Güzel heyecanlar canim.Tabi erken olunca stresi de bitmiyor.İyi bilirim o duyguyu aynı yoldan gecince.İyi dusun iyi olsun inşallah.Ben duaya olumlu düşünmeye çok inanırım bu gibi durumlarda.Insallah bebisin güzelce sana tutunur.Saglikla kucagina alirsin.Kızlar sağlık ocağının hemşiresini aradım cuma günü gel bi daha kan alalım dedi büyük bi ihmale yeni yerleşiyor dedi bakalım cumaya kadar sabretcem artık
Evet kuzum yaptım artıyor ama tabi bilemiyorum yeteri kadar artıyor muEvde test yaptın mı canim.Koyulasma artıyor gün gün testte.
Gayet süper artıyor benceEvet kuzum yaptım artıyor ama tabi bilemiyorum yeteri kadar artıyor muinşallah artıyordur bak ekliyorum
Maşallah maşallah çok güzel koyulasmis.Evet kuzum yaptım artıyor ama tabi bilemiyorum yeteri kadar artıyor muinşallah artıyordur bak ekliyorum
Yarın bir kan daha vereyim diyorum, eğer her şey yolundaysa ben de senin gibi yapmayı planlıyorum inşallahMaşallah maşallah çok güzel koyulasmis.İçin nasil rahat edecekse öyle yap.Ben testle koyulaşma takip etmiştim kese gorunene kadar.Kollarim kan verince asiri morariyor.Sadece bir defa kan tahlili yaptırmıştım o yuzden.
Tabi canım haber ederim.Şimdilik bi bel ağrısı var.Önceki hamileliklerime benzer.Ama adet dönemleri de agri oluyor.Net ayırt edemiyorum daha da erken ve testte çıkmaz.Hayırlısı diyorum şu anYarın bir kan daha vereyim diyorum, eğer her şey yolundaysa ben de senin gibi yapmayı planlıyorum inşallahsenden de hayırlı haberler bekliyorum, bir değişiklik olursa beni de etiketle olur mu
Gayet süper artıyor bence
Bu ay artık kesin negatif canım bence yarın ya da sonraki gün bat günüm ve bugün net negatif gördüm. Testler biraz şaşırttı bu ay ama bence artık netleşti. Hayrlısı olur inşaAllahsende durumlar nasıl kuzum? En kısa sürede senin de haberini bekliyorum
Ne kadar güzel gün gün yazmışsınz bu emeklerinin karşılıgı tez zamanda çıkar inşallahEvet kuzum yaptım artıyor ama tabi bilemiyorum yeteri kadar artıyor muinşallah artıyordur bak ekliyorum
Tebrik ederim bence hamilesiniz gözünüz aydın
Umarım gönlünce olurkan testi yaptırınca yaz buraya da
Tebrik ederimmm bat ne zamandııBeta hcg 150 çıkmışhamileyim galiba
Teşekkür ederimTebrik ederimmm bat ne zamandıı
Allah analı babalı büyütsün, tebrik ederimBeta hcg 150 çıkmışhamileyim galiba
Canım tebrikler daha önce test yaptın mıTeşekkür ederimbugündü bat tarihim
Ayyy hadi hayrlı uğurlu olsun canm saglkla al kucagına inşallahRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?