Ayy mahsallah canım var bencede belli baya burdan bile hadi İnşallah değerin yükselsin hemencecikKızlar günaydın, ilk idrarla yaptım awox ve predictor silik çizgiler belirdi, sanırım varyarın kan vereyim diyorum. Bat 17 eylül, daha var. Bu sabah mide bulantısı oldu biraz, dün gece heyecandan uyuyamadım ondan da olabilir. Gögüs ağrısı ve kasık ağrısı devam ediyor. Ama gögüs ağrısı regl öncesi olanlardan böyle biraz değişik. Dua edin güzel şeyler olsun baya duygusallaştım, işe gidiyorum şimdi, yarın sabaha aile hekimine randevu aldım kan için
Bacım keşke testini atabilsende baksak
Kızım ben görüyorum galiba yaVallahi emin olamadım ama gölge değil pembe renkli ve telefonun flaşını arkadan tutunca da orda karaltı oluyor. Testi açtım hala görüyorum ama var mı ne dersiniz? :/ beynim bana oyun mu oynuyor artık emin de olamadım
Yaptım dün sabah da bu sabah yine tertemizBat 17 eylül olup test yapan var mı
Hayirli olsun canim.İnsallah bebegin saglikla tutunur degerin guzelce yukselir.Baya belirgin ben de böyle silik çizgi ile ögrenmistim.Gebelik varsa henüz regl gecikmesi olmasa bile hatta regle 5-6 gün kala bile çıkıyor testte.Kızlar günaydın, ilk idrarla yaptım awox ve predictor silik çizgiler belirdi, sanırım varyarın kan vereyim diyorum. Bat 17 eylül, daha var. Bu sabah mide bulantısı oldu biraz, dün gece heyecandan uyuyamadım ondan da olabilir. Gögüs ağrısı ve kasık ağrısı devam ediyor. Ama gögüs ağrısı regl öncesi olanlardan böyle biraz değişik. Dua edin güzel şeyler olsun baya duygusallaştım, işe gidiyorum şimdi, yarın sabaha aile hekimine randevu aldım kan için
İnşallah kuzuum çok teşekkür ederimAyy mahsallah canım var bencede belli baya burdan bile hadi İnşallah değerin yükselsin hemencecik
Yolladım çiçeğimmm bir önceki sayfadaBacım keşke testini atabilsende baksak
Ben de yaptım hala tertemizKızlar bat 16-17 Eylül olup da test yapıp pozitif sonuç alan var mııı ? Ben yapıyorum yapıyorum tertemiz hâla erken mi
Çoook teşekkür ederim kuzuumHayirli olsun canim.İnsallah bebegin saglikla tutunur degerin guzelce yukselir.Baya belirgin ben de böyle silik çizgi ile ögrenmistim.Gebelik varsa henüz regl gecikmesi olmasa bile hatta regle 5-6 gün kala bile çıkıyor testte.
Benim de negatif dün yaptım benim adet 13 Eylül gösteriyor uygluma ama geçen ay 15 'de oldum bakalım inşallah vardirKızlar bat 16-17 Eylül olup da test yapıp pozitif sonuç alan var mııı ? Ben yapıyorum yapıyorum tertemiz hâla erken mi
Kuzumm yalnız benim döngüm uzun, 32 gün. yumurtlamadan sonra 12. Gündeyim aslında şu an ama regl günüm 17 eylül. Eğer sizin yumurtlamanız daha geç olduysa henüz testte çıkmıyor olabilir, ona göre hesaplanması lazımBen de yaptım hala tertemiz
Benimde 30 günde bir genelde olurum Ağustos 30unda tam yumurtlama gösteriyor uygulama ona dore 13gün oldu ben yumurtlayali ki dediği günlerde de beyaz akıntı gelmişti yumurtlama işareti de yaşadım ama adetede iki gün kaldı olsa gorunmezmi kaset test yaptım dün cikmadiKuzumm yalnız benim döngüm uzun, 32 gün. yumurtlamadan sonra 12. Gündeyim aslında şu an ama regl günüm 17 eylül. Eğer sizin yumurtlamanız daha geç olduysa henüz testte çıkmıyor olabilir, ona göre hesaplanması lazımbence hala erken olabilir
İnşallah vardır canım artık negatifleri görür görmez tüm umudum 0 laniyor ya aylardır negatif görmektenBenim de negatif dün yaptım benim adet 13 Eylül gösteriyor uygluma ama geçen ay 15 'de oldum bakalım inşallah vardir
O kadar çok örnek duydum ki daha çok yeni bir arkadaş yine burdan 4 gün önce erken gebelik yapıp çıkmamıştı. Son iki gün kala akşam silik çizgi aldı ve öyle öğrendi. Hepimizin bedeni farklı, bence regl günü dahil umut var regl gelmediyseBenimde 30 günde bir genelde olurum Ağustos 30unda tam yumurtlama gösteriyor uygulama ona dore 13gün oldu ben yumurtlayali ki dediği günlerde de beyaz akıntı gelmişti yumurtlama işareti de yaşadım ama adetede iki gün kaldı olsa gorunmezmi kaset test yaptım dün cikmadi
İnşallah bi kaç gün sonra falan pozitifleri görürüz ya gerçi artık benim inancım kalmadı bu konu daBen de yaptım hala tertemiz
Evet hele ilk hamilelik daha yaşamamis olan bekleyen arkadaşlarım bende ilk hamileliğimde baya bekledim 2 yıla yakindi kaldığımda ilk hamilelik bekleyenler için daha stresli oluyor yine benim yavrum var çok şükür rabbim herkese nasip etsin..ama her hamilelik sanki ilk kez hamile olacak gibide heyecanlı oluyormuş bildiklerin bile unutuyorsun umarım isteyen herkez nasip olsunO kadar çok örnek duydum ki daha çok yeni bir arkadaş yine burdan 4 gün önce erken gebelik yapıp çıkmamıştı. Son iki gün kala akşam silik çizgi aldı ve öyle öğrendi. Hepimizin bedeni farklı, bence regl günü dahil umut var regl gelmediysebiz bayadır deniyorduk sizi çok iyi anlıyorum o yüzden, beklemek çok zor mesela ben şimdi silik gördüm ama kan sonucunu görmeden ikna olamıyorum, içimizde hep bir acaba oluyor. Sizin içinizde olumlu acabalar olsun şu an. Çook güzel şeyler olsun
Ne kadar zamandır deniyorsunuz bu aradaBenim de negatif dün yaptım benim adet 13 Eylül gösteriyor uygluma ama geçen ay 15 'de oldum bakalım inşallah vardir
Bu arada ne kadr zamandır deniyorsunuzBen de yaptım hala tertemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?