Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Evet haklısın , bizde 2 sene oldu istiyoruz rabbim en güzelini bilir şu bir kaç güne kadar aşırı bi akıntı oldu bide kabızlık vs vardı , ama bir kaç gündür hepsi geçti gitti

Evet haklısın , bizde 2 sene oldu istiyoruz rabbim en güzelini bilir şu bir kaç güne kadar aşırı bi akıntı oldu bide kabızlık vs vardı , ama bir kaç gündür hepsi geçti gitti
Kabızlık bir belirti mi. Benim belki bir hagtadan fazladan kabızlığım var. Yunurtlamamın üstünden 6-7 gün geçti

Aaaa buradasınız olsun söyledikleriniz çok mantıklıydı bu ay çok yükselmiştim hamileyim diye ama benim bu ay ikinci pikim oldu başka testte yaptım laboquik yaptım innovita sorunludur diye o da pik bilmiyorum ne yapacağım

B buklbukl sağlik ocağında vermişti.Ertesi gün çıkmıştı yanılmıyorsam.Insallah vardır ve saglikli ilerler.Testiniz baya net.
Eveet cuma sabah 9.00da verdim, ertesi sabah 7 gibi enabızda gözüktü güzel haberler alırsınız inşallah R ruhurevan02 hatta yarın ebe tekrar çağırdı, bir kan daha vereceğim takip için

alsimist
ama size bir şey daha sormak istiyorum, bende pco görünümü varmış tek yumurtalıkta böyle görünüyormuş tam olarak kriterleri karşılamıyor ama polikistik over diye yaklaşabiliriz demişti doktor. Ben daha önce ki aylarda ovulasyon testini pik görüp çatlamayı da görünce bırakıyordum, bu ay da çatlamayı gördüm yani test silikleşti o gün bıraktım bi daha yapmadım ta kii iki gün öncesine kadar, daha reglime 11 gün var diye gebelik testi değilde ovulasyon yapayım dedim iki ayrı markada da pik oluyor şuan da bu acaba pco dan dolayı mıdır ?

Böyle olanlar hep gebe çıktı ana bilemedim

Kaç gün ara ile çağırıyorlar, aile hekimim hemen kadın doğum doktoruna gitme dedi kalbi 6-7. haftalarda çıkar o zaman gidersin demişti , birde sizin Son adet tarihiniz nedir
Ben çok erken öğrendim, silik çizgi adet tarihimden 7 gün önce çıktı idrar testinde. 5 gün önce kan verdim onda çıktı. Regl tarihim normalde önümüzdeki çarşamba günü. Ebe hanımın dediğini göre 2 günde bir test ile beta hcg yükselmesine bakmak istiyorlar. Benim ilk kan testim cuma yapıldığı için, 2 gün geçmiş oldu haftasonuyla. Beni bir de yarın sabah çağırdılar. Eğer 48 saatte iki katına çıkacak şekilde yükselmişse, kadın doğum doktoruna yönlendireceğiz dedi. Bence 6-7. Haftayı beklemeyin, çünkü bu arada tiroid vb gibi diğer önemli değerlerinize de bakılıyor. Eğer bir sorun yaratacak durum varsa daha hızlı aksiyon alınmalı. Kese dışında başka şeylere de bakılıyor özetle ben şahsen önümüzdeki cumartesi günü doktora gitmeyi planlıyorum 5. Haftanın ilk günü olacak hesaplarıma göre.

Kaç gün ara ile çağırıyorlar, aile hekimim hemen kadın doğum doktoruna gitme dedi kalbi 6-7. haftalarda çıkar o zaman gidersin demişti , birde sizin Son adet tarihiniz nedir
Son adet tarihim 16 ağustos bu arada. Döngüm 32 gün. 29 ağustosta ovulasyon testinde pik görmüştüm. 10 eylülde idrar testi silik çıktı. 12 eylülde kan pozitif çıktı.

Son adet tarihim 16 ağustos bu arada. Döngüm 32 gün. 29 ağustosta ovulasyon testinde pik görmüştüm. 10 eylülde idrar testi silik çıktı. 12 eylülde kan pozitif çıktı.
Benimde sat 19 Ağustos günlerimiz çok yakınmış birbirine , aile hekimim bircok test istedi sadece HCG bakmadı 3 tüp kan aldılar belki kendisi bakacağı için öyle demiş olabilir mi

Tecrübesiz olduğum için her şeyi yoruyorum daha önce hiç bu kadar vücudumu dinlediğim bir dönem olmamıştı herhalde Rabbim hepimizim yüzünü güldürsün kolaylıkla sağlıkla inşallah

Pcos görünümü, kendisi ya da şüphesi olanlarda bazen geç yumurtlama olabiliyor canım. Bence değrlendirmek lazım. Ama aynı zamanda pcos hastalarında bu pik çıkma olayı çok oluyor ve aslında bazı başka sebeplerden dolayı yumurtlama olmamasına karşın pik oluşuyor şh yükselmesi yumurtadan olmuyor yani başla sebeplerden oluyor.
Şimdi ihtimaller bence şöyle önce kötü olanı söyleyeyim. Pcos kaynaklı lh dalgalanmaları ve ne yumurtlama ne de gebelik ile ilgili. Güzel olansa yine 2 ihtimal. Tekrar yumurtlama ya da önceki günlerde gördüğün çatlamadan 6-7 gün geçmiş ise gebelik belirtisi. Kaç gün önce pik ve çatlama gördün canım? Bir de adetlerin çok düzenli midir? Kaç güne bir olursun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…