Ay sizinle aynıyız bir tane çocuğum var diye kafama takmadan bir yıldır fazladır korunmuyorum ama olmuyor son iki aydır ben de istiyorum takip ediyorum ama yok olmuyorSipariş verdim Awox marka burdan memnun kalanlar olmuş ama o gelene kadar sanırım adet günum gelir...bide ben diğerinde 3 gün kala normal kaset test silik çıkmıştı ya dedim bundada çıkar ama bide hiç belirti falanda yok yani hissetmiyorum da ne yalan söyleyeyim olursa varsa bile supriz olacak çünkü umutsuzum bu ay hep bir dolu bir boş yaptık yani bu kazara hamile kalan nasıl oluyorsa tuttuğu günü buluyorlar anlamaidm ben hiç kazara kalamadim istemediğim kafama takmadigjm zamanda bile kaza olmadı hiç yani bence bu kafaya takma falan da hep bahane olacaksa oluyor yoksa yok
Benim hiç akıntım yok ya şaka gibi bu aksam bacak ağrım basladı normalde reglden 2-3 gün önce bacak ağrım olurdu bugun felaket bacak ağrım varakıntım normalde 1 gun surer bu sefer 3-4 gündür devam ediyor onun dışında hiçbir belirti yok maalesef
inşAllah vardır ya bilmiyorum biz ilk defa denediğimiz için bana beynimin oyunu gibi geliyor kokulara falan hassaslaştım ama çok düşündüğüm için sanırım. Rabbim gönlümüze göre sağlıklı huzurlu bir bebek nasip etsin. bana nedense olmayacak gibi geliyor bilmiyorum ciddiyetine varamadım sanırımBenim hiç akıntım yok ya şaka gibi bu aksam bacak ağrım basladı normalde reglden 2-3 gün önce bacak ağrım olurdu bugun felaket bacak ağrım var
Yaaaa bizimde ilk ne zamandır evlisinizz?inşAllah vardır ya bilmiyorum biz ilk defa denediğimiz için bana beynimin oyunu gibi geliyor kokulara falan hassaslaştım ama çok düşündüğüm için sanırım. Rabbim gönlümüze göre sağlıklı huzurlu bir bebek nasip etsin. bana nedense olmayacak gibi geliyor bilmiyorum ciddiyetine varamadım sanırım
Yok olmamışş henüz ikisi aynı renk oluyor pik oldugunda ama eli kulagında değerlendirinSizce pik olmuş mu
3. yıl bitti bizim sizin ne kadar olduYaaaa bizimde ilk ne zamandır evlisinizz?
Pik olunca kaç gün beraberlik olması gerekiyorYok olmamışş henüz ikisi aynı renk oluyor pik oldugunda ama eli kulagında değerlendirin
HGC 5’in üstünde olması gerekiyormerhaba arkadaşlar benim regl günüm 13 Eylül ben bugün kan verdim HCG 2.11 çıktı regl günüme 3 gün var sizce yükselir mi
bugün bir nokta kadar akıntıli kahverengi gördüm acaba daha yeni yerleşme olmuş Olabilir mi dye düşündüm o yüzden HCG daha yeni salgılanıyordur dye düşündümHGC 5’in üstünde olması gerekiyor
Daha 3 gün var gecikme olmamış beraberlik olunca vücudun değişiyor o yüzden olmuş olabilir bencebugün bir nokta kadar akıntıli kahverengi gördüm acaba daha yeni yerleşme olmuş Olabilir mi dye düşündüm o yüzden HCG daha yeni salgılanıyordur dye düşündüm
Reglden sonra 2 gün arayla birliktelik gerekiyor pikten sonra silik cıkana kadar sanırımmPik olunca kaç gün beraberlik olması gerekiyor
Henüz 5 ay olmadıı3. yıl bitti bizim sizin ne kadar oldu
Bat kac acaba yumurtlamadan ne kadar sonra gördünüz lekelenme?bugün bir nokta kadar akıntıli kahverengi gördüm acaba daha yeni yerleşme olmuş Olabilir mi dye düşündüm o yüzden HCG daha yeni salgılanıyordur dye düşündüm
Erken gebelik testi miSabah yaptığım testteki incecik çizgi şimdi belirginleşmiş bu bir anlam ifade eder miheyecanlanayım mı? Daha 7 gün var bata
Evett predictor early olanErken gebelik testi mi
Evet benimde öyle ama ben diğer gebelikdede böyle uzun sürüyor kalmam yani hemen olmuyor sebepde yokdu o zamanlar eşim bile baktırmisti sprem sayımına onda ztn hiç problem yokdu bendede yoktu ama geç kalıyorum bakalım bugün randevum var yine bir kontrol olayım ne dicek kızım 6 yaşında 7 sene oluyor ben kontrol ettirmeyeliAy sizinle aynıyız bir tane çocuğum var diye kafama takmadan bir yıldır fazladır korunmuyorum ama olmuyor son iki aydır ben de istiyorum takip ediyorum ama yok olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?