BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

27 yasşındayımda inşallah yarın bakarlar hormon testinede
daha gençsin inşallah güzel habeler ve sonuclar alırsın. üzerindeki baskıyı da anlayabiliyorum ama sakin kalmak stresten uzak durmak ve saglıklı beslenmek. eşinde test versin buarada.

daha gençsin inşallah güzel habeler ve sonuclar alırsın. üzerindeki baskıyı da anlayabiliyorum ama sakin kalmak stresten uzak durmak ve saglıklı beslenmek. eşinde test versin buarada.
İnşallah gerçekten deniyorum aslında stress yapmamayı

Ne kadar zamandır deniyorsunuz.
Daha 2 aydır evliyiz evlendiğimizden beri denşyoruz ama düşünün ki evlendikten 2 hafta sonra sorulmaya başladı hamilemisin diye bende her şeye bakıyorum stres yapıyorum benimde miyomum var soğan kürü yapmak istiyorum yapın diyende var yapmayın diyende biliyorum daha çok erken ama 2 yıldır içimde acayip bir korku var olmazsa diye olmayacak diye ben anne olamıcam diye çok korkuyorum panik atak olmaya başladım bunuda geçiremiyorum ne yaparsam yapayım geçmiyor kimseyle konuşmak istemiyorum dışarı çıkamıyorum kiloda aldım

Amin canım . Valla ya bıktım sureklı dıger ay dıger ay yumurtlama bekle , belırtı yarat sonra adet ol sonra başa sar
Ben belirti yaratmaktan ve kendimi dinlemekten kafayı kırıcam yakında valla eylülde resmen hamileydim bende regl olana kadar kasık batmaları mı bel ağrıları mı dersin her şey vardı her şey

Eylül ayı grubundayken kendimi burda buldum. Adetim bugün son buluyor hemen mi birkaç gün sonra mı Ovülasyona başlasam? 17 si gibi yumurtluyorum genelde.
Bu ay kan verdim Tsh 5 çıktı. Demir düzeyim düşük çıktı. Takviye alıyorum

Bence düzenli reglinşz varsa daha önce de pvü yapıp ortalama tarihleri biliyorsanız o tariften 5-6 gün önce başlanması yeterli olur diye düşünüyorum ben bu ay öyle yapacağım boşa da harcamayalım

Kadın doğuma mı gittin ya bazıları dahiliyeye git testleri oradan iste dedi bana da ne alaka yani hangi testleri yaptırmak lazım bide

Kadın doğuma mı gittin ya bazıları dahiliyeye git testleri oradan iste dedi bana da ne alaka yani hangi testleri yaptırmak lazım bide
Hashimato hastasıyım ben o yüzden sağlık ocağına kan verdim gebelik düşündüğümü söyleyerek. Siz dahiliyeye de alabilirsiniz daha iyi olur

yapman gereken tek şey kulağını ınsanlara kapaman ve eşinle yeni evliliğinin tadını çıkarman. Her şeyin bir zamanı var böyle hadsiz insanlara da haddini bildirmekten çekinme. Eşinde sende etrafa kulağınızı kapayıp evliliğin keyfini çıkarın. Çocuktan sonra bu zamanları ararsın:) stres yaparsan olacagı varsa da zamanı ileri atarsın.

Evine işnie gücüne bak. Hobi edin milletin ağzına ne bakıosun.

Aslında öyle ben kulağımı tıkamak istiyorum ama kayınvalidem eşime sürekli her telefonda konuşmasında soruyor ima yapıyor varda söylemiyormusunuz diye normalde diyorum daha çok erken diye ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…