Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Kızlar keskin bir bel ağrım var.Diğer gebeliklerimdeki ağrıya benziyor.Adet döneminde de oluyor agri fakat bu kadar keskin değil.Dpo 8 diyebilirim.Hakkimizda hayirlisi insallah.

Kızlar sağlık ocağının hemşiresini aradım cuma günü gel bi daha kan alalım dedi büyük bi ihmale yeni yerleşiyor dedi bakalım cumaya kadar sabretcem artık
Güzel heyecanlar canim.Tabi erken olunca stresi de bitmiyor.İyi bilirim o duyguyu aynı yoldan gecince.İyi dusun iyi olsun inşallah.Ben duaya olumlu düşünmeye çok inanırım bu gibi durumlarda.Insallah bebisin güzelce sana tutunur.Saglikla kucagina alirsin.

Evet kuzum yaptım artıyor ama tabi bilemiyorum yeteri kadar artıyor mu inşallah artıyordur bak ekliyorum
Maşallah maşallah çok güzel koyulasmis.İçin nasil rahat edecekse öyle yap.Ben testle koyulaşma takip etmiştim kese gorunene kadar.Kollarim kan verince asiri morariyor.Sadece bir defa kan tahlili yaptırmıştım o yuzden.

Yarın bir kan daha vereyim diyorum, eğer her şey yolundaysa ben de senin gibi yapmayı planlıyorum inşallah senden de hayırlı haberler bekliyorum, bir değişiklik olursa beni de etiketle olur mu

Yarın bir kan daha vereyim diyorum, eğer her şey yolundaysa ben de senin gibi yapmayı planlıyorum inşallah senden de hayırlı haberler bekliyorum, bir değişiklik olursa beni de etiketle olur mu
Tabi canım haber ederim.Şimdilik bi bel ağrısı var.Önceki hamileliklerime benzer.Ama adet dönemleri de agri oluyor.Net ayırt edemiyorum daha da erken ve testte çıkmaz.Hayırlısı diyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…