İyiyiz canım iyi olmaya çalışıyoruz daha doğrusu sen nasılsın
İnsallah hayirli haberlerimi alayim anlatirim cnm ama gecikmede ki degerim dusuk olduğu icin korkuyorumAaaaa kız çok şaşırdım. Sen başlığı açarken demiştin uğur getirsin diye:) Vallahi de getirmiş. Ne büyük sevinç, çok tebrik ederim. Bizi benim başlıkta bilgilendir hikayeni anlat, belirtileri ne zamandır denediğini... heeer şeyi öğrenmek istiyorum!!!!<3<3<3
Vermio cnm git kan verMerhaba, bat 20 benimde. Bugün dayanamayip innovita erken gebelik testi yaptim. Cok cok silik bir çizgi var. Bu şekilde hamile olduğunu ogrenen var mi? İnnovita yalanci pozitif veriyor mu? Test suresi icinde baktim bu arada kuruma cizgisi degildir diye dusunuyorum. Pembe bir çizgi.
TeşekkürlerVermio cnm git kan ver
Hayırlı olsun inşallah hamilesindirMerhaba, bat 20 benimde. Bugün dayanamayip innovita erken gebelik testi yaptim. Cok cok silik bir çizgi var. Bu şekilde hamile olduğunu ogrenen var mi? İnnovita yalanci pozitif veriyor mu? Test suresi icinde baktim bu arada kuruma cizgisi degildir diye dusunuyorum. Pembe bir çizgi.
Edoş ben bu ay bir şey beklemiyorum, idrar yolu enfeksiyonundan dolayı antibiyotik kullandım.. sonraki aylara nasip. Ama heyecanlıyım gene de bir gün olacak ve o anı sabırsızlıkla bekliyorum:)İyiyiz canım iyi olmaya çalışıyoruz daha doğrusu sen nasılsın
Güzel düşün güzel olsunİnsallah hayirli haberlerimi alayim anlatirim cnm ama gecikmede ki degerim dusuk olduğu icin korkuyorum
Belli olmaz canım daha 5 gün var inşallah hamilesindirbenimde sancım var halsizim ya yine erken adet olacağım bilemiyorum daha bata beş gün var
Benim de yarın 5 gün kalmış olacak test yapcam yarın. Ama gram belirtim yok.benimde sancım var halsizim ya yine erken adet olacağım bilemiyorum daha bata beş gün var
İnşallahHayırlı olsun inşallah hamilesindir
Belki geç dollenmedir. Adet gününü bekleyin. Biliyorum çok zor. Ben de yarını bekliyorum sabirsizliklaBenimde bat 19 bu sabah test yaptım negatif sizce döner mi çok üzgün hissediyorum
İdrar yolu enf çok çektim. Cranberry ve canephron denediniz mi? Antibiyotiksiz ise yarayan yöntemler.Edoş ben bu ay bir şey beklemiyorum, idrar yolu enfeksiyonundan dolayı antibiyotik kullandım.. sonraki aylara nasip. Ama heyecanlıyım gene de bir gün olacak ve o anı sabırsızlıkla bekliyorum:)
Sperm 3 gün uygun ortamda yasayabiliyor. Allah'tan ümit kesilmez. İnşallah gönlüne gore olurKizlar bişey sormak istiyorum dün pike yakim gördüm ovulasyon testinde eşim gideceği için değerlendirdim ama tam pik değildi eşim gitti bugün ovulasyon testi yaptım pikkaçırmış olduk döngüyü değil mi tutma şansı biraz güç mü olur
Bende ayniyim bugün ovulasyon testi yaptim negatifti pozitif ciksaydi erken gebelik testi yapcaktim. Yarin test yaptiktan sonra buraya da atar misinBenim de yarın 5 gün kalmış olacak test yapcam yarın. Ama gram belirtim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?