- 1 Eylül 2025
- 105
- 20
- 13
- 24
Bende yumurtlama gördüğüm günden sonra 6. Gün ovulasyon testi yaptım ama T çizgisi hiç yoktuBende ayniyim bugün ovulasyon testi yaptim negatifti pozitif ciksaydi erken gebelik testi yapcaktim. Yarin test yaptiktan sonra buraya da atar misin
Göremedim ben yaEki Görüntüle 3644590 kızlar 17 bat bugün normal testle yaptım böyle çok silik var gibi gözüküyor ama burda kalite düşüyor sizin gördüğünüz vat mi
Valla artık hayali şeyler görüyor gibi hissediyorum ama bi umutGöremedim ben ya
ben göremedim ama inşAllah vardır rabbim hepimize sağlıklı huzurlu bebecikler nasip etsinEki Görüntüle 3644590 kızlar 17 bat bugün normal testle yaptım böyle çok silik var gibi gözüküyor ama burda kalite düşüyor sizin gördüğünüz vat mi
Ay o zaman inşaAllah güzel ihtimaldir ve gebelikten dolayı koyudur6 eylül pikti çatlama günüde hissettim kasığımda batmalar, belkide haklısınız lh yüksek diye sürekli pik görünüyor olabilir bu arada kan tahlili yapmıştırmıştım lh yüksekti. Adetlerim çok düzenliydi benim bir buçuk yıl önce korunma iğnesi vurulmuştum ondan sonra çook oynadı fakat son üç aydır iyi durumdaydı ve çatlama günleri her ay diğer ayla yakın tarihlerde çıkardı vs
Hayali çizgiler görüyorum sanırım arkadaşlarben göremedim ama inşAllah vardır rabbim hepimize sağlıklı huzurlu bebecikler nasip etsin
Amin inşallah çok istiyorum canım yaben göremedim ama inşAllah vardır rabbim hepimize sağlıklı huzurlu bebecikler nasip etsin
Ben de aynıyım. Allahım bir an önce versin inşallah bebek bizeValla artık hayali şeyler görüyor gibi hissediyorum ama bi umut
Ben de aynıyım. Allahım bir an önce versin inşallah bebek bi
Evet gerçekten çok zor resim attın mı canım bizde bakalımİnşallahisteyen herkese nasip etsin inşallah. Beklemek çok zor. Çizgiyi yanlış mı görüyorum diye kendimi sorguluyorum sabahtan beri
Aynı canım bende öyleyim hatta şuan acildeyim kanama var idrarda geçmedi geçen hafta doktora gittim kanama çoğaldı korktum geldimEdoş ben bu ay bir şey beklemiyorum, idrar yolu enfeksiyonundan dolayı antibiyotik kullandım.. sonraki aylara nasip. Ama heyecanlıyım gene de bir gün olacak ve o anı sabırsızlıkla bekliyorum:)
ben yine göremedimEki Görüntüle 3644610 bunda bir ümit var mı arkadaşlar sizce yardimmmm
Evet ilk çocuk 1 yılı gecik deniyoruz tüm testler ve hsg çekildi hiç sorun yok ama maalesef olmuyorben yine göremedimsizin bat ne zaman, ne zamandır deniyorsunuz ve ilk cocugunuz mu olacak
Bat a 2 gün var bu arada canımben yine göremedimsizin bat ne zaman, ne zamandır deniyorsunuz ve ilk cocugunuz mu olacak
Bende ayniyim bugün ovulasyon testi yaptim negatifti pozitif ciksaydi erken gebelik testi yapcaktim. Yarin test yaptiktan sonra buraya da atar misin
belki biraz saçma bir tavsiye olacak ama halk arasında şifacı teyzeler var ya işte göbek düşünce çeken, çıkığı yerine takan falan. yıllar önce teyzemde de böyle sebepsiz olmuyordu gebelik, bir yaşlı şifacı teyzeye gidip kasıklarını çektirtti o ay hamile kaldı. eğer bir süre deneyip bizim de sebepsiz olmazsa ben de kasıklarımı çektireceğim o teyzeye. daha bizim denediğimiz ilk ayımız o yuzden böyle bir aksiyona girişmedim dahaEvet ilk çocuk 1 yılı gecik deniyoruz tüm testler ve hsg çekildi hiç sorun yok ama maalesef olmuyor
Denemedimİdrar yolu enf çok çektim. Cranberry ve canephron denediniz mi? Antibiyotiksiz ise yarayan yöntemler.
Fotoğrafta hiç gözükmüyor ama eşim de teyit etti çok silik bir pembe cizgi olduğunuEvet gerçekten çok zor resim attın mı canım bizde bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?