Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Kızlar ben uygulamaya bakarak takıp edyrm yumurtlamayı bıde ovulasyn testıne gırersem ıyıce kafayı takacam o yüzden hıc yanasmyrum degerlendrmelermı yapıp beklemede kalıcam bakalım bu ay böle yapacam
bende uygulama ile takip ediyordum hersey yolundaydi duzenli duzenli gebelik olmuyordu ama regl geliyordu taaa ki bu ay ovulasyon testi yapasiya kadar uygulama 5 eylul gosterdi yumurtlamayi benim 2 eylul pike yakin cikti 13 eylul de tam pik cikti yani uygulamanin gosterdigi yumurtlamadan 8-9 gun sonra yumurtlamis oldum reglim de kaydi bu durumda ovulasyonu siddetle tavsiye ediyorum ama sinirlerin ziplayabilir benim sahsen oyle oldu

Arkadaşlar bi şey soracağım bu süreçte spor yapanlar var mı ben sabahları 8-10 km yürüyorum ve eve gelince chloe ting yapıyorum ağrım var diye chloe'ye ara verdim pazartesi tekrar başlasam diyorum sizin bilginiz var mı bir problem olur mu

Pazartesi tekrar yapmayı düşünüyorum inşallah

Yapma etme bu ay böyle deneyeyım bakayım olmasa onada giriş yapacam kafayı tırlatmazsak ıuı bu süreçte

Gebelik varsa akıntı artar mı genel olarak böyle midir? Dpo 7 deyim hiç akıntım yok ama göğüslerim de aşırı bi sızı var. Akıntı olmaması kaynaklı acaba yok mu diyorum

14 eylülde iliski olmus.13 de pik 14 te çatlama olduysa neden olmasın.Bu hesaba göre testte çıkmaz su an varsa bile.4 gün daha regl olmazsanız idrar testinde cikar.

Anladım. Demek ovulasyon testlerini de çok güvenmemek gerekiyormuş.
Ben düzenli yumurtlayan biriyim.İnnovita hiç pik gostermedi.Hep aynıydı koyulugu.Yumurtlama akıntısı ve ağrısı olan günlerde de pike yakın bile değildi.Testler bozuktu büyük ihtimal.Ekim ayı için laboquik sipariş ettim.O da yanıltmaz insallah.

Hayirli olsun.Tebrikler.Testler net pozitif.Kan testi ile netlestirebilirsiniz.

Benim de 4 Eylül pik gösterdi fakat 5 Eylülde ağrım ve yumurta akıntısı oldu bu iki günde çok koyudu 6 Eylülde silikleşti. Bilemiyorum artık bunlar hepsi aracı nasip olmadığı sürece

Hanımlar regle 4 kaldı benim.Büyük ihtimal hamile değilim.Hiç his yok.Belim agriyor.Gecen ayda agrimisti çok ama hamile degildim.Hayirlisi diyorum.Bosuna test yapmayacağım.Gecikme bekleyeceğim.Laboquik ovulasyon testleri sipariş ettim.Regl bittikten 3 gün sonra ovulasyona başlamayı düşünüyorum insallah.Bazı şeyleri kabullenmek bizi daha az yıpratır.Kabullenip önümdeki aya odaklanmaya karar verdim.

Merhaba. Doktor yeni çatlamıştır derken tahminde mi bulundu yoksa ultrasonda gördü mü?

Benim de 4 Eylül pik gösterdi fakat 5 Eylülde ağrım ve yumurta akıntısı oldu bu iki günde çok koyudu 6 Eylülde silikleşti. Bilemiyorum artık bunlar hepsi aracı nasip olmadığı sürece
Gecen sene testle ve takvimle uyumluydu yumrutlamam degerlendirmistik ama nasip olmamıştı gebelik.Sonra korunduk ta ki geçen aya kadar.Ben hep hayırlısını hayirli zamanda diliyorum Allahtan.Bu beni hep rahatlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…