefer 3-4 gündür devam ediyor onun dışında hiçbir belirti yok maalesefBelirtiniz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?