Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Birde awox mu bu

Hayatum bu olması gereken yerde zaten hshshhds ben baya uçta çıktı sandım ya regle kaç gün var
Pozitif çıkanı o kadar bilmiyorum ki negatif görmekten sjdksjdk regl tarihim 17 eylül, daha var aslında baya, ben öyle denemek için yaptım sabah alışkanlıktan. Belli belirsiz çizgiyi gördüm sonra işe gittim. Şu an sana attığım hali aslında 15 saat beklemiş hali. Yani her türlü testi yenileyeyim ama en azından nereye bakmam gerektiğini öğrendim çook teşekkür ederim

Aynen tam olarak öyle aynı sorgulamayı ben de yaptım millet Çat diye planladığı ayda hamile kalıyor ben yedi aydır hala tık yok

Ay inşallah vardır çok heyecanlı Bencede tekrarlarsın ama olması gereken yerde bu çizgi

Vallahi eğer hamile çıkarsam ilk haberi alan/veren hatta farkeden kişi sen olacaksın kuzum test yaptığımı hiç kimse bilmiyor etrafımda
Ben testlerin yalancısıyım ama o testler de genelde yalan söylemiyor hiç. Ay inşaAllah söylemiyorlardır. İnşaAllah günbegün koyulaşır. Heyecanını ben de inan paylaştım. Allah’ım tamamına kolaylıklarla, güzelliklerle erdireceği müjdesini ulaştırır inşaAllah

Aah ne güzel dilekler amin inşallahhh canım benim…. Kalbin çook güzel allahım senin de tüm dileklerin hayırlısıyla en kısa sürede gerçekleşsin inşallah; beraber burda birbirimizi kutlayalım

Aah ne güzel dilekler amin inşallahhh canım benim…. Kalbin çook güzel allahım senin de tüm dileklerin hayırlısıyla en kısa sürede gerçekleşsin inşallah; beraber burda birbirimizi kutlayalım
İnşaAllah canım sağolasın senin de öyle çok güzel kalbin hissediyorum güzel haberleri paylaşmak duasıyla canım

Bi yorumu olan yok mu kızlar

Ben 16 ağustosta regl oldum 19unda bitti 31inde pik görüdm 28-29 gibi de koyulaşmaya başlamıştı eğer 4-5 gündür deniyosanız normal 10 gün bekledim ben de
Ben de 25 ağustosta regl oldum.30 da bitti.1 eylülden itibaren ovulasyon testi yapıyorum.4-5 gündür aynı koyulukta.Ne çok silik ne çok koyu.

Belirtiniz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…