- 28 Mayıs 2025
- 2.275
- 455
- 38
- 25
Yok cnm yapmadim dedim regle fln doner diye bugun evde test yaptim gogle gibi gordum kaset testte sonra dedim kan vermeye gidim 11.22 dediler doktor aricak birazdan lekelenmem icin ilac vericekmisOlsun canım daha çok yeni demek ki hiç stres yapma sen şimdi hafta ortasında da bi kan verirsin, idrar testi yaptın mı dün bir şey çıkmadı herhalde
Anladım canım sen kendini yorma, ağır şeyler kaldırma keyfine bak çok hareket etme bu süreçte ani şekilde bebeğin inşallah tutunur sana güzelimYok cnm yapmadim dedim regle fln doner diye bugun evde test yaptim gogle gibi gordum kaset testte sonra dedim kan vermeye gidim 11.22 dediler doktor aricak birazdan lekelenmem icin ilac vericekmis
Hala lekelenme devam ediyor mu canimYok cnm yapmadim dedim regle fln doner diye bugun evde test yaptim gogle gibi gordum kaset testte sonra dedim kan vermeye gidim 11.22 dediler doktor aricak birazdan lekelenmem icin ilac vericekmis
İnsallah cnm ya allah isteyen herkese versinAnladım canım sen kendini yorma, ağır şeyler kaldırma keyfine bak çok hareket etme bu süreçte ani şekilde bebeğin inşallah tutunur sana güzelim
Suan gelmio insallah devam etmezHala lekelenme devam ediyor mu canim
6 eylül pikti çatlama günüde hissettim kasığımda batmalar, belkide haklısınız lh yüksek diye sürekli pik görünüyor olabilir bu arada kan tahlili yapmıştırmıştım lh yüksekti. Adetlerim çok düzenliydi benim bir buçuk yıl önce korunma iğnesi vurulmuştum ondan sonra çook oynadı fakat son üç aydır iyi durumdaydı ve çatlama günleri her ay diğer ayla yakın tarihlerde çıkardı vsPcos görünümü, kendisi ya da şüphesi olanlarda bazen geç yumurtlama olabiliyor canım. Bence değrlendirmek lazım. Ama aynı zamanda pcos hastalarında bu pik çıkma olayı çok oluyor ve aslında bazı başka sebeplerden dolayı yumurtlama olmamasına karşın pik oluşuyor şh yükselmesi yumurtadan olmuyor yani başla sebeplerden oluyor.
Şimdi ihtimaller bence şöyle önce kötü olanı söyleyeyim. Pcos kaynaklı lh dalgalanmaları ve ne yumurtlama ne de gebelik ile ilgili. Güzel olansa yine 2 ihtimal. Tekrar yumurtlama ya da önceki günlerde gördüğün çatlamadan 6-7 gün geçmiş ise gebelik belirtisi. Kaç gün önce pik ve çatlama gördün canım? Bir de adetlerin çok düzenli midir? Kaç güne bir olursun?
İnşallah canımSuan gelmio insallah devam etmez
Hala lekelenme devam ediyor mu canim
lekelenme çamur gibi mi nasıl tehlikeli olan o canım sen uzan ihtiyaçların dışında kalkma istirahat et hepİnsallah cnm ya allah isteyen herkese versin
Biraz koyu kahverengi benim ama şuan işteyim uzanıp dinlenmemde mumkun değil akışına bıraktım artıklekelenme çamur gibi mi nasıl tehlikeli olan o canım sen uzan ihtiyaçların dışında kalkma istirahat et hep
Doktorunla konuşurken istirahat edip etmemen gerektiğini de sor canım rapor verirBiraz koyu kahverengi benim ama şuan işteyim uzanıp dinlenmemde mumkun değil akışına bıraktım artık
Hayirliisi olsun cnm kanla takip et benceİnşallah canım, benimde nedense bugün başladı gebelik testlerin pozitifti bakalım ne olacak
camur gibi degil aslinda hafif sulu acik kahve adet oncesi gibi degil parcasiz yani yeni geldim evelekelenme çamur gibi mi nasıl tehlikeli olan o canım sen uzan ihtiyaçların dışında kalkma istirahat et hep
Nerdde verdin canım kanYok cnm yapmadim dedim regle fln doner diye bugun evde test yaptim gogle gibi gordum kaset testte sonra dedim kan vermeye gidim 11.22 dediler doktor aricak birazdan lekelenmem icin ilac vericekmis
Ozelde cnmNerdde verdin canım kan
Ay gerçekten miiiiiiiiii çok mutlu oldummm. Ne gibi belirtilerin vardı ne yaptın anlatsanaHamileyim ya saka gibj 11.22 gecikmeme gore dusuk ama gec dollenme galiba
Hicbir belirtim yoktu cnm sadece bel agrim vardi birkac gundur istahim cok azaldi o kadar lekelenmem olunca regl dedim yoktu dln bugun test yaptim dun regl tarihimde kaset testte gogle gordum onlem almak icin doktora gittim isteAy gerçekten miiiiiiiiii çok mutlu oldummm. Ne gibi belirtilerin vardı ne yaptın anlatsana
Çok mutlu oldun gerçekten inşAllah benim de plır bu ayHicbir belirtim yoktu cnm sadece bel agrim vardi birkac gundur istahim cok azaldi o kadar lekelenmem olunca regl dedim yoktu dln bugun test yaptim dun regl tarihimde kaset testte gogle gordum onlem almak icin doktora gittim iste
İnsallah cnm degerim dusuk diye sacma konustu adam modum dustuÇok mutlu oldun gerçekten inşAllah benim de plır bu ay
Aaaaa kız çok şaşırdım. Sen başlığı açarken demiştin uğur getirsin diye:) Vallahi de getirmiş. Ne büyük sevinç, çok tebrik ederim. Bizi benim başlıkta bilgilendir hikayeni anlat, belirtileri ne zamandır denediğini... heeer şeyi öğrenmek istiyorum!!!!<3<3<3Hamileyim ya ama degerim cok dusuk gec dollenme fln galiba ya 11.22
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?