Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Ayy mahsallah canım var bencede belli baya burdan bile hadi İnşallah değerin yükselsin hemencecik

Hayirli olsun canim.İnsallah bebegin saglikla tutunur degerin guzelce yukselir.Baya belirgin ben de böyle silik çizgi ile ögrenmistim.Gebelik varsa henüz regl gecikmesi olmasa bile hatta regle 5-6 gün kala bile çıkıyor testte.

Kızlar bat 16-17 Eylül olup da test yapıp pozitif sonuç alan var mııı ? Ben yapıyorum yapıyorum tertemiz hâla erken mi

Benim de bat 17 Eylül sabah yaptım ama kalbim kadar temiz bir test sonucuyla karşılaştım. Sanırım bu ay da ben havluyu yere attım..

Çoook teşekkür ederim kuzuum inşallah vardır ve tutunur

Ben de yaptım hala tertemiz
Kuzumm yalnız benim döngüm uzun, 32 gün. yumurtlamadan sonra 12. Gündeyim aslında şu an ama regl günüm 17 eylül. Eğer sizin yumurtlamanız daha geç olduysa henüz testte çıkmıyor olabilir, ona göre hesaplanması lazım bence hala erken olabilir

Benimde 30 günde bir genelde olurum Ağustos 30unda tam yumurtlama gösteriyor uygulama ona dore 13gün oldu ben yumurtlayali ki dediği günlerde de beyaz akıntı gelmişti yumurtlama işareti de yaşadım ama adetede iki gün kaldı olsa gorunmezmi kaset test yaptım dün cikmadi

O kadar çok örnek duydum ki daha çok yeni bir arkadaş yine burdan 4 gün önce erken gebelik yapıp çıkmamıştı. Son iki gün kala akşam silik çizgi aldı ve öyle öğrendi. Hepimizin bedeni farklı, bence regl günü dahil umut var regl gelmediyse biz bayadır deniyorduk sizi çok iyi anlıyorum o yüzden, beklemek çok zor mesela ben şimdi silik gördüm ama kan sonucunu görmeden ikna olamıyorum, içimizde hep bir acaba oluyor. Sizin içinizde olumlu acabalar olsun şu an. Çook güzel şeyler olsun

Evet hele ilk hamilelik daha yaşamamis olan bekleyen arkadaşlarım bende ilk hamileliğimde baya bekledim 2 yıla yakindi kaldığımda ilk hamilelik bekleyenler için daha stresli oluyor yine benim yavrum var çok şükür rabbim herkese nasip etsin..ama her hamilelik sanki ilk kez hamile olacak gibide heyecanlı oluyormuş bildiklerin bile unutuyorsun umarım isteyen herkez nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…