Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Aaaa hiç öyle bisey duymadım eğer denk gelirsem kasıkçı falan deneyebilirim hersey bi umut artık şuan hayıt tohumu çayını içiyorum tavsiye üzerine

Çok pardon d mannoz nedir
D mannoz fruktoz gibi bir seker molekulu aslinda ama vucutta kullabilamadigi icin şeker hastaları bile kullanabiliyor. Mantığı idrar kesesinde koruyucu bir tabaka olusmasini sagliyor böylelikle enfeksiyon yerlesemiyor. Cranberry (kizilcik) da d mannoz iceriyor. İkisi ayni anda gereksiz olabilir ama birinden birini tercih edebilirsiniz. D mannoz turkiyeye yeni yeni geldi secenek biraz az. doktorunuza mutlaka danışın. Ben cranbeery kullaniyorum. Ozellikle yanma hissettiysem bir kac gun akşamları içip yatıyorum. İlk gun de bir tane canephron iciyorum. Canepron da arastirinca görürsünüz bitkisel bir ilac. İdrar yolu enfeksiyonunun antibiyotiksiz tedavisi olarak geciyor. Açıkçası antibiyotik bende kroniklestirdi bu hastalığı. Ne xaman antibiyotik icsem 1 ay sonra tekrarliyor. Ne kadar bitkisel de olsa böbreklerde bir karşılığı var. Doktora danismak faydali olacaktir.

Kızlar merhaba benim adet tarihim de 28 Eylül. 12 Eylül pik 13 Eylül çatladı bugün Dpo 2 deyim bakalım. Bu ay gün aşırı yapmadık valla gün aşırı yaptık geçen aylarda olmadı. Bu sefer her gün değerlendirdim inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile mutlu haberleri alırız

Eklentiler

• IMG_78312B93-2620-4955-8DFC-8EE946CE3DC1.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 23
Bişey olmaz tutacağı varsa yine tutar. Sperm 3-4 gün vücutta kaldığı için döllenme şansı var

Benimde bi tane kaldı o da Awox her gün şifa niyetine bi tane yaptığımdan
Görünüyor canm hayrlu olsun dıyelım inşallah kan da verırsen garantı olur
ay Allah razı olsun adet geçmesini bekleyeceğim kan için öyle yapayım demi

Benimde bi tane kaldı o da Awox her gün şifa niyetine bi tane yaptığımdan

ay Allah razı olsun adet geçmesini bekleyeceğim kan için öyle yapayım demi
Canim sen kan vermemis miydin?İdrarda çıkan kanda kesin çıkar.

Ya harikasınız, ne güzle bilgilendirdiniz beni. Çok teşekkür ederim, hepsini dikkate alacağım.

Kızlar merhaba.bende de pcos var.bu ay testlerde pik göremedim malesef.birngun değerlendirdim moralim bozuldu.benim de bat 28 eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…