- 20 Ağustos 2025
- 83
- 48
- 3
- 24
Evet çizgi gözüküyor tebrik ederimSizce var mı
Baya çizgi var.Hayirli olsun.Kan ver netlessin.Kızlar ben iki gün önce predictor early yapmıştım silik çizgi vardı şuanda onun resmini bulamadım bugün bat günü sabah yine yaptım ama tabiki ilk idrar değildi awox marka yine silik çıktı
Ay var gibi duruyo ins vardırrrrKızlar ben iki gün önce predictor early yapmıştım silik çizgi vardı şuanda onun resmini bulamadım bugün bat günü sabah yine yaptım ama tabiki ilk idrar değildi awox marka yine silik çıktı
Yaaaa gerçekten mi maşallah şuan ne kadarlık olduBende böyle silik çizgi ile ogrenmistim.Bata 6 gün varken
Ayyy teşekkür ederimEvet çizgi gözüküyor tebrik ederim
6 yaşındaYaaaa gerçekten mi maşallah şuan ne kadarlık oldu
Ayyy maşallah Allah bağışlasın sizi yeni sandım üstadım6 yaşında2.bebegimi bu sekilde ogrenmistim 2018 yılında.
Estağfirullah amin.Ayyy maşallah Allah bağışlasın sizi yeni sandım üstadım
yarın yaptıgında fortest yada predictor early yapmanı tavsiye ederim 10 hassasiyet ile gösteriyor bu iki testUmutlanmamak elde değil yarın bidaha yapıyon
Allah bağışlasınEstağfirullah amin.3.bebeyi deniyorum ben nasipse.2 oğlum var Allahın emanetleri.
her eczanede olur mu acaba tamam onu aldırayım bugünyarın yaptıgında fortest yada predictor early yapmanı tavsiye ederim 10 hassasiyet ile gösteriyor bu iki test
Fortest olmayabilir canım ama predictor olabilir bence , ben eczanede çalıştığım için istediğim marka sipariş ediyorum olduğun yerdeki eczanelerde sipariş edebilir bence , bende burda awoxu çok övdukleri için awox aldım kendimeher eczanede olur mu acaba tamam onu aldırayım bugün
Evet zaten pcosa en iyi gelen glütensiz beslenme , bende yaptım 11 kilo verdim ama devam etmem lazım . 4-5 ay önce kimyasal gebelik oldu , bu ay da hsg çekildim temiz çıktı çok şükür. Uygulamaya göre bugün adet günüm ama bilmiyorum yapsam mı , belirtiye dair pek bişey yok sadece göğüs hassasiyetiBat yarınsa test yapsan varsa çıkar.Benim komşumda var pcos.İlk çocugu bebek dusundukten 7 ay sonra oldu.İkinci çocugu ve 3.tedavi ile oldu.Ikisinde de baya kilo verdi.Dr söylemis.Bi prof tedavi etti.Tedavinin ayrıntılarını çok bilmiyorum ama 6-7 ay tedavi gördüğünü biliyorum.
Lütfen belirtilere takılma stres olma.Hic belirtisiz gebe kalan çok.Ve emin ol adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı.Kendi tecrübelerimden biliyorum.Bi test yapıver bakalım.Olmazsa kilonu vermeye diyetine dikkat etmeye başlarsın.Saglikli beslenme ve rahat olma çok etki eder aklında olsun.Allah kucağını boş birakmasin.En kısa sürede sevindirsin.Evet zaten pcosa en iyi gelen glütensiz beslenme , bende yaptım 11 kilo verdim ama devam etmem lazım . 4-5 ay önce kimyasal gebelik oldu , bu ay da hsg çekildim temiz çıktı çok şükür. Uygulamaya göre bugün adet günüm ama bilmiyorum yapsam mı , belirtiye dair pek bişey yok sadece göğüs hassasiyeti
Amin canım Allah razı olsun , kimyasal gebelik öğrendiğim zaman çok mide bulantısı ve göğüs hassasiyetim vardı ya , şimdi sanki illa onlar olması lazım gibi hissediyorumLütfen belirtilere takılma stres olma.Hic belirtisiz gebe kalan çok.Ve emin ol adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı.Kendi tecrübelerimden biliyorum.Bi test yapıver bakalım.Olmazsa kilonu vermeye diyetine dikkat etmeye başlarsın.Saglikli beslenme ve rahat olma çok etki eder aklında olsun.Allah kucağını boş birakmasin.En kısa sürede sevindirsin.
İki gebelik gecirdim ben.Dusununce ikisi de farklıydı.Öyle bir beklentiye girmek seni daha çok strese sokar.Sürekli belirti ararsın.Stres gebe kalmaya engel bir faktör biliyorsun.Geçen sene ben de kimyasal geçirdim diye düşünüyorum.Testler bozuk değilse.3 tane test pozitif çıktı.Sonra yogun bir kanama yaşadım ayni gün.Vucut sağlıksız gebeligi tam tutunmadan atıyor.Amin canım Allah razı olsun , kimyasal gebelik öğrendiğim zaman çok mide bulantısı ve göğüs hassasiyetim vardı ya , şimdi sanki illa onlar olması lazım gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?